Wednesday, December 15, 2010

Portocala Etnobotanica

One Joint at a Time
Un studiu recent al MAI, releva faptul ca dupa adoptarea legii care reglementeaza comertul si consumul de halucinogene de origine combinata , numarul celor afectati ajunsi in stare critica la spital, a crescut. Oficialitatile se intrec in initiative de blocare a comertului cu toxine etno, firmele implicate se zbat sa supravietuiasca. "Organele" abilitate care ar fi trebuit sa intervina rapid , mimeaza ingrijorarea cu batista pe tambal. Cine s eafla in spatele acestor firme, mari generatoare de cash pentru partid , vom afla probabil in perioada urmatoare. Deocamdata s-a luat decizia inchiderii sau suspendarii activitatii acestor filiere de crima organizata, insa surse bine intentionate dau ca improbabila stavilirea fenomenului etnobotanic . Motivul , desigur unul care tine de doctrina dreptei porcine.
Presedintele Basescu s-a grabit sa declare presa , o problema reala pentru siguranta nationala. Cocktail-ul de ierburi si toxine, NU. Generatiile care ar trebui in mod firesc sa asigure viitorul Romaniei sunt angrenate in acest joc al mortii sub directa supraveghere si obladuire a autoritatilor statului roman. Subiectele dezbatute in media sunt acoperite de fumul gros al diversiunilor mediatice, puterea merge mai departe, impingand turma de bizoni spre agonia generalizata, spre haul prapastiei.
In Anglia, studentii s-au rasculat pentru majorarea taxelor de studii si nu a lipsit mult pina la incendierea cladirii parlamentului britanic, au periclitat chiar vietile printului Charles si a sotiei acestuia , vandalizand autoturismul care ii transporta. Va imaginati ce s-ar fi putut intampla daca un personaj cu fizionomia basescului ar fi iesit pe sticla sa-i anunte cu ranjetul pe buze , ca taie 25% din salarii, reduce pensii si concediaza sute de mii ?. Norocul delicventului este ca noi romanii, suntem un popor de oameni civilizati si nu apelam la violenta pentru a ne face dreptate. Noi romanii asteptam ca Dumnezeu sau altcineva , din afara, sa ne bagecate ceva in traista. Dupa cum evolueaza ostilitatile, legea junglei a inlocuit Constitutia Romaniei, FMI legislativul si guvernul la pachet, curand va substitui si fantoma de la Cotroceni. Un regim etnobotanic cu grave repercursiuni pe termen mediu si lung. O cacealma ordinara inghitita cu noduri dar nemestecata de catre cei , care in impotenta lor mentala continua sa creada in rolul malefic al romanilor din afara la "realegerea" inculpatului , ingorand diversiunea si frauda masiva de pe teritoriul romanesc. .
In Polonia a fost deajuns o singura pentru interzicerea imediata si scoaterea din functiune a acestui tip de comert moral. In Romania, tara in care personaje controversate de talia Elenei Udrea au ajuns sa faca legea, totul este posibil daca genereaza profit pentru clan .In Romania , cei care lupta impotriva fenomenului de masa , sunt manevrati si anchetati de autoritatile statului , blocandu-se astfel orice intitiativa indreptata impotriva traficului de substante narcobotanice.
Poliţistul comunitar care a predat, pentru a fi analizate în laboratorul poliției, cele trei plicuri cu substanţe provenite dintr-un „"magazin de vise" din sectorul 1 este cercetat pentru deţinere de substanţe periculoase, au declarat pentru EVZ surse din poliţie.
In sectorul 1 al capitalei, Primarul Chiliman a dispus suspendarea firmelor care comercializeaza moartea furajera, conform Amos News , Societățile comerciale închise de către Poliția Comunitară a Sectorului 1 sunt:
- Aromatherapy – Str. George Enescu (Bd. Gheorghe Magheru nr. 9 – parc Eva)
- Amsterdam Shop – Bd. Gheorghe Magheru nr. 24
- Spice Shop – The Bulldog – Str. Ion Câmpineanu nr. 21
- Amsterdam Shop – Str. Berzei nr. 71
- Spice Products Aromatherapy – Str. Berzei nr. 87
- Spice Dream – Bd. Gheorghe Duca nr. 3-11
- Myspice Shop – Calea Floreasca nr. 49 A
- Smart Shop – Calea Dorobanților nr. 89
- Spice Dream – Str. Jiului nr. 2-4
- Spice Dream - Șos. Chitilei nr. 89
- Fără firmă – Bd. Laminorului nr. 137

Societati comerciale
TEHNIC TEAM SOLUTION S.R.L.
Asociati: Holban Petru
: Ciobnanu Vasile
: Rau Marius
Administrator: Piscanu Florin

PARADISE DISTRIBUTION S.R.L.
Asociati : Bondoc Nicoleta
: Spirea Andreea
Administrator: Bondoc Nicoleta

GENERATION SOLUTION S.R.L.
Asociati: Iordache Daniela
: Iordache George Laurentiu
Administrator: Iordache Daniela

EXON HURDUC S.R.L.
Asociati: Hurduc Daniel -Administrator: Hurduc Daniel

MEGA CONSTRUCTII 2002 S.R.L.
Asociati: Dinu Ion
Administrator : Kiru Gina Carmen Pene Vasile / Amanet Korani, Guard One


Cotidianul Puterea titreaza in numarul de ieri : Etnobotanicele, cu ajutorul noii legi adoptate de Guvernul Boc, reusesc sa trimita în spital din ce în ce mai multi tineri teribilisti. Ca dovada stau cifrele din studiul specialistilor Ministerului Administratiei si Internelor, potrivit carora numarul celor spitalizati în urma consumului de etnobotanice creste odata cu numarul de astfel de substante interzise de lege.
„E absurd sa stam în loc, în timp ce tot mai multi tineri sunt dependenti de aceste substante. E grav ce se întâmpla: dupa ce ca suntem o tara de tranzit pe droguri de mare risc, devenim rapid si una consumatoare de substante legale cu efecte devastatoare”, a declarat pentru “Puterea” deputatul PDL Stefan Pirpiliu. În consecinta, s-au gândit sa actioneze. Ministerul Sanatatii a dat pe 15 februarie o Ordonanta de Urgenta care adauga pe lista substantelor interzise prin lege înca 44 de nume noi. În urma cu 5 zile, social-democratii au trecut în Parlament o lege asemanatoare cu ordonanta. Pe 5 martie, Traian Basescu a retrimis Legea etnobotanicelor în Parlament, pe 8 aprilie a fost aprobata de Senat, pe 3 mai a trecut de Camera Deputatilor si pe 20 mai a fost promulgata de seful statului. Cu toate ca 44 de droguri legale au fost trecute în lege ca ilegale, nu exista însa o reglementare speciala conform legilor în vigoare si nici nu au o destinatie specifica. Astfel, proprietarii magazinelor de vise au avizele necesare desfasurarii activitatii si autorizatia de functionare de la primariile oraselor în care functioneaza. Cum “drogurile usoare”, deja testate pe pietele din strainatate, au fost interzise prin noua lege a etnobotanicelor, magazinele de vise, ramase în legalitate, sunt obligate sa vânda ceva. Mai exact, noi substante, înca netrecute pe “lista neagra” a legii. Acestea însa sunt necunoscute, deocamdata, ca efect asupra organismului uman. Potrivit unor surse din domeniul preventiei, consumul unor anumite etnobotanice poate conduce catre stari care pot provoca moartea. Spre exemplu, cei care consuma substante halucinogene pot avea impresia ca sunt urmariti, iar încercarea de a scapa de “urmaritori” poate provoca accidente sau au impresia ca au corpul invadat de gândaci, iar pentru a se elibera recurg la masuri de automutilare.

7 comments :

Anonymous said...

am fumat si eu de cateva ori bune…dar de azi am jurat sa nu mai fumez…a fost oribil…pur si simplu am avut impresia ca mi s.a blocat creieru si inima imi bate atat de tare incat o sa explodeze..repetam incontinuu ° o sa mor , ajuta.ma ca o sa mor°..asta s.a intamplat timp de 3 ore…timp in care am facut un dush,am baut lapte, am fost afara sa ma racoresc, am mancat ..am incercat sa dorm..dar, nu puteam ptr ca imi imaginam cum mor , ii vedeam pe toti la mormantul meu..am incercat cam toate remediile pentru a ma calma..dar simteam ca nu pot ..aveam impresia ca toate lucrurile s.au mai intamplat odata , vedeam aceiasi imagine de 100000000 de ori si credeam ca totul este exact cum trebuie sa fie ..ba chiar, am facut cunostinta cu ingerul meu pazitor (o chema simona , ciudat, pentru ca nu am nici o cunostinta cu acest nume )…a fost ingrozitor..dar mi.am revenit .Sincer va sfatuiesc sa nu faceti asta ..si daca o faceti macar sa nu treceti prin ce am trecut eu

Relu said...

Dinu asta este milionar in euro,are si o balta in Frumusani,asta de pe vremea lui Ceausescu avea inima neagra,daca si la banii lui vinde moarte copiilor este un vierme

Anonymous said...

Si totusi D-le MIna cum explicati redeschiderea magazinelor in sectorul 1,actiunea primarului Chiliman ce a fost,o actiune corecta,cinstita pt protejarea copiilor nostri,o actiune de imagine sau o actiune in forta pt a intra si administratia de la 1 la impartirea spagilor

Unchiul Cici said...

Materialele furate, fara drept de autor, nu pot fi difuzate.

http://roxanaiordache.wordpress.com/2010/12/15/un-an-fara-unchiul-nostru-cici/

Totusi Roxana are mult suflet. e o domnisoara discreta.

Anonymous said...

Hi, i just want to say hello to the community

Daniel said...

Mariuse daca faceai un art despre cainii vagabonzi mult sprijin aveai dar asa mai bine las-o balta romanii sunt lasi iar mafiotii astia au fost sunt si vor fi mereu ai serviciilor si cu protectie politica pt ca altfel n-ar exista

Marius Mina said...

L 143/2000 modif. a eradicat cumva traficul de droguri? NU.
El exista si chiar se extinde sub obladuirea mai marilor , sub ochiul inchis al unor sefi ai politiei si nu numai care incaseaza sume frumusele din asta! Aici era ideea. Au bagat-o cu etnobotanicele deoarece astia nu sunt in retele (inca) asa cum sunt drogurile. Daca la inceputul anului 2000 eram o tara de tranzit si aveam sporadice cazuri de traficanti si consumatori, astazi procentele ne ingrijoreaza. Dar... cum spuneam, important este pt unii (mai ales pt cei care vegheaza asupra "sigurantei" noastre) este castigul personal din aceasta afacere ilegala.
Dupa cum observati, la Iasi au aparut aproape toate cazurile de supradoza cu etnobotanice, dar nu scapati din vedere ca tot in Iasi avem si cei mai multi copii care au trecut cel putin printr-o coma alcoolica. Chiar astazi am citit ca un copil in varsta de 11 ani din aceeasi zona se afla in coma alcoolica - 2 la mie.