Tuesday, January 18, 2011

Cristian Paturca a decis, "Mai bine haimana, decat tradator"

Cristian Paturca: "Libertatea o aveam, n-am stiut ce sa facem cu ea. Daca m-as intoarce in timp, as face la fel. As incerca insa sa evit boala. Imi pare rau ca, in '90, n-am luat un Kalasnikov si sa-i impusc pe toti cei din frunte.As fi scapat tara de ei. Am fost un naiv, am crezut in niste idealuri. Lasa-i, ba, ca pe astia-i judeca poporul, ziceam. I-a judecat pe naiba. Am facut revolutia boschetarilor. Asta am ajuns, un boschetar! Exact asa sa scrieti!"

Cristian Paturca a murit marti in urma unei indelungate suferinte. Artistul suferea de tuberculoza.Daca murea Guta sau copilul minune, televiziunile inroseau satelitii , cand Huidu a luat un pom in brate, aproape o saptamana a facut headlines...ce pretentii mai aveti pentru viitor?
Dumnezeu sa-l aibe in grija , la revedere Golane !

4 comments :

sandman said...

Dumnezeu sa-l odihneasca. A murit spiritul Golaniei.

Matilda said...

off topic : te-am nominalizat, cu sinceritate, la concursul " Blog de blog 2010", pentru secţiunea " Cel mai informat blogger".
Succesuri :)

Radu Humor said...

Nu l-am meritat !
Sau mai bine zis, el merita ceva mai mult !
Dumnezeu sa-l ierte si sa ne ierte si pe noi pentru felul in care l-am impins in mizerie si deznadejde !

Anonymous said...

1990: "A fost odata ca-n povesti, a fost in Romania,/ O gasca mare de golani ce-au alungat scavia".

2011: "A fost odata ca-n povesti, a fost in Romania,/ O gasca mare de golani CE-AU READUS SCLAVIA".

PS. A fost alungata sclavia abstracta, data de lipsa libertatii de vorbire, si A FOST READUSA SCLAVIA REALA, MATERIALA, pentru majoritatea poporului roman!