Thursday, January 20, 2011

Oprescu joaca blat cu Udrea, isi doreste un Bucuresti compact si un buget comasat

2,4 miliarde de euro: miza luptei dintre Udrea, Oprescu și primarii de sector. Sunteţi de acord cu păstrarea sectoarelor în forma actuală?

Juriştii municipalităţii bucureştene vor stabili, într-o săptămână sau două, dacă există temei legal pentru organizarea referendumului privind desfiinţarea sectoarelor, a declarat, joi, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Primarii sectoarelor 1 şi 4, Andrei Chiliman şi Cristian Popescu Piedone, i-au solicitat lui Oprescu, la începutul săptămânii, să sprijine organizarea unui referendum prin care bucureştenii să-şi poată exprima opinia în legătură cu desfiinţarea sectoarelor.

Sorin Oprescu a declarat că un referendum pentru menţinerea sau desfiinţarea sectoarelor ar fi util şi că el crede într-un "Bucureşti compact". "Trebuie să fie un singur buget, nu şapte", a mai spus Oprescu, referindu-se la faptul că sectoarele Capitalei, şase la număr, au fiecare câte un buget, iar municipalitatea bucureşteană, un altul.
Subiectul desfiinţării sectoarelor a reintrat în actualitate după ce preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a scris pe blogul său că impunerea unei Legi a Capitalei este absolut necesară şi propune convocarea unui referendum pe această temă, considerând că cei care se opun proiectului sunt "baronii de Bucureşti", precum Andrei Chiliman, primarul sectorului 1.(Realitatea net)

5 comments :

Radu Humor said...

Eu zic ca de abia asa isi dau astia foc la valiza portocalie si scot bucurestenii-n strada !

Radu Humor said...

E o greseala undeva.
Tatal lui Oprescu era general de securitate.
Adica era de-al nostru Mariuse.

Marius Mina said...

Si eu sunt convins ca Bucurestiul o sa le rupa putin gatul

nicole said...

udrea crede ca stie cam multe despre Bucuresti (pentru o "plescoianca" ;) ). mai nou a auzit si despre baroni! :))) lucreaza blonda la cultura generala...
Si eu sper sa se infurie odata bucurestenii.

charlie89 said...

Nu stiu in cat timp, dar sigur o sa ajunga lumea in strada si o sa ii ia putin de gat pe toti. Depinde doar cat va mai suporta populatia.