Wednesday, April 6, 2011

Laura Codruța Kovesi a "sifonat" catre presa stenogramele discuţiilor dintre Vântu şi jurnaliştii de la Realitatea

Foto: ciutacu.ro

Astept cu interes din partea primului procuror general baschetbalist, informatii despre invitatiile la DNA ale D-lui Stelica Constantin Barna ,Seful Garzii Financiare Bucuresti , in urma cu cca doua saptamani. Intr-o tara anormala, un asemenea delict s-ar fi soldat cu demisia si punerea sub acuzatie a delicventei, Romania este totusi o tara normala...

Cătălin Tolontan a încercat, cândva, să argumenteze, într-un text logic, că stenogramele convorbirilor dintre Vântu şi ziariştii Realitatea nu aveau cum apărea în presă fără să fie date cu dedicaţie de către una din părţile implicate. Evident că buldogii democraţiei cătuşelor, clasicii beneficiari ai scurgerilor din dosare, au băgat-o pe aia cu dosarele publice şi datele puse la dispoziţia mass-media, cu operativitate şi în deplină transparenţă, de justiţia reformată. Evident că minţeau. Şi mai jos aveţi dovada. Ele s-au livrat, odată cu rechizitoriul şi în acelaşi timp cu trimiterea lui către Tribunalul Bucureşti, de către Laura Codruţa Kovesi, procuror general al României, între alţii, celui mai detestabil slujitor al regimului, Mircea Marian, bănuit pe nedrept că ar fi jurnalist. Care, isteţ şi prevăzător nevoie-mare, a simţit nevoia să împărtăşească şi cu alţii bucuria de fi util şi de a vedea nişte ziarişti târâţi în noroi. Ca de fiecare dată, orice secret electronic pe care-l ştiu doi oameni devine, prin forward, ştire de interes public. Dacă de la homunculul ăla frustrat pe care-l strâng chiloţii n-am pretenţii, mă aşteptam ca ditamai procurorul general al republicii să fie măcar atât de precaut încât să trimită marfa de oriunde altundeva decât de pe adresa de mail de serviciu. Făcea naibii, la nevoie, un cont – să zicem lulutza – de mess şi rezolva cazul execuţiei mogulului eolian în Oficios.

5 comments :

Anonymous said...

Ce ti-a facut Stelica asta de nu il slabesti o clipa? Ti-a luat nevasta, amanta sau tanjesti si tu dp domnisoara inspector?? :)))

Anonymous said...

Ca sa nu te dai de gol ca prostu', trebuie sa gandesti,asa cat de cat,ceea ce este imposibil cand te mentii pe scaun prin executare de comenzi politice.Tot "executand constiincios comenzi de la imparatie" este in situatia de a constata,saraca de ea,ca nu mai poate gandi.Ce va face oare pana la pensie ?

Marius Mina said...

anonim #1

Mie nu are ce sa-mi faca ardeiul ala umplut cu zegras, ar putea insa s-o lase mai usor cu confiscarile ptr partid si in mod special cu taxele de protecctie percepute de la firmele din Buc.

Matilda said...

Se potriveşte un singur cuvînt : DEMISIA !

Anonymous said...

Stii de ce a ajuns tara in sit asta? pt ca majoritatea militeaza pt "lasa am ca merge asa", si sa nu imi spui ca nu are rost sa te pui cu sistemul pt ca atunci o sa te intreb, dar de scris de ce mai scri? Si acum intrebarea logica: "dc cunosti situatii concrete, de ce nu sesizezi institutiile abilitate?????", pt ca in caz contrar esti cel putin la fel de vinovat ca si el/ei!!!!!