Friday, July 29, 2011

Regimul Basescu, fascistoid-schizofrenic, holo-caustic

Motto: Cand s-a simtit invins de sistem , actorul Dragos Paslaru , unul dintre cei mai fermi Golani ai Pietii Universitatii, a plecat dintre noi si s-a refugiat la manastire calugarindu-se. Ii recomand D-lui Andrei Plesu aceeasi formula viabila de cainta. Manastire nu Trocadero .

Cartea neagra a basismului editata si indrumata, pe bani publici, de anticomunistul cu origini bolsevice Tismaneanu, care profitand de imperfectiunile sistemului american , preda politologia pe undeva prin Maryland, a rupt rafturile librariilor americane cu staif, Barnes & Nobles a intrat in concediu de boala prelungita iar Borders in faliment. Holograma lui Basescu este peste tot. Ne apare in vis, in urina din sange, in praful de pe toba reformei statului.
Presa italiana face analiza sangelui albastru al fuhrerului care este , portretizandu-l astfel :"Un bătrân burghez comunist, fascist cu discurs ultranaţionalist". Rand pe rand , loazele reprezentative ale regimului fascistoid-schizofrenic ies in lume cu declaratii inteligente, intoxicand pina si pe cei care nu s-au lasat prostiti pina la paroxism . Nu avem de a face nu cu o grupare criminala in adevarata ei valoare penala, ci cu un intreg sistem pe care Adolf Hitler l-ar fi invidiat daca istoria nu l-ar fi ingropat de viu.
Masurile de holocausteritate impuse romanilor cu japca de catre infractorii care ne conduc nu este singura proba care confirma viziunea politico economica a nenorocitului din fruntea statului roman. Nu de putine ori citate copiate la indigo din Joseph Goebbels au facut breaking news-uri. Nu de putine ori masurile satanice luate de actualul guvern au produs si produc in continuare mii de victime pentru care , in curand, vor achita o nota de plata cu tot cu TVA. Rand pe rand, de la Elena Udrea la Sebastian Lazaroiu, Sever Voinescu sau procuroarea comunista Macovei si ultimul pe lista, fara voia dumneavoastra , mutantul de serviciu Iulian Urban , interactioneaza live cu natiunea si lumea civilizata din exterior. Declaratiile cianhidrice facute de senatorul Urban , cu privire la motivele care au determinat un descreierat drogat sa execute cu sange rece zeci de copii nevinovati, intrece insa orice limita a suportabilitatii. Urban reprezinta partidul majoritar care detine in colaborare cu UDMR si UNPR , puterea absoluta in Romania , simpatizeaza cu asasinul de la Oslo politic si doctrinar. Politica la varful Uniunii Europene este deficitara, multiculturalismul a esuat, acesta este rezultatul , ne sugereaza Iulian Urban pe blogul propriu.
De acord, politicile economice impuse de Comisia Europeana au bagat si vor baga in continuare tari membre in faliment, Germania, Anglia si Franta au pus de mult ideea multiculturalismului pe coji de nuci dar totul are o limita. O limita pe care Urban si alti cativa confrati de mentalitate au depasit-o cu mult.
Domnilor, nimeni nu va opreste sa va luati gatul intre voi, sa va autodetonati in plen atunci cand punctele de vedere va sunt convergente dar a motiva asasinate in masa cu astfel de argumente, echivaleaza cu complicitatea directa la crima impotriva umanitatii. Pentru care meritati sa putreziti in puscariile moderne finantate din fonduri europene si probabil executate de clientela D-nei Elena Udrea .
Nu vreau sa intru in detalii , sa alimentez teorii conspirationiste dar atrag atentia ca ignoranta publica si lasitatea demonstrata pina in acest moment de autoritatile statului Roman , de romani in general cat si de catre oficialii de la Bruxelles , creeaza un precedent extraordinar de periculos care poate atrage prin simpatie, repercursiuni dezastruoase care ne vor afecta viata de zi cu zi, drepturile si libertatile individuale pentru noi si generatiile viitoare. Nu uitati ca si Hitler a venit la putere in urma unui vot democratic la primul mandat, la al doilea , nu s-a mai pus problema legitimitatii votului si a ciuruit o lume intreaga . Basescu si echipa de propaganda letala se misca in aceeasi directie, politica interna si externa a Romaniei vegeteaza pe un butoi de trinitrotoluen. Sa le tragem frana de serviciu pina ne inchid ei definitiv robinetul cu oxigen. Sa incepem cu expulzarea toxinei Iulian Urban din Parlament si din orice alta activitate a vietii publice.
Opozitia , ai legatura !

7 comments :

Doru said...

Pai Basescu care a incendiat atatea nave,e mai zdavan la cap?

Relu said...

Nimic nu justifica uciderea cu premeditare a copiilor .Daca fascistul de Urban era pe insula n- ar mai fi apucat azi sa motiveze crimele nebunului

Anonymous said...

Marius,visele tale erotice cu Elena Udrea sunt chestii personale care nu fac rau nimanui,dar cred ca ai tras pe nas mai mult decat doza obisnuita.Articolul pare a fi opera comuna a tuturor dictatorilor lumii,indiferent ce regim au condus sau au impus in diferite zone geografice.Si nebunul din norvegia si-a trait frustrarile in tacere ca si tine, pana a pus la cale grozavia de pe insula Utoya.Sper ca denumirea blogului tau nu semnifica nimic.

Marius Mina said...

Nebunul din Norvegia si-a trait frustrarile la fel ca gloata portocalie , Iulian Urbanul va reprezinta perfect .
Vise erotice cu Udrea are doar tactu' Basea . Prea uzata putoarea sa mai starneasca vreo pofta cuiva. Denumirea blogului meu reprezinta chiar foarte mult . Uita-te in jur si apoi in oglinda.

Van Dalff said...

Ehe, deh...

Anonymous said...

Anonimul ăla (putea fi altfel decât anonim?...) pare că se pricepea la tras pe nas sau la tras pe sfoară, ca tacsu Băse. Deşi am obosit cu ăştia, parcă e bine să fii puţin masochist, aşteptând chiolhanul de după ce-i vedem în puşcărie pe toţi!

Anonymous said...

500 AGENTI ROMANI TRIMISI DE BASESCU LUPTA IMPOTRIVA REBELILOR CNN: 5 MERCENARI ROMANI LUATI PRIZONIERI
-Marc Ginsburg, former U.S. ambassador to Morocco told CNN: 'First and foremost he (Gaddafi) has security support from Sudan and Pakistan and his intelligence advisers have received significant intelligence support from former KGB officials who were part of the Eastern Bloc countries such as Bulgaria, Romania.
Libyan leader Muammar Gaddafi is using mercenaries from Romania to attack rebels in Tripoli , claims Arab newspaper Ashark al-Awsat, quoted by Jerusalem Post.
According to Michel Koutouzis, a leading criminologist whose French-registered consulting company does research for EU and UN institutions, as many as 500 Romanian mercenaries and agents have also joined the colonel's ranks.