Tuesday, February 14, 2012

Emil Boc in pulpa goala , film erotic dedicat Elenei Udrea


Mi-e greu sa comentez subiectul dar nu pot sa las deoparte o remarca de bun simt pe care segmentul psihodeontologic din presa romaneasca il mascheaza voluntar prin omisiune. S-au emis verdicte , CNA -ul scrie cu toate cele patru membre , procese verbale . Crema jurnalismului ecologic redirectioneaza prin ricoseu , laturile ramase dupa vizita la SPA a fostului slugoi basist prin toate canalele de scurgere, pe imaginea lui Crin Antonescu care si-a permis sa comenteze cu maxim de prudenta nefericitul eveniment.
N-am auzit un singur comentariu cronic la adresa nesimtitului din Rachitele , despre aroganta si lipsa de pudoare a unui dobitoc de drept comun lipsit de educatie primara. Boc putea fi acuzat de exhibitionism cu acte in regula. In orice sala de fitness , spa sau centru de relaxare, oamenii se respecta, nu defileaza in ciucurasul gol in fata celorlalti .Toti protagonistii involuntari din materialul video purtau shorts sau prosoape. Singurul imbracat in piele era maimuta de sacrificiu devenita intre timp maimutoiul sacrificat .
Ce concluzii am tras din episodul jamboanelor crude :
1. Ca serviciile monitorizeaza si protejeaza doar ce vor si cand vor.
2. Episodul "Boc" , un semnal catre nervosul neamului si Dodoasca de Plescoi .

Debarcarile vor continua , Roberta si Elena stiu de ce

2 comments :

Itzicbaseanu said...

Salut Mause!...Kapatos care sta in 'dosul' lui Voiculescu, n-avea cum sa nu dea pe Boc in bucile goale!...Era sarcina trasata!...Aici, o mare intrebare trebuie afisata: Oare "serviciile" lui Voiculescu, bat si pa SRI la curul gol?...Dupa comentariul lui Crin in Bi-rect (sau "direct" cum vrei tu), raspunsul este simplu si afirmativ: Asa este!...O sa vedem si Justitia si marele ei cur gol, cat de curand!...Nastase stie ce spun!...

Sa traiesti Mause!...

Elena Uda said...

Cineva îmi spune că imaginile cu Boc sunt obscene. Nicidecum - dl Boc nu dansează gol pe masă la chef, se schimbă într-un vestiar pentru toţi clienţii, nu la separeu, după ce a făcut mişcare. (CTP)