Thursday, May 3, 2012

Angajatii guvernului demisionar Ungureanu, distrug si fura documente secrete


Ministrii si toata garda din subordinea guvernului demisionar Ungureanu, parasesc grabiti cladirile guvernamentale cu servietele pline cu documente secrete care pot demonstra furaciunea masiva. "Mortul' intr-o mana si demisia in cealalta.
Nebunie maximă în ministere în aceste zile. De când a trecut moţiunea de cenzură şi Victor Ponta a fost nominalizat ca şi premier desemnat în toate instituţiile statului a început o operaţiune de curăţare. Mii de bibliorafturi cu contracte şi tot felul de proiecte guvernamentale au luat calea maşinilor de tocat hârtia. Alte sute şi mii de documente sunt sustrase sau copiate.
"Sunt la curent cu ceea ce se întâmplă la MCTI acum", a declarat in direct, la Antena 3,ministrul desemnat al Comunicaţiilor, Dan Nica. El a spus că operaţiunea are iz penal şi că imediat după preluarea mandatului va identifica vinovaţii: "E o nebunie ce se întâmplă. Sunt inconştienţi deoarece ceea ce fac ei e incriminat de Codul Penal. E sustragere de documente oficiale".
Arestati-i daca vreti ca auditul sa aiba vreo sansa . Scuze lamentabile nu se admit, ele devin circumstante agravante (inclusiv pentru autoritatile responsabile ale statului roman care asista complice )in perceptia publica , deja inflamata.

2 comments :

pase scurte said...

o prostie mai mare ca asta nu am auzit

Calacheu said...

Udrea absoarbe sau suge-reaza trupelor sa distruga documentele de la Dezvoltare?