Saturday, May 5, 2012

Strategia de relansare economica pe intelesul tuturor


Relansarea economica a Romaniei ar trebui sa inceapa cu arestarea rechinilor de balta, blocarea poroiectelor de talharie nationala initiate de clanul Basescu -Udrea, internarea lui Sorin Blejnar , pentru interogatorii, in Balta Mare a Brailei(in serparie), reducerea evaziunii fiscale si a cumetriilor pe bani publici cu cel putin 50%. Relaxarea regimului fiscal sufocant si letal , liberalizarea totala a pietei , incurajarea productiei, in special acolo unde cu intentii incrimnatorii a fost trasa frana de mana de peste 22 de ani: Agricultura si Industria Alimentara.
Nu pot ei manca, cat putem noi ( noi, nu altii) produce daca renuntam la mafia importurilor cancerigene .
Turismul are nevoie de o perioada nu tocmai scurta pentru a putea intra in competitie cu concurenta internationala. E varza. Inclusiv zona patronata de Radu Mazare , la care aveam pretentii, baiat umblat, nu vreo tentativa de functionar cu handicap profesional. Mamaia si Constanta sunt umbre triste ale unei foste aseazari, candva moderna si civilizata.

@Incep sa fiu convins ca singurele investitii viabile, in infrastructura, dupa preluarea mandatului de catre noul cabinet vor fi proiectele europene , puscarie de 5 stele pe Insula Serpilor . Vreti lux , platiti 150 de euro/pe zi plus utilitati si sporuri de confort sporti. Vreti la comun sa va maritati saptamanal?.... imbarcarea pentru Poarta Alba , incepe imediat sezonul "festival".

No comments :