Tuesday, May 15, 2012

Traian Basescu si-a negociat imunitatea pe termen lung

Basescu si-a pus la loc sigur imunitatea. Nominalizarea inculpatului din dosarul Flota si devalizarea Romaniei, pentru fotoliul de raportor NATO, este una dintre optiunile gardului de protectie garantat de "contractele" strategice si punerea tarii pe tava FMI ului si aliatilor. Vizita lui Mark Gitenstein la sediul Guvernului Romaniei demonstreaza ca omul cu licurici se comporta ca pe mosia proprie, mai grav, ca in frigiderul propriu.
Sa asteptam rezultatul auditului promis de Victor Ponta( in 30 de zile de la investire) si discutam dupa, conditiile in care penalul se poate negocia in sistem NATO.

Intre timp, labeunu teve , Andrei Badin in plina ascensiune mediatica, daca ii ciordeste cineva laptopul ramane fara obiectul muncii, la negru. O fi greu sa te menajezi live, pe messenger, cu Lazaroiu si Udrea? Pentru cinci mii de euroi pe luna, pe criza asta , face omul ce in urma cu 2 ani s-ar fi jurat pe carnea de porc, ca nu .

3 comments :

Anonymous said...

SE ASTEAPTA CEVA BUN DE LA PONTA ?

Radu Humor said...

Andrei Bădin este una din cele mai mari canalii media, care transformă orice post/canal media într-o troacă, sau îl aseamănă imediat cu cele de unde apar la anumite intervale de timp asemenea aurolaci de presă ca el !

Anonymous said...

base se va adaposti ca raportor daca va apuca...