Wednesday, August 8, 2012

Procurorii lui Basescu blocheaza validarea referendumului

Dupa ce a mai venit si seful INS care a reiterat ca populatia stabila este de 19.064.000 persoane, devine clar ca, scazand copii si tinerii de varsta 0 - 18 ani (circa 3.600.000 persoane), populatia stabila ar fi de cam de 16.400.000 persoane, deci din ancheta PICCJ ar trebui sa rezulte ca referendumul ar trebui validat ! Acum, procurorii sa afla in mare impas deoarece, legal, ar trebui sa schimbe directia anchetei de la Manoliu-MAI, la sefa AEC si asta nu convine deloc lui Traian Basescu, basca solutia nu poate ocoli scaderea 19.064.000 – 3.600.000 = 16.400.000 persoane (din care 50% inseamna 8.200.000 persoane, adica referendum a fost valid) motiv pentru care masinaria a fost scoasa la punct mort si sta asa.
Intre timp CSM boicoteaza , la ordinul lui Basescu, intrunirea plenului pentru a se lua act de demisia judecatorului Mona Pivniceru. Premierul Victor Ponta poate pune piciorul in prag, solicitand intrunirea de urgenta a plenului CSM pentru ca, in calitate de interimar la Justitie, este membru de drept al Consiliului (luju.ro)

Ei acum sa-l vedem pe Dl. Ponta

Articole similare:

PROCURORII POLITICI INTRA CU BOCANCII IN REFERENDUM – Pe motiv ca verifica listele electorale permanente, procurorii lui Kovesi plimba zilnic prin fata presei sefi de institutii, la sesizarile PDL si CCR

2 comments :

Unknown said...

Marius

vebuu aucu sa nu mai enervez uinutil pe Roxana.
Ponta este un subordonat. Unii se enasc asa - maculu de grad tertiar.
A ajuns in pozitia asta fiindca era sistentul lui AN. Imi mai este frica ca si-a gresit si partidul. Cu astia este simplu : ureli la ei si dai ordine... si se caca pe ei.
Nu cred ca ar fi tradare ci doar subordonare (vezi si pe vacselu care cedeaza cand careva il incontreaza!! El a ajuns prin manarii alfa dar incontestabil are mai mult testosteron de Ponta)
Ingrijorator este faptul ca Ponta a cazut in cestia cu Pivniceru. Ori Pivniceru eeste judecatoare. Ea deci trebuie sa isi dea demisia din justitie.. Daca Ponta nu gini marginea este ingrijorator: in cate alte probleme face la fel?!
Einstein zicea ca prostia si universul sunt infinite. Da avea rezerve in ce priveste Universul,,,
Bizonu'

Anonymous said...

JOI 16 AUGUST MARSUL LIBERTATII SI DEMOCRATIEI PENTRU RESPECTAREA VOTULUI EXPRIMAT DE ROMANI IN 29 IULIE, DE CATRE CCR.
MARSUL VA AVEA LOC INCEPAND CU ORA 18.00 DE LA PIATA UNIVERSITATII PANA LA PIATA VICTORIEI SI INAPOI.
CEI CARE DORESC SA PARTICIPE SUNT RUGATI SA AIBA UN TRICOU DE CULOARE ROSU, GALBEN SAU ALBASTRU.