Thursday, August 23, 2012

STS implicat in alterarea datelor si manipularea cifrelor oficiale cu privire la populatia reala a Romaniei


Serviciul de Telecomunicații Speciale este implicat în gestionarea crizei prin care a trecut România în ultima perioadă, manipulând datele oficiale ale populației României. Schema prin care au fost manipulate cifrele cu privire la populaţia României în scopul alterării cvorumului necesar validării referendumului • Sistemul de back-up, softul S.I.U.I, serverele externe, fie ele clone cu sarcini de „mirroring", precum şi softul folosit de Autoritatea Electorală Permanentă reprezintă mijloacele prin care un singur om, la ordin, a alterat rezultatul referendumului.
Serviciul de Telecomunicaţii Speciale este unica entitate cu drepturi depline asupra tuturor bazelor de date gestionate, prelucrate, actualizate şi distribuite din Sistemul Informatic Unic Integrat (S.I.U.I) • S.I.U.I reprezintă totalitatea informaţiilor cu caracter personal la nivel naţional gestionat de Casa Naţională pentru Asigurări de Sănătate# ZIUAnews vă prezintă schema prin care au fost manipulate cifrele cu privire la populaţia României în scopul alterării cvorumului necesar validării referendumului • Sistemul de back-up, softul S.I.U.I, serverele externe, fie ele clone cu sarcini de „mirroring", precum şi softul folosit de Autoritatea Electorală Permanentă reprezintă mijloacele prin care un singur om, la ordin, poate denature un exerciţiu democratic • Traian Băsescu a realizat că dezvăluirile ZIUAnews culese din serverele Casei Naţionale pemtru Asigurări de Sănătate reprezintă capul de pod spre adevărul acestui referendum, aşa că a îndemnat autorităţile să ignore datele CNAS • În realitate, aşa cum vă vom prezenta în continuare, S.I.U.I este " mama bazelor de date din România", depozitarul informaţilor cu caracter personal, de la CNP, adrese, boli, decese, majorate şi până la certificate de înmatriculare şi poliţe de asigurare. Detalii in ziuanews.ro

Cititi si :

Generalul Marcel Opriş, slugoiul prezidenţial din fruntea STS

8 comments :

Filip G said...

http://www.youtube.com/watch?v=ioxurFpwc7E
Cand vom vedea un euro parlamentar roman luand pozitie?

R said...

Mie imi

clara said...

marius, in romania ce personalitate ar face asta?
25 noiembrie 1969: John Lennon returează "Ordinul Imperiului Britanic" pentru a protesta împotriva poziției guvernului britanic de a susține SUA în războiul din Vietnam.

Anonymous said...

Surprinsi?

Anonymous said...

ASOCIATIA PENTRU COMBATEREA BASISMULUI SI A INTERVENTIONISMULUININ ROMANIA: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2012/08/24/asociatia-pentru-combaterea-lui-basescu-si-a-interventionismului-strain-in-romania/.

(Pentru a accesa linkul, hasurati-l cu albastru, tinand apasat butonul din stanga al mouse-ului. Dati apoi click pe butonul din dreapta si, in sfarsit, pe "Go to Webb Address", folosind oricare din butoane.)

Filip G said...

In atentia jurnalistilor
Pentru dosarul de handicap se face o ancheta sociala.
Un chestionar cu intrebari,ex
Poti sa faci baie singur,poti sa mananci singur,poti sa te deplasezi singur,etc
Pentru un grad accentuat ,aceste deficiente trebuie sa fie severe.
Daca nu poti face aceste lucruri,ramane intrebarea:
Poti sa decizi soarta unei tarii?

Florian said...

Sper ca cei 7,4 milioane de oameni tradati sa se razbune crunt pe USL, la alegerile parlamentare, iar asta sa insemne si decesul politic al celor trei lideri.
PS Roxana, daca citesti ce am scris aici, sa stii ca mi-ar face placere sa mai comentez si la tine pe blog, dar de vreo saptamana nu mai pot intra. Ferestrele unde trebuia sa apara nick-ul meu si adresa de e-mail au disparut, iar fara ele nu pot sa postez nimic.

Roxana I. said...

Florin,
sunt jigodiile masoni de la WP!
Mi-au blocat o multime de oameni dragi!