Monday, January 28, 2013

Calin Popescu Tariceanu divorteaza din nou

Fascinat de adevarul istoric, dupa cateva  experiente culinare nefericite, CP Tariceanu si-a luat inima in dinti       parasind dulapul  de resedinta. S-a chinuit cu Basescu 4 ani ?. Cate genoflexiuni a trebuit sa faca zilnic pentru a rezista atacurilor pe la spate . A uitat ca, fentat de labilitatea politica si imbarligat , ca ultimul husein , de Basescu a fost la un sfert de ceas sa-si dea demisia. Patriciu , Rosca Stanescu si altii l-au fortat sa nu cedeze. 
A uitat ca, inaintea congresului PNL din Martie 2009 , in direct la Antena 3, afirma ca o candidatura impotriva lui Basescu este un act de sinucidere politica. S-a rasucit in ax dupa ce consultanta l-a pus sa-si schimbe rochita cu armura donquijotiana. A mai uitat ca in dimineata zilei de 7 decembrie 2009 , dupa victoria "diasporei" impotriva bastinasilor, a refulat in breaking news , in fata sediului PNL , militand nevrotic pentru refacerea aliantei DA si concubinaj , fara unguent, cu violatorul de la Cotroceni. 
In final, dupa cateva portii de masaj erotic ramai cu aminitrea unui happy ending ,cateva bataturi in palma si o durere acuta in cur. 

3 comments :

Anonymous said...

Bine spus, bine scris. Scurt si la obiect.

Rox said...

O să ţii chestia-asta până la congres? :)

Marius Mina said...

altceva mai interesant nu am gasit