Sunday, April 14, 2013

Liberalii din Ghost City

Dupa indapartarea lui Andrei Chiliman  de la volanul  PNL Sect. 1  lucrurile merg mai rau ca unse.
Am inteles si agreez motivele excomunicarii dar reorganizarea latenta si transformarea sediului intr-un "Ghost City"  nu inlatura raspunderea noilor dregatori care sunt acuzati, pe la colturi, de pactizare cu dusmanul. Perfect de acord, Daniel Chitoiu e suprasolicitat , surmenajul e patologic in fruntea finantelor publice  dar  piata suplimentelor alimentare s-a dezvoltat, invers proportional cu restul economiei . Nu gasiti un complex de vitamine capabile sa stopeze sangerarea?. Usile sunt incuiate, membri  organizatiei, pina mai ieri, una dintre cele mai puternice din tara, reclama faptul ca nu au unde sa-si plateasca  cotizatiile, ca nu mai au cu cine vorbi. Dormiti linistiti  ca-i Vlad Moisescu ii plimba cu masina .
Organizatia de tineret ,debusolata si  iritata, a  luat drumul Fortei Civice, parte din seniori vor urma acelasi traseu  spinos. Nu e pacat  sa calci in picioare munca de ani de zile  care a dus PNL Sect.1 de la a 3 a forta politica in sector pe primul loc? .
La PSD 1 , Dan Tudorache a fost inlocuit cu  vedeta de televziune Cătălin Ivan.  Din cati oameni capabili are PSD-ul, n-au fost in stare  sa gaseasca o alternativa vertebrata  preferand importul flasnetei moldovenesti dupa ce in prealabil o exportasera la Bruxelles. Sa fie returnarile de TVA motivul real al acestei  proceduri geostrategice sau faptul ca  Romania importa 90% din ce consuma ?. Continuati in acelasi ritm  si veti face din Romania ce-a facut Piturca din nationala, repetentilor .

No comments :