Thursday, April 11, 2013

Alfabetul tradarii - Ponta I-a pus lui Basescu pe tava Curtea Constitutionala ,taierile de pensii si salarii

Motto : Media Darling se simte pe sticla ca somonul in Atlantic. Supraexpunerea inlatura efectul diuretic al guvernarii pe copilot automat .


15/Iunie/2010   *   “Îl retragem pe Dorneanu, nu mai faceţi niciun vot, hai că ne facem de căcat! Deci vă spun eu că îl retragem, puneţi-vă pe cine vreţi, noi plecăm, nu mai faceţi votul. Gata, e ok, puneţi-vă pe cine vreţi, gata, pe bune, numiţi-vă pe cine vreţi, şi cu asta basta”



"Si garda veche a PSD, si liberalii, si mai ales Crin Antonescu, sint extrem de furiosi pe Victor Ponta, care a aruncat prosopul azi noapte si i-a cedat Curtea Constitutionala lui Basescu.

Caci, dupa ce liberalii si pesedistii au stat mai bine de 10 ore in jurul tribunei si s-au chinuit in fel si chip sa impiedice reluarea votului pentru judecatorul de la CCR, dupa miezul noptii, Ponta s-a dus la tribuna si a incheiat jocul. “Îl retragem pe Dorneanu, nu mai faceţi niciun vot, hai că ne facem de căcat! Deci vă spun eu că îl retragem, puneţi-vă pe cine vreţi, noi plecăm, nu mai faceţi votul.Gata, e ok, puneţi-vă pe cine vreţi, gata, pe bune, numiţi-vă pe cine vreţi, şi cu asta basta”, a spus Ponta, venind la prezidiu, lângă preşedintele de şedinţă Ioan Oltean, în timp ce opoziţia scanda “Ruşine!”. “Domnilor colegi, cinci minute pentru o scurtă pauză”, a cerut Oltean, retrăgându-se repede în biroul Robertei Anastase şi întrerupând practic procedura de vot aflată în plină desfăşurare. Ponta l-a urmat la scurt timp în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor.

Intelegrea intre PSD si PNL era cu totul alta: sa stea in Camera pina dimineata daca era nevoie, pina incepea dezbatrea la motiune, sau sa obtina aminarea repunerii la vot, pentru ca legile care taie pensiile si salariile vor ajunge acum la o CCR dominata net de oamenii lui Basescu, si in mod sigur vor fi declarate constitutionale.

De ce a facut Ponta ce a facut? Nici pesedistii nu-si pot explica. “Instructiunile erau clare, nu trebuia sa se iasa din proceduri si sub niciun chip nu trebuia sa cedam. E ca si cum Ponta i-a pus lui Basescu republica in brate, cu cheie cu tot”, mi-a spus un sef al PSD. De altfel, pesedistii, stupefiati, au facut scandal, dar, cum Victoras e surd la ce zice restul lumii, a fost inutil. Oricum faptul este consumat. Cei din gasca lui Ponta spun ca el se bazase pe votul celor de la UDMR, dar aia au tradat, ca de obicei. Dupa ce, logic, i-au mai cerut lui Boc aseara niste chestii, maruntis, printre care limba maghiara a doua limba oficiala in Harcov, imunitate la restructurari pentru secretarii de stat maghiari si altele de genul acesta.

Ar fi dragut daca si pensionarii pe care ii caina azi in discursul de la motiune sa stie, cind CCR va declara constitutionala taierea cu 15% a pensiilor lor, ca Victoras are o mare vina.Sulfina Barbu il lauda pe Victoras Ponta, in direct la Antena 3: “A venit domnul Ponta, ca presedinte de partid, si a pus ordine intre cei de la PSD”   - Sursa : Adriana Dutulescu 

No comments :