Thursday, April 18, 2013

Revolta pe nava Zeus

Lumea Justitei publica in categoria "vorbelor de fumoar" informatii  interesante  despre procuroarea Mihaela Iorga Moraru de la DNA, care in mod ciudat primeste numai dosare cu dedicatie pe care le urneste ori le tine la sertar dupa cum i se ordona, are  o mare problema  legata de sotul ei, nimeni altul decat juristul Adi Constantin Iorga Moraru, seful Biroului Contencios al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), care da cu subsemnatul pe   marile contracte cu asfalt . Chiar asa, cum o fi primit Mihaela Iorga Moraru, tocmai ea, dosarul asfaltatorului Nelu Iordache - pe care l-a acuzat ca a deturnat bani europeni care in realitate erau bani dati de CNADNR - si pe care l-a trimis dupa gratii in urma plangerilor unor portughezi apropiati  de  Jose Manuel Barroso .
N-ar fi fost mai corect ca d-na Iorga Moraru sa dea drumul  dosarului infractorului Stefan Radulescu, prietenul presedintelui Basescu, pe care il tine de 7 ani la sertar desi prejudiciul depaseste 100 de milioane de euro? 
 
# Radiatiile electromagnetice inregistreaza cote alarmante in zona puterii infractionale. Ingerii pazitori  spun ca  si-a bagat dracul coada in DNA si Servicii, o mana cereasca va scoate la lumina informatii care vor sparge gruparea de crima organizata din aceste institutii instaurata sub regimul Traian Basescu. Se aude ca vor fi cativa procurori de la DNA care risca sa dea socoteala mai curand decat s-ar crede pentru felul in care s-au instrumentat anumite dosare.
 

No comments :