Saturday, April 6, 2013

Talhar de profesie, soferul Dacianei Sarbu

Birourile europarlamentarilor USL din Parlamentul European au fost infiltrate de servicii cu tot soiul de asistenti si asistente  , unii acoperiti , altii descoperiti. Fetele , asistentele, capteaza emailurile si transmit basecuritatii toate informatiile confidentiale din biroul europarlamentarului. Majoritatea inflitratiilor s-au consumat in zona euroliberalilor. Socialistii nu fac exceptie de la regula dar sunt obisnuiti. Serviciile controleaza tot. Toleranta de care dau dovada  "subiectii " lasa loc de interpretari  si coabitare  pasiva.
 Revin curand cu nume si date .
1. Ioana Rus - nepoata controversatului Ioan Rus (Grupul basecuristilor  de la Cluj)
Current
Parliamentary Advisor at European Parliament
Past
Diplomat at Permanent Representation of Romania to the EU
Director at Romanian National Tourism Board in Belgium (Brussels)
Director at Romanian National Tourism Board in United Kingdom (London)
Education
Erickson College International
College of Communication and Public Relations ‘David Ogylvi’, Bucharest, Romania
Babes Bolyai University, Faculty of Economics, Cluj-Napoca, Romania

Va mai amintiti  de scandalul de la Cuibul de Curve si Placeri, "Star's Night ", cu ofiterii US AIR FORCE bagati in coma de niste talhari care actionau in interior cu acordul patronilor? EI bine, s-a pus de mult batista pe tambal , gratie organelor de ancheta romanesti, a ambasadorului Mark A Gitenstein si ceva servicii de dezinformatii romanesti care au matrasit probele audio /video . Am facut cateva interpelari private cand USL a preluat Internele, niciun raspuns , Erau D-nii. Rus si apoi Dusa la butoane.

Zero Dark Thirty ,comunicare. Indivizii (recuperatori) au fost folositi pe bani grei si de Sebastian Ghita in razboiul fizic , cu Vantu, cand l-a deposedat  de RTV. Proveneau din zona Poteras , folositi si de Udrea in campaniile electorale ca brate de forta . Unde credeti ca l-am regasit pe unul dintre talhari ?. Sofer si bodyguard la sotia D-lui Ponta . Fratele Ghita isi protejeaza famiglia .
Culmea tupeului infractional, talharul este platit din banii contribuabilului european, in calitate de asistent la cabinetul europarlamentardului socialist, Daciana Sarbu. *Barroso , Schultz si Reding stiu ? 
Detalii si aici  

 Daciana Sarbu are sofer cu trecut de interlop. Barbatul – acuzat de complicitate la sechestrare si talharie dupa ce, in ianuarie 2011, a terorizat niste americani intr-un club de striptease din Bucuresti – este acum platit de Parlamentul European

3 comments :

Dorina said...

Si sora finului lui Ponta doamna preoteasa e sotie de interlop din Targu Jiu. Aceata fiinta reprezinta tipul omului tamp dar cu toate acestea nasul mare Ponta a dat de la el pentru fina postul de Director general la Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni

Seby said...

Daca este vorba despre soldati NATO ... foarte bine le-a facut. Mai ales daca sunt americani.

Comisia Europeana said...

asistenții de europarlamentar, care sunt plătiți cu sume cuprinse între 2.600 și 6.000 de euro lunar.