Wednesday, June 5, 2013

Rapidul are sanse reale sa fie preluat de un mason , Nicolae Cristescu


FC  Rapid are sanse reale sa fie preluat de maestrul Nicolae Cristescu care activeaza in Loja Grifin Tartasesti subordonata MLNR si despre care se spune ca e implicat in afaceri "speciale" cu tehnica militara si a preluat o parte din activele firmelor lui Omar Hayssam. 

Detalii despre Nicolae Cristescu aici : Mircea Basescu confundat cu Maestrul Nicolae Cristescu
Noua si vechea Securitate comunista se regrupeaza in asa-zise loje masonice. Sute de ofiteri superiori din armata, servicii secrete, ziaristi, politicieni sunt masoni de diverse ranguri alaturi de mafioti si infractori recunoscuti.
Sunt conectaţi între ei prin fire invizibile, fac trafic de informaţii şi respectă instinctiv legea Omertei.
Îşi măsoară patriotismul în milioane de euro, dar păstrează nostalgia epocii comuniste, când statul i-a luat de la brazdă şi le-a imprimat în scoarţa cerebrală tehnicile de spionaj sovietice.
Acum sunt principalii beneficiari ai integrării europene, după ce decenii întregi au spionat democraţiile vestice ale Bătrânului Continent. Când sabotau NATO, în Războiul Rece, nici nu visau că, după nişte ani, vor intermedia tehnică specială americană.
Şi-au păstrat reflexele profesionale şi se mişcă eficient la adăpostul discreţiei. Adică „la umbră“ – termenul lor argotic.
Au construit reţele de afaceri, bazându-se pe vechile filiere de spionaj. De aceea, mulţi dintre întreprinzătorii de azi sunt ofiţerii DIE de ieri.
Documentările transfrontaliere relevă că fiecare dintre spionii ceauşişti şi-a construit businessul folosindu-se de oportunităţile zonei în care au fost trimişi în misiuni, precum şi de relaţiile betonate atunci.
Practic, au utilizat informaţiile şi sursele în interes personal, privatizându-le, ascunşi de paravane offshore, societăţi anonime şi interpuşi.
Grupările de afaceri cu rădăcini în spionajul comunist acţionează peste tot, în domenii strategice: imobiliare, energie, IT, armament, telecomunicaţii, agricultură, presă, servicii publice, instituţii de stat şi politică.
Influenţează mediul de afaceri şi astfel domină economia naţională. Unii sunt în Top 300, iar cei care fac pe consilierii magnaţilor îşi legitimează traficul de influenţă drept „consultanţă“.
Controland in totalitate institutii ca MAE, SIE, Consiliul Concurentei, ORNISS, ANCESIAC, Directia de Comert Exterior MEC, Justitia si Pachetul General, securistii lui Plesita, Pacepa sau Doicaru dovedesc si dupa intrarea in Uniunea Europeana ca sunt stat in stat.
Spionii externi isi fac de cap linistiti pe banii statului si nu dau socoteala nimanui, nici macar Parlamentului ,iar Comisia de control SIE exista doar de forma.
Abuzurile si infractiunile grave sunt clasificate.  Baietii trecuti in rezerva pe motive „medicale“ primesc, in cel mai rau caz, salarii compensatorii de miliarde de lei vechi si  pensii de zeci de milioane.
De obicei, ne pomenim cu „eroii necunoscuti“  in functii care mai de care mai babane in diplomatie, in  agentii guvernamentale si in mai toate institutiile importante ale tarii.( Ex Procuror Sef  DIICOT Ciprian Nastasiu - Puterea din umbra )

4 comments :

Anonymous said...

Sa speram ca ramane doar un simplu simpatizant. Rapidul e al oamenilor simpli,onesti,demni- evident ca exista si unii care n.au ce cauta acolo, iar reprezentanti ai puterii ,precum partizani ai partidelor politice,comunisti,coorporatisti,masoni n.au ce cauta acolo.

Roxana Iordache said...

Îl cumpără cu galerie cu tot? :))

Marius Mina said...

Si terenurile adiacente ;-))

Vasile Roaita said...

Nu inteleg de ce sunt importanti oamenii simpli sau galeria; Rapid nu poate fi salvat decat cu multi bani. Copos a jefuit Rapidul si l-a impiedicat sa castige un nou titlu, cel putin, in doua situatii...Razvan Lucescu si Dinu Vama pot spune maimulte!

Probabil a castigat multe milioane din pariuri...

Mai sunt si alte echipe ai caror patroni au preferat pariurile si aranjamentele; se pare ca, usor, usor adevarul va iesi la iveala...Depinde cat de implicati sunt sponsorii lui Basescu....