Monday, July 29, 2013

Un an de la demiterea cadavrului politic , Traian Basescu



Se implineste un  an de la demiterea   infractorului de la Cotroceni de catre poporul suveran. Un an de  cand a fost semnat si aprobat pactul celor 10 porunci care a ingropat si cele cateva firimituri de democratie care existau in Romania . Pactul Hitler - Stalin al 4 lea Reich si noul EURSS, ne-au intors in 1945. Intoarcerea la Cotroceni a cadavrului in putrefactie, prin votul celor 6 zombies de la curtea anticonstitutionala ne-a redus la statutul de colonie bananiera. Ponta, ne-a tradat si atunci acceptand ca un slugoi necalificat cvorumul impus de gangsterii comisiei europene dar si dupa alegerile din 9 decembrie , cand a semnat actul prenuptial de coabitare cu seful sau de la Cotroceni. Isi va primi rasplata mai naucitor decat Adian Nastase si Mircea Geoana , in 2004 si 2010 . Astrele barfesc ca nu-si va inghiti galbenusul pina la capatul mandatului . Sa fiu sincer? Nici nu merita . -@ Intrebat ce parare are despre Obama, in 2008 , secterarul de stat, Lawrence Eagleburger a decretat :" A fake ,an empty suit , a Charlatan". Acelasi lucru se poate spune si despre supramediatizatul superman de la palatul Victoria Secret . Valoarea de piata a obiectului  se va stabiliza la minimul  valoric dupa ce ii va turna Basescu laturile  lui Hayssam in  cap , cand ii va lovi partidul in ceafa   dar mai putin pe el, din motive de blat penal.
Apropos , s-a redeschis dosarul privatizarii IPRS Baneasa , din timpul guvernarii PSD dar justitia condusa de varul Cazanciuc nu scoate  niciun scancet despre dosarul evadarii lui Hayssam . Nu e bine domnule Ponta, nu e bine deloc, parca noi (prostii majoritari ) v-am facut  prim ministru ...
‪#‎De‬ cine vrea sa scape Ponta, din garda veche, si noi ne facem ca nu pricepem regulile barbutului pentru prescolari ?

2 comments :

Radu Humor said...

Mă bucur să citesc un astfel de articol !
La prima vedere suntem mulţi care-l urâm, dar când e vorba de făcut ceva, cu greu mai găseşti picior de protestatar.
Numai cu un Ghişe nu se face dreptate !

Roxana Iordache said...

EURSS - genial. :)