Thursday, July 18, 2013

Victor Ponta si Sebastian Ghita, doua defectiuni genetice , pericol pentru siguranta nationala

Breaking news : Victorie grandioasa pentru Viktor Orban, premier cu anvergura -FMI acceptă (sutul in noada) cererea Ungariei privind închiderea biroului instituţiei la Budapesta - Surprins de eveniment , ma incearca  un  abuz de  mandrie personala , faptul ca  sunt contemporan cu Victor Orban si altul de lehamite , scarba intensa  si frustrare , cand ma gandesc   la chestia aceea  cu fundul bombat, pe mainile caruia  a incaput Romania..

Un premier prepay  investit  cu mult inaintea "revolutiei" din ianuarie, aprobat de CSAT-ul din umbra  sa inlocuiasca  un alt  produs biotech, MR.Ungureanu. Ponta va desavarsi actul final al tradarii nationale  impuse de  colhozul Bruxellez  la unison cu  tovarasii lui Gitenstein americanu', revenit  la locul crimei cu intentii serioase in "privatizarea" Romaniei.  Subiectul cartelelor prepay  a fost  comunicat cu abilitatea serviciilor de dezinformare in masa, cu "target"  pe Crin Antonescu. Electrocutat  de scandalul "Big Brother" la care serviciile si  consilierii acoperiti din juru-i, l-au  facut partas cu pleava secusristica din anturajul lui Ponta si Basescu. Inca doua savarine de acest gen si Antonescu este KO   in sperantele pentru prezidentiale. Cum iti asterni asa sforai .
A motiva o masura securistica , impusa cu japca, invocand atentatele  din Bulgaria, este un plagiat ordinar,  copy & paste dupa metodele folosite de  SUA in adoptarea unei legislatii controversate, "PATRIOT ACT ", prin care se anuleaza practic drepturile civile si constitutionale ale cetateanului american, poate fi urmarit, ascultat, arestat si incarcerat fara mandat si fara avocat, poate fi ucis la ordinul comandantului suprem  daca este considerat (?!) pericol pentru siguranta nationala.
Ponta a fost racolat de SIE in anul 2000 , un ofiter activ al acestui serviciu, a afirmat intr-o discutie privata ca  actualul prim ministru a figurat efectiv pe statele de plata ale acestui serviciu de informatii.Sprijinit in cariera politica si  sponsorizat din umbra, de servicii, din bani negri , prin intermediari de conjunctura. Unul dintre ei ,ofiterului acoperit Sebastian Ghita. Prin firmele acestuia , abonate la contracte cu institutiile  statului , unele  chiar cu serviciile secrete . Ghita este  implicat penal in fraude masive din bani publici dar  protejat de fratii de cruce care ocupa pozitiile de varf in cealalta  ramura a organizatiei mafiote, "sistemul juridic". 
Incet dar sigur, Romania sub  Basescu si Ponta se  apropie de obiectivul final : Tranzitia de la statul mafiot/infractional  la  statul poltienesc/infractional. O forma moderna   de neonazism prelucrat in laboratoarele Bilderberg si exportata in mai toate tarile unde  asasinii mondiali si-au implantat marionetele gonflabile. 
 Ponta a declarat joi că susţine propunerea deputatului PSD Sebastian Ghiţă privind ascultarea telefoanelor care folosesc cartele pre-plătite, el precizând că iniţiativa a fost de altfel aprobată de Consiliul Superior de Apărare al Ţării încă din august 2012, în perioada mandatului interimar de preşedinte al lui Crin Antonescu. "Este o decizie adoptată în luna august a anului trecut de către CSAT şi, de atunci, am progresat în ceea ce priveşte procedurile de implementare, pentru că în acest moment sunt peste 10 milioane de cartele pre-plătite şi evident că nu poţi să retroactivezi. Nu doar că o susţin, eram în CSAT, dacă nu mă înşel era în perioada mandatului interimar al domnului Antonescu, domnia sa era preşedinte interimar, eu eram prim-ministru, erau toţi miniştrii acolo, şi a fost adoptată această decizie imediat după atentatul din Bulgaria, unde atacatorii au folosit cartele pre-plătite"- scrie Ziua  News
Deci  Ponta e de acord cu   Ghita, cu ce  s-a discutat in WC la CSAT despre inregistrarea si monitorizarea cartelelor prepay. Totul e Kosher . Bai leprelor , va anunt , ca sa stiti, eu consum numai halal. Kosher va bag voua in cafeaua de dmineata , in ciorba de burta si steak-ul de sambata seara .
Dragii mosului, asta se intampla cand niste defecti genetic ajung in functii, cand vor ajunge la puscarie isi vor schimba urgent sexul si se vor  marita cu vreun baiat bun, s-o duca la fel de bine ca in viata civila .

#Vesti bune  pentru Ponta si echipa de traforaj viteza de la Palatul Cazino Victoria : "Comisia Europeană a avertizat Guvernul că planul pentru bani europeni este incoerent, fără priorităţi clare".. deci UE la tot  ce misca in strategia economica  a expertilor  in  furaciune calificata si premeditata . Ai nostri ca brazii sunt blat cu escrocii de la Bruxelles,  suveica europeana functioneaza  dupa metode clasice : "noi ne facem ca vrem sa va dam, voi va faceti ca nu stiti sa-i cheltuiti si impartim profitul furaciunilor Udrei  "..e clar sau   va mai explic odata ? 

*Si ca sa ne revenim  din agonie, Ponta: declara  ca : "Lipsa creditului, problema României pentru dezvoltarea actuală a economiei"
Sa mori tu ? - Dar despre clima antibusiness, despre incompetenta totala a habarnistilor instalati in functii guvernamentale, lipsa reformelor reale pentru relansare economica, despre spitalul de nebuni din administratiea fiscala, birocratia sufocanta , statul mafiot in care numai falangele conectate pot face afaceri(cu statul) ca altele nu mai exista . Ca traiti pe credit lasand Romania amanet pentru vanzari ulterioare unor institutii parazitare recunoscute, chiar nicio vorba ?-# Numai un sinucigas ar investi in acum in Romania . Legislatia schizofrenica, taxele si impozitele ucigatoare, practicate de guvernul roman, vor extermina si ultima bruma de sector privat care mai exista. Obiectivul socialist/progresist/ global va fi atins inainte de termen . Sa vad  de unde mai furati dupa colapsul iminent. 

1 comment :

Roxana Iordache said...

Super articol!