Sunday, August 11, 2013

Corespondenta din Miami "Bitch"


Curvele si infractorii, acoperiti sau la vedere, predomina piata de capital uman atarnator in functiile publice , sugatorii si sugatoarele banului public , stors cu jepcareala fiscala. Guvernarea USL a inlaturat un lot toxic de termite penale , inlocuindu-l cu alt lot, la fel de toxic la care se adauga frustrarea acumulata in masa electorala majoritara. Perversiunile la care au fost supusi 63% dintre cetatenii cu drept de vot, ceilalti sunt doar victime colaterale ale guvernarilor anterioare. Ne-au mai prostit odata, ultima oara pentru majoritatea normala la cap. Prostimea e condamnata la absorbtie cu sughituri  pe termen nelimitat pentru ca-i si place. 
Le-am intins o mana cand ne-au cerut votul, nevoia de razbunare a lucrat in avantajul lor. Au simtit pulsul, santajul electoral a dat rezultatul previzibil. Dupa instalare ne-au umplut de flegme si coabitare , prostituie in integrum , tradare in toata splendoarea ei. Nu mizati pe toleranta si prostia romanului la infinit , mana intinsa in decembrie 2012 se strange intr-un pumn care va lovi in plin , masca de pe figura curvelor de serviciu ...
Clasa privilegiatilor de conjunctura si-a luat vacanta, Ponta culege Mango (pentru mangleala)  prin Florida, restul la secret, pe unde apuca si dupa buzunar, in functie de posbilitatile bugetaresti. 
 Au schimbat o garnitura  de lepre, expirate pe piata de incredere, cu o alta, ceva mai fresh dar cu aceleasi apucaturi , carcatere si caziere . 
Spun "au schimbat" pentru ca n-as vrea sa dau impresia ca mai inghit  "revolutii" si "miscari spontane" , poate  avorturi spontane daca tot intra in scena garnitura de avortoni...
1000 de bucati programate, nu pot schimba un guvern nici daca se autodetoneaza in direct , la oferta cu contestatii . Ei dau bine pe sticla , in quasi proxenetismul mediatic  stapan pe subconstientul si inconstientul national . Un plusvaloare pe eticheta legitimitatii.
Televiziunile , trusturile media in general, si-au aprins de mult felinare rosii la intrarea de serviciu . Televiziunea Publica, TVR-ul  care toaca sute de milioane de euro din banul public anual,  este cel mai natural exemplu . Un politruc cu background mai mult decat dubios , castiga , la ordin,  postul de director al stirilor , aflat intr-o stare de  incompatibilitate clara, conform statutului de functionare al SRTVR, dupa ce initial, fusese numit , tot  neortodox, consul general al Romaniei la New York . 
Claudiu Lucaci , personaj morganatic,este genul de om care-si da singur suturi in fund  si da vina pe altii. Impus de servicii , supravietuitor nestignherit al guvernarilor PSD, PDL, USL , a servit, cu ghinion, sub Adrian Nastase si Monica Iacob Ridzi, ambii pricopsiti penal . 
Ramane de vazut daca va fi , sau nu, trimis  in misiune la New York insotit de amfitrioana sa Viviana Anghel,  in calitate de viceconsul. Ramane de vazut daca  blatul de la examenul pentru sefia stirilor TVR ramane in picioare sau cade , daca guvernul Ponta rezista pina in primavara viitoare, daca  dl. Lucaci va avea unde sa se mai intoarca cand va fi "rechemat" din functie.
Pe langa muza servita la pachet de catre cei care-i supravegheaza traseul profesional, Lucaci promite  schimbari de fus orar si altor cliente din insectarul propriu. Aurei Poterasu, de exemplu, i-a promis postul de corespondent permanent al TVR , la Washington DC . Cu sau fara dosar de prostitutie, blonda va intregi lotul de insamantari artificiale, pe care Claudiu Lucaci intentioneaza sa-l transfere, pe perioada mandatului sau, pe continentul American. Isn't that cute ? 
Suntem in data  de 11 August 2013 si inca n-am reusit sa trag o concluzie , poate ma lumineaza cineva dintre prietenii comuni, Claudiu Lucaci le baga pe treaba pe Aura Poterasu si Viviana Anghel sau amfitrioanele il proxeneteaza pe  travestit ?

Dansati,  fetelor ?

3 comments :

Robert Horvath said...

IN CURAND PARTE DOUA A FILMULUI IN GURA LUPILOR IN ROLUL
PRINCIPAL OFITERUL ACOPERIT CLAUDIU LUCACI NOUL CONSUL LA NEW YORK
IN ROLUL PRINCIPAL FEMENIN IN ROLUL UNEI PROSTITUATE DE GANG
VIVIANA ANGHEL , VICE CONSUL !

Prima parte s-a ocupat de crima lui Voiculescu....partea doua se va
ocupa de crima lui Victor Ponta.

https://vimeo.com/68411388


ADEVARUL TREBUE SPUS
Am creiat singur si nesilit de nimeni uriasul scandal ICR New York.
A fost un scandal cu ramificatii internationale. Adevarul este asuns si aproape
necunoscut publcului romanesc.
imediat serviciile au intrat in actiune. A inceput manipularea. Cenzura a
devenit totala. Au cucerit si ultima frontiera. New York Magazin a hotarat nu demult
banarea comentariilor mele. Dupa creiarea scandalulului media a inceput
un atac concentrat impotriva mea. Am fost numit in toate felurile Mancator de
romani, nationalist roman, tradator de neam, legionar care imbrac camasa verde duminica, semit si antisemit, aparator al lui Antonescu, monarhist si antimonarhist.
mitocan si incult si elitist . Faptul ca sunt cinest
Cel mai aproape de adevar a fost Hunedoreanul. Agentul 007 pregateste la New
York actiuni anticumuniste.
Am fost alungat depe toate blogurile si incercarile mele sunt considerate spam.
PERICOLUL ROBERT HORVATH
Supar pe toti.
- Am indraznit sa afirm in public ca omenia romanilor a salvat
pe evrei de la Holocaust
- L-am denuntat pe Vladimir Tismaneanu serviciului de emigrare
- L-am introdus pe Basescu ca martor ( a dat declaratii scrise in fata procurorilor
americani ) in procesul Victor Bout ) cel mai mare trficant de arme din istorie.
- Am introdus in atentia FBI pe Dan Voiculescu care a l-a ucis pe Marin Ceausescu
la Viena. Ultimul cec trimis de americani pentru armele rusesti vandute de Ceausescu a intrat in buzunarul generalului de securitate.

UN CRIMINAL PRINTRE NOI !
- L-am dat pe mana Interpolului pe cetateanul roman Victor Ponta pentru crima.
Uciderea procurorului Panait. Un prim ministru santajat intern si extern este un pericol fara precedent pentru securitatea nationala.
FILMUL IN GURA LUPILOR
partea doua
Adevarul poate fi ascuns dar nu pentru multa vreme. Zidul minciunii organizat
de noua securitate , sau mai precis cea veche cu nume schimbat va fi spart
in centrul lumii ,la New York.
La primul film au participat in diferite roluri importante si de umplutura vreo 15
agenti veniti dela Bucurest, in in partea doua alaturi de starul Liviu Lucaci prevad un numar mult mai mare........ Deasemenea cascadori specializati in filmari periculoase. Prim ministru al Romaniei va urmarii filmarile Live prin satelit.
https://vimeo.com/68411388

Robert Horvath said...

UN STAT RUSOFIL IN INTERIORUL ROMANIEI !

Autonomia ma deranjeaza din alt punt de vedere.
KGB a pregatit pentru doborarea lui Ceausecu doua organizatii
paralele. Una relativ romaneasca Brucan, Iliescu ,Roman si
una ungureasca ....care s-a cristalizat in jurul UDMR.
UDMR ESTE O AGENTIE KGB SUB ACOPERIRE MAGHIARA,
Autonomia unei parti din ardeal al creia o regiune controlata
de Rusia. Orbita de nationalismul anti unguresc nu se realizeaza

ce se ascunde in cererile de autonomie sau cine se ascunde.
Wikileaks Telegrama Ambasadei SUA catre Departamentul de stat :
dresată adjunctului secretarului de stat pe probleme europene, : „Este îngrijorătoare mărirea influenţei UDMR din România şi rolul ei ca unealtă a intereselor ruseşti”
Dezvaluirile notelor diplomatice facute de Wikileaks confirma ce am sustinut constant si anume ca in Romania actioneaza o puternica agentura rusa care a reusit sa se infiltreze la cel mai inalt nivel si chiar sa controleze institutii ale statului.
Numirea lui G.Frundo ca principalul consilier al premierului Ponta produce ingrijorare si chiar consternare… intra in atentia Ambasadei SUA.
Frundo este considerat seful agentiei ruso maghiare din Romania.
Evident acest lucru spus de ambasada americana de la Bucuresti are alta greutate, iar acest lucru explica neincrederea institutiilor din SUA in cele din Romania, inclusiv in cele care ar fi trebuit sa vaneze reteaua ruseasca din politica, economia si presa din Romania.

ciuhu said...

Hm, trist, pleaca hoții portocalii, vin hoții rosii, Romania nu mai scapa de hoți, in veci!