Sunday, July 26, 2009

Sorin Oprescu "ia în calcul" posibilitatea candidaturii la Preşedinţie


Sorin Oprescu s-a rasucit din nou , declarand în ultima emisiune a lui Ion Cristoiu la Antena 3 , ca "ia în calcul" posibilitatea candidaturii la Preşedinţia României."Mă frământă chestiunea asta. Nu este atât de simplu pe cat pare. Mulţi cred că mă joc cu lucrurile astea. Nu este o hotărâre uşor de luat". Oprescu a spus că mai are nevoie de timp ca să ia o decizie, intre autostrazile suspendate , ratele mandarin si inelele mediane ,paralele cu degetul indreptat in sus al challengerului "independent".
Dupa declaratii contradictorii in care oscileaza intre posibile candidaturi si refuzul categoric, Primarul Oprescu surprinde din nou audienta bulversata .N-ar fi nici prima , nici ultima oara cand ce spui azi poate fi lejer retractat maine, face parte din meniul de baza ale politicii romanesti de succes.

14 comments :

nicole said...

caldura mare!!! deja are halucinatii!

Marius Mina said...

@ nicole
Shmenuri, shuste, shushanele.Scenarii si teoria constipatiei, traditional autohton.

nicole said...

Chiar si pentru romani e prea mult.
Cu asemenea "prieteni", de cine sa te mai feresti?

Dan Borcea said...

O MANA DE AJUTOR PENTRU CRIN ANTONESCU
Uimire.
Ieri total intamplator am descoperit un blog paralel care imi poarta numele .Un penelist sacelean care ma" iubeste " deja ma si vedea primar al localitatii si incepu-se a ma" lauda".Ce nu stie respectivu' este ca n-a aflat cati bani mi-a cerut Cancescu pentru a ocupa pozitia de candidat din partea PNL .Cert este ca numai la doua zile de la anuntarea demisiei mele am primit amenintari pe plan local si nu numai, acum le va fii si mai usor sa ma desfiinteze pentru ca mi-am permis sa spun adevarul despre situatia in care m-a bagat batranelul de la Consiliul Judetean .Oricum un fir de par daca-mi va fi atins ii va manca puscaria .
Astept explicatii si dezmintirea articolului de la Adrian Maxim daca mai poate sa-si aduca aminte ce a vorbit cu mine referitor la publicarea anuntului pentru candidatura 2012.
Voi fi nevoit sa dau cartile pe fata in caz contrar adica le voi aduce aminte (inregistrari)cum au stat lucrurile .In ceea ce-l priveste pe izolatorul de blocuri Dragos Craciun,Ungureanu Vasile omu' insarcinat cu inchiderea blogului meu,creierul afacerilor ilicite si asfaltatorul fara licitatii de Sacele si directorul cramei "La Maxim in Ograda ",toti sunt mancatori de bani publici din mana sefului .
Daca stiam ce tiganie este in acest partid ,daca stiam ca A.Cancescu se va folosi de mine mintindu-ma frumos si pe cealalta parte va asmute cainii penelisti impotriva mea fara ca eu sa am dreptul la replica,nu ma bagam in troaca lor .Ce am constatat eu pe parcursul acestor luni m-a lasat cu gura cascata.
Asta nu inseamna ca voi abandona clasa politica ,imi place ceea ce fac pentru ca pe parcursul a acestor ani am invatat si lucruri pozitive iar ce mi s-a intamplat a fost ca am avut incredere in c'ancescu.
EU NU FAC COMPROMISURI !

Marius Mina said...

Nicole, sunt fel de fel de jocuri, Romania e o tara plina de surprize.Cu atat a ramas.

Marius Mina said...

@Dan Borcea
probleme de genul asta se rezolva la Bucuresti nu pe blog, intodeauna se bate fierul cat este fierbinte.

Anonymous said...

Marius in urma cu 15 ani am facut o constatare. In Romania orice negare serioasa cu privire la un subiect trebuie citita ca o afirmatie.
De atunci tot urmaresc fenomenul si teoria se aplica fara gres, de cate ori auzi, citesti sau vezi pe cineva jurandu-se ca ceva nu este adevarat chestiunea in discutie se confirma.
Incearca si tu si ai sa vezi ca am dreptate !

Marius Mina said...

Vlad, inseamna ca Romania e o tara cu fundul in sus , nu ma mira.Altfel nu eram in faza terminala dupa 20 de ani de tranzitie.

Dan Borcea said...

N-am fost lasat sa-mi spun parerea,am dorit binele partidului iar eu chiar cred in d-l Crin Antonescu .
Nu am acces la presa ,ce pot face eu ?
Cui sa-i mai cer ajutorul ?
Pe blog n-am voie sa-mi spun parerea,la presa nu pot apela pentru a dezmintii,la Bucuresti toti au treaba ,eu ce sa fac ?
Multumesc pentru sfat .

Marius Mina said...

@Dan Borcea, chiar asa de grava este situatia la Sacele?
Maine e BPN , nu cred ca daca mergeai la sediul central si il asteptai pe Antonescu , nu ai fi avut sanse de reusita.

Dan Borcea said...

Nu este prima data cand Cancescu spune ca va rezolva el problema si asta se intampla din noiembrie cand s-a facut fuziunea fara a-l lua in calcul pe Lata.
Sunt singur impotriva tuturor .
Nu am fost informat de nici o hotarare din BPT trezindu-ma pe tusa iar motivele nu le pot spune acum .
Sunt de acord cu d-vs dar aici pe plan local Cancescu face regula .
Era vorba ca se vor face schimbari la org.care n-au avut un procent bun,munca mea de sapte ani s-a dus pe apa sambetei pentru ca am crezut in politica liberala .Nu sunt suparat , voi avea atata putere sa-mi revin dar gustul amar va ramane multa vreme.

Marius Mina said...

@Dan Borcea, ma intristeaza ceea ce spui, sper ca cineva abilitat sa citeasca si sa reactioneze.

Dan Borcea said...

Desi speranta moare ultima ,sa fie cum ne dorim .
Sa aveti o zi usoara .

Marius Mina said...

@Dan Borcea -Speranta nu moare niciodata , bafta !