Tuesday, September 2, 2008

Coalitia Tribunilor

Emil Boc a calificat drept „năstruşnică” ideea primului ministru Tăriceanu ca România să redevină monarhie constituţională. Omul ăsta, lucru rar printre ardeleni, ratează aproape orice ocazie să nu fie prost atunci când ar trebui să fie deştept-Valerian Stan

Un trio de cursa lunga pe care poporul si l-a dorit inca de pe vremea lui Zeus. Metastaza poltitica al lui Traian Basescu a atins cota maxima . Maestrul loviturilor de teatru a reusit ceea ce niciun adversar de-al sau nu a fost capabil pina acum.Sa-si taie singur craca dintre picioare.
Ieri la Palatul Cotroceni s-a parafat casatoria politica intre PD-L si jucaria lui Corneliu Vadim Tribunul . Toate estimarile analitice dau mai mult ca sigura o noua achizitie cu valoare de patrimoniu pentru portofoliul sefului de trib demagocrat: Partidul Neuro Gigi . Un threesome fara prejudecati prestat la scena deschisa in regia jucatorului cu freza pe stanga si pe dreapta . Dupa cum bate Vantu..

1 comment :

Anonymous said...

Ştii ce ar trebui să facem noi cu ăştia? Să-i trimitem la salubritate în America. Dar nu cred că i-ar primi. Le pui o vorbă bună să-i iei d-acilea să ne scăpăm de ei?