Friday, November 28, 2008

Bogdan Olteanu - 20 de demisionari si un prefect disparut

BOGDAN OLTEANU a fost implicat azi intr-un accident de circulatie!!!!!:(via Ioska)

la ora 13.25 in fata la intrarea Romaero langa sediu GSP in sensul de mers Aviatiei - Baneasa Mercedesul lui Turcu actionarul lui Dinamo, cel caruia Primarul Andrei Chiliman i-a demolat constructia ilegala din parcul Herastrau, in care se aflau Bogdan Olteanu si Cristi Borcea a acrosat grav un Hyundai galben i 10 care vroia sa vireze pe sensul opus prin fata masinii noastre. Mercedesul mergea pe linia de tramvai din sens opus incalcand astfel si cele mai elementare reguli de circulatie. Nu ar fi foast asta atat de grav, dar imediat dupa accident ceea ce m-a revoltat cel mai mult a fost atitudinea caineasca a celor 2 pasageri respectiv Bogdan Olteanu si Cristi Borcea care imediat dupa accident si-au tras caciulile pe ochi si au tulit-o mojiceste dand imediat telefoane probabil sa aranjeze scenariul acestui accident.Bogdan Olteanu alerga pe ultima suta de metri de campanie cu petitiile cetatenilor , in lupta cu rechinii imobiliari.


Intr-una dintre postarile mele anterioare atrageam atentia asupra unui fapt inedit, presedintii sectiilor de votare din Colegiul 1 singurii schimbati din toata Capitala la sugestia candidatului Bogdan Olteanu.
Prefectul capitalei Ion Tintu a conlucrat perfect devenind astfel complice la o tentativa evidenta de frauda.


Blaturile cu Vanghelie si Videanu , cooperarea presei , nu i-au asigurat lui Olteanu confortul si siguranta unui rezultat favorabil in scrutinul de duminica. Stresat de posibilitatea de a alerga de unul singur si a iesi totusi pe locul doi , candidatul s-a hotarat sa-si asigure masina de vot. Cooperarea din partea prefectului de Bucuresti a fost perfecta: în 5 minute, 25 de presedinti si alti 25 de loctiitori din sectiile de votare ale Colegiului 1 au fost schimbati cu cetateni „independenti” si „profesionisti” angajati majoritatea pe la Camera Deputatilor.
Ce coincidenta! Cu multa impartialitate, acesti specialisti vor numara voturile propriului lor sef si vor respinge cu indignare orice suspiciune de frauda. Daca mai adaugam ca – întâmplare – tot în Colegiul 1, 8.800 de buletine de vot au fost gresite la tiparire, la aceeasi tiparnita a Monitorului Oficial, unde directorul Liviu Morar – varul candidatului Olteanu – sustine ca nu stie ce s-a întâmplat, nu putem spune decât ca am fi preferat totusi vechile alegeri de lista. Ei nu s-ar mai fi deranjat sa ne minta, noi nu ne-am mai preface ca-i credem.

Dupa ce scandalul a explodat in direct pe Realitatea TV s-a recurs la masuri aleatorii, 20 din cei 25 de presedinti numiti preferential sa coordoneze si supravegheze activitatea din sectiile de votare din Colegiul lui Bogdan Olteanu si-au trimis demisia prin fax si email fiind sfatuiti sa dispara pentru cateva zile si sa -si inchida orice comunicare cu "exteriorul". Prefectul capitalei Ion Tintu prins in capcana propriei incompetente l-a sunat disperat pe Premierul Tariceanu pentru a-i cere ajutorul .

Acesta ajuns la apogeul rabdarii i-a replicat scurt: "Tu le-ai facut , tu sa le tragi".
Singurul remediu pe care l-a mai avut la dispozite au fost cateva pahare de Whiskey ingurgitate in mare viteza , masina prefecturii demarand cu tot cu prefect catre o destinatie necunoscuta .In acest moment complicele lui Bogdan Olteanu este disparut fara urma undeva intr-un resort discret in inima muntilor.
Ateptam in continuare masurile disciplinare pe care in mod evident BEC va trebuie a le ia.
Stimati candidati nu disperati, Jandarmeria si Procuratura va sta la dispozitie .

6 comments :

Anonymous said...

Mama-mama, ce raspuns transant a primit Tincu-care-le-va-trage , pai al de-a semnat numirea ( asa , asa , ati ghicit !) nu cunostea marfa ?! Sau maurul si-a facut datoria pana acum ?

Anonymous said...

AREA 51 ?! APAR SI DISPAR COMMENTS-URILE ! WOW ! WELL WADDAYA KNOW , ONE BUWWET WEFT !(ELMER FUDD).

Realitatea lui Petria said...

Ce-l cotonogeşti pe săracul Bogdănel...!

Marius, te-am pus in blogroll.

Anonymous said...

Înca 19 azi. Wow! Poate nu se mai ţin alegerile. Organizam direct anticipate:)

Marius Mina said...

Alex te pun si io ,Bogdanel asta e un fel de RADU VASILE mai inalt si mai prost(organizat)
Alandra, 20 plus "perfectul " de Bucuresti disparut in alcool.

Realitatea lui Petria said...

Da, ai pus. Tu erai in masina?