Friday, November 7, 2008

Bogdan Olteanu- Surprize de campanie


Am semnalat in cateva randuri faptul ca in Colegiul Nr.1 se intampla lucruri ciudate.Bogdan Olteanu a demarat o campanie timpurie plina de surprize, dupa ce in prealabil si-a curatat ringul de contracandidati puternici care-i puteau pune in pericol cariera politica, dupa aranjamente neortodoxe cu PSD , PDL si PNG a reusit sa ramana apt si singur combatant, fara riscuri , in lupta pentru mandatul de deputat. Faptul ca sprijina miscarile minoritatilor sexuale nu reprezinta o noutate, imediat dupa revolutie sustinea ca "drepturile si libertatilor persoanelor cu orientari sexuale diverse trebuiesc respectate".Presa vremurilor pastreaza inca declaratiile D-lui Olteanu.De cateva zile a aparut un presa un interviu cu sotia D-lui Olteanu care declara ca in urma cu cateva zile a fost imbrancita in fata sediului de campanie al sotului sau de trei trevestiti. Atitudine ciudata din partea celor trei si lipsita de logica avand in vedere sprijinul pe care Bogdan Olteanu il promite acestora.Am citit de multe ori ca uneori reactiile de gelozie ale homosexualilor merg pina la extreme insa nu mi-as fi imaginat ca pot ajunge atat de departe.

Materialele publicitare de campanie ale D-lui Bogdan Olteanu imprastiate in ultimile 24 de ore in sectorul 1:

Am ramas insa stupefiat cand am aflat ca intr-adevar are incluse pe ordinea de zi a strategiei de campanie , puncte care vizeaza acordarea unor "drepturi depline minoritatilor sexuale".
Acum cateva minute am primit cateva dovezi in acest sens.Materiale publicitare in care Bogdan Olteanu nu face niciun secret din sprijinul sau fatis fata de homosexuali au invadat cutiile postale din sectorul 1.
Din cele declarete de Bogdan Olteanu deducem ca in sediul Teatrului Masca nu se desfasoara niciun fel de activitati "conspirative", chiar daca candidatul modifica datele problemei pozitionand Teatrul Masca(locul incriminat) in cartierul Pajura , total eronat. Inca nu-mi este clar cu ce scop incurca domnul deputat adresele? Nu cumva se urmareste indepartarea atentiei presei de langa "locul fierbinte"? Rezidentii din zona in care s-au impartit materiale publicitare sunt confuzi si deosebit de nervosi.In orice caz , o tema de campanie neinspirata intr-o zona indeajuns de conservatoare care respinge categoric atitudinea staff-ului de campanie al lui Bogdan Olteanu.

12 comments :

Colegiul 1 said...

@marius mina: Multumesc pentru informatie. Speri ca nu te superi ca am preluat-o pe blog (http://colegiul1.blogspot.com). Poate imi dai o mana de ajutor in blogosfera (nu de alta, dar eu sunt incepator) pentru popularizarea lui, sa-l impiedicam pe acest individ sa-si realizeze planurile.

Multumesc

Anonymous said...

bateti apa-n piua aiurea , cine dreacu' mai crede ca peneleu-i de dreapta dupa ce sta bot in bot cu hrebe , ilici si oprescu !?

Marius Mina said...

@Colegiul 1
Ai destule informatii pe blogul meu deocamdata, o sa apara mai multe incepand de maine.

Anonymous said...

Iar apare gunoiul asta de Bogdan Olteanu? Pentru cei ce nu il cunosc,Tatãl sãu, ing. Dãnut Florin Olteanu a fost director general la Tehnofina SA din Bucuresti, iar mama sa fiica cominternistei Ghizela Vass, fost membru al Comitetului Central al PCR si adjunct al Sectiei de relatii externe a partidului. Nu stiu cum se intampla dar scapam de dracu si dam de fiu sau.
Asta e mai elevat , face trafic de influenta cu poponari...

Anonymous said...

Marius, desi conservatorismul romanilor va prelungi destul de mult 'instalarea drepturilor depline' ale homosexualilor ziua aceea va veni si pentru Romania. Nu va fi scutita de circul pe care il fac acestia ca sa schimbe lumea, sprijiniti fiind de fondurile milionarilor ca Soros, stingistilor bogati si a celor care vor sa preia puterea prin distrugerea unitatii societatii
; familia. Lucru care demoralizeaza.
PS sa stii ca am observat ca ma eviti sistematic pe blogul Roxanei. Cum nu am pretentia sa fiu placuta tuturor si nici sa ma impun in vre-un fel cuiva, daca nu iti convine sa sciu aici, spune si ma voi conforma.
Julia

Anonymous said...

...luptati pentru o cauza pierduta, dar luptati!...

Marius Mina said...

@Julia, daca aveam ceva de comentat, o faceam pe loc, deocamdata tii pasul cu "
dreptatea" , n-am ce sa-ti reprosez.

@Anonymus-Luptam si te asigur ca nu luptam degeaba.Pe 4 noiembrie doua state foarte"liberale" California(patria homosexualilor) si Florida (care nu duce deloc lipsa de asa ceva) au votat NU casatoriilor dintre persoane de acelasi sex.

Anonymous said...

Mi-e şi jenă să vă spun. Ăştia îşi bat joc de noi. Aţi văzut oferta de uninominal a partidelor pentru colegiul nostru? Nu? Păi, să vă spun eu. E nasol. E blat. E jenant. Fiţi atenţi.

Acum vreo două-trei săptămîni îl sun pe Dan Tudorache, îl ştiţi, şeful PSD sector 1. Vroiam să ştiu pe cine va trimite partidul lui în colegiul meu. Îmi zice că habar n-are, că Vanghelie se ocupă de treaba asta. Nu ştiam exact nici în ce colegiu locuiesc, măcar atît să aflu, aşa că îi spun pe ce strada stau, iar răspunsul lui prompt mă lasă perplex: “Aaa, la Bogdan Olteanu în colegiu… Colegiul 1, da”. Zic “ok, mersi, e clar” şi-nchid. Pentru cei care n-au aflat încă, Bogdan Olteanu e ăla mic şi chel de respiră greu. PNL.

Aşaaaa. Nu vă mai spun cît m-am chinuit zilele trecute să aflu pe cine va trimite PSD şi PD-L în luptă cu Olteanu. Care lipise deja afişe prin tot colegiul. Care a distribuit reviste de gătit cu el pe copertă. Care şi-a făcut site, etc. N-am reuşit să aflu, de-am zis că mor. În fine, ieri, în ultima zi, s-au dat publicităţii toate candidaturile. Mă uit în dreptul PSD şi ce citesc? Mihaela Anton. Zic: “who the fuck is Mihaela Anton?”. Sun la unul, sun la altul. Ambii din PSD. Nimeni nu ştie. Dau căutare pe Google. Nimic. What the fuck? Nici Google nu ştie?? Sun din nou la Tudorache. “E preşedinta organizaţiei de femei a PSD sector 1″. Să mori tu?

Mă uit apoi în dreptul PD-L. Gheorghe Groza. Nu, că asta e de groază. Who the fuck is Gheorghe Groza? Deschid Google şi mi se face rău. “Cu nemarginită durere în suflet, anunţăm încetarea…” Nu, că asta e prea de tot. Alt candidat mai viu n-aţi găsit? Mă lămuresc ulterior că Gheorghe Groza care a murit e de fapt alt Gheorghe Groza. Adică Groza ăsta viu e avocat, singura dată cînd a apărut el prin presă fiind atunci cînd l-a apărat pe doctorul care l-a făcut scăpat pe Omar Hayssam. Groza, eşti mai tare decît Mihaela Anton. Exişti. Ea nu.

Îmi pun apoi speranţe la PNG. Mă uit pe listele lor şi citesc numele lui Emanoil Onoriu. Fac din ochi un arc de cerc şi-mi amintesc parcă de un clan de samsari cu numele ăsta. Apoi găsesc anunţul ăsta.

Dragi vecini,

În condiţiile astea, vă spun, nu are sens să mergeţi la vot pe 30 noiembrie. Staţi acasă! Iese ăla mic şi chel de respiră greu. Sigur!

Anonymous said...

Homosexuality was decriminalised in 1996. The last discriminatory bits of legislation were removed in 2001, when anti-discrimination on grounds of sexual orientation was also introduced.
2. If you'd been in Ro longer, you would have seen prejudice decline over the years from hysterical levels to what it is now: still entrenched, but less virulent and offering space to breathe. And for once, the state is on the right side: Bogdan Olteanu,romanian parliament's president, last year congratulated "Accept". So overall it's far from great, but it ain't quite as bad as Poland or Latvia -- let alone Iran, Saudi, or Nigeria.

Anonymous said...

Cine-l mai alege, ca noi aicisa suntem oameni batrani si ne vedem de greutatili si nevoili noastre, ce ne trebe noua d-astia care umbla cu Olteanu asta ca nici nu stiu cum sa-i mai zic.Oaleeu pai s-a pomenit asa ceva pe vremea lu bunica lui.O mai trai maica ,masa mare?
Doamne ca ce trai neferict ne facea KGB-ista aia.Aoleu ...maica feritear sfantu , daca aveai d aface cu aia, puscaria te manca.Ferit-va maica d astia cu sexualii astia cum sa le mai zic

Anonymous said...

Bogdan Olteanu este fără îndoială corespondentul feminin al Elenei Udrea pe scena politică românească.

Urmând exemplul comportamentului tabloido-populist al fostei blonde de la Cotroceni, în prezent mare Bogdan Olteanudoamnă a portocaliilor şi bloggeriţă de prim rang în blogosfera românească, PNL-istul chelios şi cu parfum uşor de homosexual se prostituează de dragul mediatizării.

Mai întâi, la mijloc de octombrie, Bogdan Olteanu a umplut căsuţele poştale ale locuitorilor sectorului 1, acolo unde îşi are circumscripţia electorală, cu revista ”Cărticica practică” conţinând reţete de bucate şi un interviu în care distinsul candidat îşi etala verbal calităţile de bucătar: “Talentul meu de bucătar îşi găseşte preţuirea în fiecare duminică, atunci când potrivesc o salată de crudităţi cu ulei de măsline, cimbrişor şi rozmarin, schimbându-i radical gustul”.

În acelaşi timp, Olteanu nu uită în efortul său scatologico-tipografic să strecoare printre vorbe dulci despre bucatele pe care le găteşte (yeah, right!) şi nişe boabe de piper electoral, amintind bucătăreselor că va candida pentru un nou mandat de parlamentar chiar în sectorul lor. Nu fără a le cerşi, voalat şi cu mult şarm logoreec, votul, desigur.

Altfel spus, avem o transpunere a sărmăluţelor elenaudreaţiene în termeni liberalo - culinari.

Totuşi, stimabilul liberal nu s-a mulţumit cu o porţie de propagandă ieftină şi ilegală, dacă stăm şi ne gândim că acesta şi-a început campania înainte de 31octombrie. Mai nou, conform cotidianul.ro, Bogdan Olteanu îşi anunţă disponibilitatea de a o face pe VJ-ul la MTV. Preşedintele Camerei Deputaţilor ar urma să prezinte miercuri emisiunea “Euro Top 20″, difuzată de MTV de la ora 18.00.

Partea proastă e că această plagiere comportamentală a liberalilor din linia 1a frontului partiinic este imitată într-un adevărat trend tautologic şi de cei din umbra cefelor cu bătături căpătate de la fotoliile din Casa Poporului.

Culmea, tot un Olteanu, Cristian, a stat drept şi şi-a ascultat consilierii strâmb copiind cu mare dăruire felul de a fi internautic al cowboyului PSD-ist cu mare în loc de rancho şi pescăruşi cu aripi impozabile, Radu Mazăre. Blog (chit că nu ultima postare e de pe 5 august), Hi5, Facebook, Yahoo Messenger, tot ce a văzut Olteanu că prinde la Mazăre şi-a tras şi el. Mai mult, l-a şi surclasat în buchetul de canale de comunicare : şi-a făcut cont şi pe Twitter.
Astea fiind spuse, le urăm PNL-iştilor din faţă şi din spate, plagiere plăcută şi cu spor în continuare, că tot a devenit acesta un adevărat sport partiinic, şi cât mai multe succesuri la alegerile parlamentare din 30 noiembrie curent.

Anonymous said...

@constantinescu. Nu puteţi blama un partid întreg. Aţi găsit ocazia să blamaţi PNL, când în propoziţie e vorba doar de Bogdan Olteanu.

@Marius Mina. Ce spune @sutu confirmă blatul. Noroc cu Arin Avramescu, am cel puţin pe cine să votez la Senat. Go Arin!