Friday, December 5, 2008

Caroline Kennedy senator de New York?


Nominalizarea lui Hillary Clinton in cabinetul lui Barack Obama, deschide calea unei competitii pentru scaunul ramas liber in senatul american.
Printre competitori, nimeni altul decat fostul presedinte si sotul senatoarei de New York, William Jefferson Clinton. Penibilul ex-president concureaza de azi cu o personalitate de anvergura care-l va surclasa cu siguranta:
Caroline Kennedy, un nume cu greutate in istoria Americii.
In urma unei discutii private cu Guvernatorul statului New York, David Paterson, Caroline a raspuns pozitiv, urmand sa stabileasca detaliile.Regula jocului este data de constitutie care spune ca Guvernatorul este liber sa nominalizeze o alta persoana pentru a ocupa locul ramas vacant.
Caroline Kennedy este fica fostului presedinte american, John F. Kennedy si nepoata lui Edward si Robert Kennedy- asasinat in timpul campaniei electortale din 1968.
Un membru prominent al clanului Kennedy, Caroline Kennedy Schlossberg este o figura istorica care poate umbri cu usurinta sansele contracandidatilor sai.

1 comment :

Anonymous said...

Dacă v-aş face o poză în care să arătaţi la fel de bine ca Bill Clinton, cred că v-aş asigura o imagine la fel de "bună" şi despre propria persoană! Eu ştiam că oamenii se judecă nu după poze, ci după fapte! ...Şi un alt Bill Clinton nu se va mai naşte prea curând!!! Asemenea oameni îi vezi o dată la 50 de ani! Nu cred că ştiţi prea bine cum a evoluat economia SUA cât timp a fost preşedinte! Bineînţeles că a avut şi lipsuri majore, de ordin moral, care nu pot fi scuzate sub nici o formă, dar Bill Clinton a arătat ce poate ca administrator!