Sunday, December 28, 2008

Globalizarea prin criza financiara


David Rockefeller: „Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala“

Criza financiara a fost declansata la ordin.Noua Ordine Mondiala se impune in forta .Cea mai sigura si rapida cale de a o instaura este o criza financiara.

Ron Paul, congressman si candidat la presedentia SUA, a avertizat înca din 2007 ca în curând dolarul nu va mai valora nimic, lucru ce va duce la prabusirea economiei mondiale, accelerarea inflatiei si cresterea pretului petrolului.

In cadrul unei emisiuni moderate de cunoscutul jurnalist de investigatii Alex Jones, Ron Paul a declarat: "Odata ce si-au dat seama ca poporul american a realizat jocul înselator pe care îl fac, cei care conduc sistemul bancar si monetar nu au cum sa fie prea încântati. Daca Bush este suficient de absurd încât sa declanseze un atac asupra Iranului, aceasta ar putea genera o asemenea criza încât barilul de petrol sa ajunga la 200 de USD."

"Daca vor continua sa aplice aceleasi politici, dolarul va ajunge la zero, vom avea o crestere accelerata a inflatiei si toate bancnotele practic se vor autodistruge, valorând exact cât hârtia pe care sunt tiparite."

"Pasul urmator în aceasta criza va fi ca elitele sa pozeze în salvatori, oferind populatiei, chipurile pentru a-i proteja siguranta, solutii care de fapt o vor înrobi si mai tare, adica control, forte de politie mai numeroase etc. Acelasi lucru s-a petrecut si la ultima

criza economica din anii '20. Populatia a intrat în panica, în loc sa îsi dea seama ca Federal Reserve este responsabila de crearea unei himere."

Aceste declaratii zguduitoare au fost trecute sub tacere de mass-media, asa cum era de asteptat.

Americanii sunt înglodati în datorii: 10.000 de miliarde de dolari

La New York exista un contor electronic care îi avertizeaza asupra gradului de îndatorare al tarii lor.Datoria nationala SUA a depasit în octombrie 2008, 10.000 de miliarde de dolari.

Datoria nationala reprezinta suma de bani pe care un stat (adica cetatenii lui) o datoreaza fata de creditorii sai (care pot fi persoane private, companii sau banci - de exemplu Banca Mondiala).

Noua Ordine Mondiala

Conducatorii lumii încearca sa convinga întreaga umanitate ca singura solutie în stabilirea si mentinerea "pacii mondiale" este crearea Noii Ordini Mondiale, prin unificarea tuturor superputerilor lumii. În realitate, Noua Ordine Mondiala înseamna planuri masive de reducere a populatiei, sfârsitul democratiei si distrugerea suveranitatii natiunilor.

Daca aceste schimbari ar fi anuntate deschis, ar genera aproape sigur proteste masive si violente la scara mondiala. De aceea, planurile conducatorilor din umbra sunt pastrate secrete si implementate gradat. Populatia este masiv dezinformata prin mass-media.

Utilizarea puternicelor grupuri de presiune si a avantajelor financiare pentru coruperea politicienilor, folosirea unei retele de activisti pozitionati strategic si utilizarea mijloacelor de informare corporatiste pentru musamalizarea adevarului si raspândirea propagandei, dovedesc ca pregatirile pentru întreaga operatiune au necesitat mult timp si planificare.

Lipsa opozitiei substantiale în interiorul sistemului dovedeste prezenta unei retele de colaboratori benevoli care au infiltrat sistemul si presteaza "munca murdara" pentru asa-zisa Elita mondiala. Deseori este greu de crezut ca elitele au reusit sa-si extinda

puterea peste atât de multe posturi de control, peste spectrul combinat al economicului, politicului si vietii sociale.

Aici îsi au originile scepticismul si sintagma "teoria" conspiratiei. Din nefericire, faptul ca toate schimbarile se îndreapta într-o singura directie exclude posibilitatea unei coincidente. Oportunismul si conformismul sunt larg raspândite într-o societate care

continua sa se elibereze de orice restrictie, inclusiv de valorile morale.

Noua Ordine Mondiala nu mai este astazi un concept vag formulat. În plina criza economica, Noua Ordine Mondiala devine sub ochii nostri o realitate care, treptat, prinde contur.

Criza financiara vine din marile centre comerciale - New York , Londra, Paris , Tokyo , Hong Kong

Potrivit studiului "Global Cities Index", realizat de cercetatorii de la compania americana de consultanta în management A.T. Kearney împreuna cu Foreign Policy si The Chicago Council of Global Affairs, în cele cinci orase puternic globalizate s-a înregistrat cea mai mare perturbare a indicilor bursieri.

"În prezent, succesele si esecurile globalizarii sunt percepute cel mai acut la nivelul marilor metropole", se arata în studiul A.T. Kearney.

Orasele care figureaza în topul globalizarii sunt si cele mai afectate din punct de vedere al falimentelor si al somajului din industria financiara.

În marile centre urbane se afla epicentrul crizei actuale. În faza a doua a crizei, pe masura ce aceasta se extinde catre industrii, criza va atinge si marile centre industriale.

Fondul Monetar: "Vreti bani? Vom tipari mai multi bani!"

În curând, Fondul Monetar International ar putea ajunge la fundul sacului de bani, în conditiile în care numarul tarilor care solicita fonduri de ajutor este tot mai mare.

Astfel de cereri vin din toate colturile lumii, de la Europa de Est pâna la America Latina, Africa si Asia .

Brad Setser, expert la faimoasa organizatie francmasonica Council for Foreign Relations (CFR) declara ca nevoia de finantare externa a tuturor tarilor vizate de FMI ajunge la 500-600 de miliarde de dolari, si atentioneaza ca "suma ar scufunda complet Fondul Monetar".

Pentru a obtine lichiditati, Fondul poate emite obligatiuni în nume propriu, pe pietele financiare.

Institutia nu a apelat însa, niciodata la aceasta optiune. A preferat sa solicite depozite din partea celor 185 de state membre.

Optiunea de forta majora este de a tipari bani, prin emisiuni tip Special Drawing Rights, instrument financiar preferat si deja folosit de FMI si de Banca Mondiala.

Asta nu e altceva decât o invitatie "fara perdea" pentru ca inflatia sa creasca si mai mult.

În curând, nicio moneda financiara nu va mai valora nimic, fie ca se numeste dolar, euro sau yen.

Dictatura financiara, solutia-miracol a grupului Bilderberg pentru rezolvarea crizei actuale

"Crizele economice au fost si vor fi deseori provocate cu abilitate chiar de noi cu scopul de a retrage (pentru noi - n. red.) bani din circulatie". Acesta este un citat din al XX-lea protocol secret francmasonic.

Primul-ministru al Marii Britanii, presedintele Frantei si înalti oficiali internationali cer instaurarea unei dictaturi financiare pentru a rezolva actuala criza economica. De data aceasta, si cei mai sceptici vor trebui sa recunoasca evidenta: actuala criza financiara este folosita de cei care urmaresc sa conduca aceasta planeta, pentru a instaura Noua Ordine Mondiala.

Solutia de creare a unei autoritati financiar-bancare unice, la care s-a ajuns chipurile dupa mai multe întâlniri ale liderilor mondiali, a fost de fapt decisa la întâlnirea Bilderberg din iunie 2008.

Scenariul prin care s-a ajuns aici nu este nici pe departe unul nou: el a mai fost utilizat în 1815, în 1907, în 1929, în 1944 si în 1971 sub acelasi pretext: asigurarea stabilitatii si cresterii economice. De fiecare data a urmat însa o noua criza, si mai ampla, si mai grava, care a marit tot mai mult puterea guvernului financiar din umbra.

9 iunie 2008 – Presedintele Bancii Federale din New York , cere implementarea unui organism unic de control al bancilor de pe întreaga planeta

La întâlnirea Bilderberg de anul acesta au participat foarte multe persoane cheie din sistemul bancar si financiar: Timothy Geithner (presedintele Bancii Federale din New York ), Ben Bernanke (presedintele Federal Reserve), Henry Paulson (Secretarul Trezoreriei SUA), Jean-Claude Trichet (presedintele Bancii Centrale Europene), Robert Zoellick (presedintele Bancii Mondiale).

Unii autori care au avut curajul sa faca dezvaluiri despre conspiratia mondiala au avertizat atunci (în iunie 2008) ca scopul întâlnirii Bilderberg de anul acesta este discutarea modalitatii de implementare a guvernului unic mondial utilizând o criza financiara.

Nici nu se încheiase bine întâlnirea Bilderberg (desfasurata la Washington între 5 si 8 iunie 2008) ca Timothy Geithner se plângea în Financial Times de gravele probleme financiare create de actualul sistem.. "Vina o poarta existenta bancilor centrale, iar problema se va rezolva doar prin instaurarea unui unic organism, care sa controleze întregul sistem bancar."

Sistemul bancilor centrale sau nationale a fost însa creat tot de cei care acum vor (numai aparent) sa îl distruga (dar în realitate, vor sa îl extinda). Prima din aceasta serie a fost Federal Reserve din SUA.

Orice banca centrala are puterea de a emite bani pentru o întreaga natiune si, prin acest mecanism, controleaza rata dobânzilor, rezervele de moneda si stabileste, retragând sau lansând bani lichizi pe piata, valoarea monedei nationale. O banca centrala poate da bani cu împrumut guvernului, însa evident ca face aceasta în schimbul unei dobânzi.

Atunci când da cu împrumut dolarii produsi astfel, Federal Reserve cere o dobânda, care intra buzunarul celor care o conduc, si determina o crestere a cantitatii de bani pe care acestia o pot apoi din nou împrumuta. E un cerc vicios fara sfârsit, iar la ora actuala nu exista niciun alt mecanism mai ingenios si mai diabolic de îmbogatire. În lacomia si inconstienta lor, cei care l-au creat îsi doresc acum sa îl extinda la nivel planetar.

25 septembrie – Jeffrey Garten, membru CFR, cere crearea Autoritatii Monetare Globale (Global Monetary Authority, GMA)

Jeffrey Garten, membru CFR (Council of Foreign Relations) a participat si el la întâlnirea Bilderberg si îsi aduce aportul la punerea în aplicare a celor decise de acest guvern mondial din umbra. Într-un articol din Financial Times având ca titlu "Avem nevoie de o noua Autoritate Monetara Globala" (We need a new Global Monetary Authority) anunta ca omenirea se confrunta cu o

criza globala, care cere solutii globale.

Iata ce scrie el în Financial Times: "Chiar daca operatiunea de pompare masiva de fonduri din partea statului are succes, ea va trebui sa fie urmata de o solutie pe termen lung: instaurarea unei Autoritati Globale Monetare. Washingtonul recunoaste ca aceasta

criza a devenit globala.

Bancile centrale au început deja sa realizeze actiuni sincronizate de injectare de fonduri în pietele de capital. Aceasta ar trebui sa duca la un raspuns international coerent (adica toata lumea sa faca la fel), menit nu doar sa stinga focarele create, ci si sa reconstruiasca si sa mentina pietele de capital pe termen lung.

Propusa Autoritate Monetara Globala (GMA) va superviza la sânge activitatile autoritatilor nationale, mai acerb decât FMI-ul, si va controla implementarea unor reglementari globale.. Va actiona ca o Curte de judecata a falimentelor pentru companiile globale de o anumita marime. Cele mai mari companii financiare globale vor trebui sa se înregistreze la GMA si vor fi obligate sa se supuna monitorizarii acestuia.

Comitetul de conducere al GMA va include bancheri din SUA, Marea Britanie, Uniunea Europeana, Japonia , China , Arabia

Saudita si Brazilia. Va fi finantat prin contributii obligatorii de fiecare tara care se va angaja la aceasta si de prime de tip asigurare platite de companiile financiare globale, publice sau private."

Ceea ce Jeffrey Garten descrie în articolul sau este de fapt o dictatura financiara globala. Si nu este doar o teorie, ci un plan care începe sa fie pus în aplicare.

13 octombrie – Gordon Brown, primul ministru al Marii Britanii cere "o noua arhitectura financiara mondiala pentru o era globala"

"Uneori este nevoie de o criza, pentru ca oamenii sa accepte, ca ceea ce era de mult evident si ar fi trebuit facut înca de multi ani, nu mai poate fi amânat acum," spune Gordon Brown într-un discurs.

"Trebuie sa cream o noua arhitectura financiara internationala pentru o era globala. Trebuie sa avem un nou sistem Bretton Woods, sa construim o noua arhitectura financiara internationala pentru anii ce vor urma."

Acordul Bretton Woods a fost adoptat în iulie 1944 pentru a reconstrui sistemul economic international dupa al Doilea Razboi Mondial. El stabilea un cadru de administrare monetara, dictând regulile pentru schimburile comerciale si financiare între tarile industrializate. Asa au fost create Fondul Monetar International si Banca Mondiala, ca organisme menite "sa garanteze stabilitatea

financiara si cresterea economica la nivel international" (adica exact acelasi pretext care este servit si astazi - si iata unde am ajuns).

15 octombrie – Nicolas Sarkozy, presedintele Frantei cere un "guvern financiar mondial"

Nicolas Sarkozy este un alt personaj cheie în acest joc. Instaurat în fruntea Frantei cu sprijinul masoneriei si al CIA-ului (în spatele sau se afla Alain Bauer, fost Mare Maestru al Marelui Orient al Frantei si agent CIA), Sarkozy conduce acum grupul liderilor europeni.. Deloc întâmplator, Franta se afla acum la presedentia Comisiei Europene, exact în perioada deznodamântului actualei crize financiare. Nici nu se putea om mai potrivit pentru a aduce tarile Europei la linia trasata de grupul Bilderberg..

La ultima întâlnire care a avut loc pe 15 octombrie la Bruxelles cu liderii tarilor membre UE, Nicolas Sarkozy a vorbit de un guvern financiar mondial: "propun ca, la finalul acestui Consiliu, sa venim cu un mesaj unitar.. În acest spirit am propus un summit international pâna la finalul acestui an, de preferinta la New York , acolo unde a început totul, pentru refondarea sistemului financiar international.

Doresc ca, în ceea ce priveste acest subiect, noi, europenii, sa fim deplin uniti. Criza actuala este criza prea-multului. Trebuie sa refondam sistemul, iar aceasta refundamentare trebuie sa fie globala. Nicio institutie financiara nu trebuie sa scape reglementarii si

supravegherii."

Principalul consilier economic al presedintelui Sarkozy, François Perol, a explicat presei ca "pentru a raspunde crizei financiare trebuie sa lucram în trei directii. Acest nou acord va implica în primul rând un sistem de reglementare financiara bazat pe controlul

tuturor agentilor financiari, a fondurilor de protectie împotriva riscurilor (hedge fonds), a agentiilor de rating si a bancilor". Acelasi lucru îl spunea si Jeffrey Garten!

Al doilea punct propus de Franta este "crearea unui guvern economic [cu adevarat] mondial, care sa nu fie redus la G8, pentru ca din acesta nu fac parte doua dintre tarile cele mai populate din lume, China si India , si nici Brazilia, Mexic sau vreo tara africana." Pâna aici nicio noutate.

Si al treilea punct: "Instituirea unui sistem de cooperare monetara între marile state, pentru ca unul dintre motivele actualei crize îl constituie dereglarile monetare din anii '90 si de la începutul anilor 2000, care au determinat Statele Unite , China si Europa, fiecare

pentru sine, sa elaboreze o politica diferita".

Adica toata lumea sa "joace" dupa regulile lor. Fara exceptii.

Concluzia?

Concluzia acestei mascarade? În urma summitului de la Bruxelles, liderii UE au facut presiuni asupra Washington-ului pentru ca acesta sa reformeze rapid si în profunzime sistemul financiar actual. Iar Washington-ul a fost extrem de multumit sa subscrie planului care fusese lansat chiar de el, ca instrument docil al Bilderberg.

Istoria se repeta sub acelasi slogan: "Ordo ab chao" (la ordine prin haos)

Toate cele de mai sus nu sunt altceva decât repetarea pas cu pas a unei vechi strategii, care a mai fost utilizata de câteva ori de-a lungul istoriei, cu aceleasi consecinte dezastruoase pentru omenire. De fiecare data scenariul a fost identic: s-a creat o situatie de criza, s-a oferit o solutie (chipurile pentru a mentine stabilitatea) si apoi au fost implementate masuri care au creat un si mai mare

control din partea asa-zisei elite mondiale.

Conspirationistii numesc aceasta strategie "dialectica hegeliana a tezei, antitezei si sintezei". Masonii o numesc "Ordo ab chao"

(la ordine prin haos sau mai bine spus la Noua Ordine Mondiala prin haos). Au instaurat-o chiar ca deviza a celui mai înalt grad din Ritul Scotian, gradul 33.

Putina istorie ne face mai destepti: Rothschild, Morgan, Rockefeller

În 1815, Nathan Rothschild a preluat controlul asupra economiei europene, provocând o cadere a bursei din Londra. În acel moment, Europa era satula de razboi, iar viitorul întregului continent depindea de deznodamântul bataliei de la Waterloo ...

Daca armata lui Napoleon iesea victorioasa, Imperiul francez urma sa detina puterea asupra Europei. Daca, din contra, câstiga armata coalitiei anglo-pruso-olandeze, condusa de ducele de Wellington , ajungea Anglia într-o pozitie de putere. Oricum Rothschild nu avea nimic de pierdut, întrucât finantase ambele tabere. Dupa cum se stie, batalia de la Waterloo a avut ca rezultat

înfrângerea lui Napoleon.

Cel care a finantat reconstructia Europei si stabilizarea sistemului economic dupa razboaiele napoleoniene a fost Rothschild. Fondurile din care el a împrumutat natiunilor Europei, îndatorându-le, au provenit dintr-o înselaciune celebra. Utilizând

reteaua sa de spioni, Nathan Rothschild a aflat înaintea celorlalti englezi care era rezultatul importantei batalii de la Waterloo .

Le-a transmis agentilor sai de la bursa sa vânda puternic actiuni, lucru care i-a determinat pe ceilalti sa creada ca el stie ceva si ca ducele de Wellington a pierdut batalia de la Waterloo .. Toata lumea a intrat în panica, grabindu-se sa scape de actiunile britanice

"fara valoare", pentru a-si salva macar o parte din averi.

Dupa câteva ore, bursa din Londra se prabusise total.

Când a sosit stirea oficiala ca Wellington câstigase de fapt batalia de la Waterloo , era deja prea târziu.

Rothschild cumparase cea mai mare parte din piata pe o suma de nimic. În câteva secunde, actiunile britanice au crescut peste valoarea lor initiala si iata cum peste noapte, averea deja fabuloasa a lui Rothschild s-a multiplicat de 20 de ori.

Din acesti bani, clanul Rothschild a dat apoi împrumuturi (evident cu dobânzile de rigoare) tarilor europene, atât de dornice sa se refaca dupa lunga perioada de razboi (finantat tot de Rothschild) si sa ajunga la... stabilitate economica.

Tot stabilitatea economica a fost invocata si pentru a justifica crearea Federal Reserve. Prima banca supranationala din lume a aparut în urma unei false crize financiare, declansate de un alt membru al elitei, bancherul J. P. Morgan. În 1907, J. P. Morgan a început sa raspândeasca zvonul ca bancile au dificultati si nu vor mai putea face rambursari.

Ca si în exemplul anterior cu Nathan Rothschild, acest zvon a capatat credibilitate pentru ca venea de la o persoana despre care se presupunea ca stie ce spune. S-a creat panica, toata lumea s-a înghesuit sa îsi retraga depozitele din banci, lucru ce a dus la falimente în lant (aproape 5400 de banci au disparut atunci).

Apoi Congresul american a demarat o ancheta pentru a stabili care este cauza acestui dezastru si cum poate fi el evitat.. Comisia însarcinata cu aceasta misiune era condusa de senatorul Nelson Aldrich. Acesta era liderul partidei republicane din Senat, dar si trezorier al lojii masonice din Rhode Island si omul bancherilor (de altfel avea sa devina membru al clanului Rockeffeler, fiica sa Abby Greene Aldrich casatorindu-se cu John D. Rockefeller Jr.. Aldrich a propus ca solutie "salvatoare" crearea unei Banci Centrale care sa vegheze pentru ca dezastrul din 1907 sa nu se mai repete niciodata. Istoria a aratat ca el s-a mai repetat de atunci de mai multe ori.

În 1910, Federal Reserve Act a fost semnat initial, nu de legislatorii americani asa cum era firesc, ci de bancheri, în cadrul unei întâlniri secrete, organizate în casa lui J.P. Morgan din Jekyll Island... Apoi documentul i-a fost dat lui Aldrich care l-a prezentat Congresului. Initial nu a avut sorti de izbânda, dar în 1913, când Woodrow Wilson a devenit presedinte al SUA, a fost aprobat.

În schimbul sustinerii financiare si politice în alegeri, Wilson le promisese bancherilor ca, odata ajuns presedinte, va aproba fara sa clipeasca constituirea Federal Reserve. Cu doua zile înainte de Craciun, când o mare parte din membrii Congresului american nu erau prezenti, Federal Reserve Act a fost transformat în lege, fiind aprobat de Congres si de presedintele SUA.

Dupa multi ani, Woodrow Wilson scria cu regret: "Natiunea americana este controlata de sistemul de credit. Sistemul de credit este unul privat, cresterea natiunii si toate activitatile noastre sunt în mâinile a doar câtiva oameni, care nu fac altceva decât sa

controleze si sa distruga libertatea economica. Am ajuns sa fim una din cele mai prost guvernate, cele mai complet controlate si mai dominate guverne din lumea civilizata.

Nu avem un guvern cu opinie libera, mânat de propriile convingeri, ci un guvern aservit opiniei si supus presiunilor unui mic grup de oameni care îl controleaza."

Senatorul Louis McFadden spunea în 1932 în Congresul american: "Prin constituirea Federal Reserve a fost construit un sistem bancar mondial. Un superstat, controlat de bancherii internationali care actioneaza împreuna pentru a transforma lumea în sclavul lor. Federal Reserve a uzurpat guvernul."

Publicului i s-a spus atunci ca Federal Reserve este solutia ideala si unica pentru a mentine stabilitatea economica (suna cunoscut, nu-i asa?). Strazile si ziarele erau pline de afise în care americanilor li se arata cum inflatia, somajul si criza economica sunt de

acum de domeniul trecutului, datorita aparitiei Federal Reserve. A urmat însa marea criza economica din 1929 (The great depression), care a predat SUA cu totul în mâinile bancherilor.

În 1944 a fost implementat sistemului Bretton Woods pentru a restabili economia dupa al Doilea Razboi Mondial (o alta criza generata cu finantarea acelorasi bancheri).

Cu acest prilej au aparut alte institutii financiare de genul Federal Reserve, dar pe scara mai extinsa: Fondul Monetar International si Banca Mondiala.

Federal Reserve a oprit în 1971 convertibilitatea dolarului în aur, producând o noua criza pe piata, care a transformat dolarul american în principala moneda de schimb (mai ales pentru comertul cu petrol) a planetei.

De fiecare data s-a invocat nevoia de stabilitate economica.

Lista utilizarii acestui scenariu este lunga si se încheie (speram) cu actuala criza financiara, orchestrata de aceeasi bancheri din umbra prin intermediul organizatiilor lor: Federal Reserve, Banca Mondiala, FMI si bancile centrale (nationale) ale celor mai mari puteri ale lumii.

Aplicând cu scrupulozitate scenariul cunoscut, acestea au creat acum panica necesara acceptarii unei noi autoritati financiare, unice la nivel mondial, conduse de acelasi grup restrâns care vrea sa domine întreaga planeta.

Happy Ending

Poate ca toate aceste detalii financiare va obosesc...

Din pacate, guvernul mondial ne-a obisnuit sa lasam chestiunile economice si financiare, atât de complicate, pe seama "expertilor" (care sunt instruiti sa gândeasca si sa actioneze numai în interesul "elitei" mondiale, fiind niste instrumente ale guvernului din umbra)..

Pentru cei pe care detaliile îi ostenesc (si mai ales pentru a-i convinge de importanta acestora) merita sa cititi cu atentie urmatoarea poveste care rezuma ce este gresit cu actuala criza financiara, cum a fost ea creata de guvernul din umbra, si cum singurii care au de pierdut de pe urma ei nu sunt nici institutiile financiare aflate în asa-zis faliment, nici Banca Mondiala, nici presedintii si ministrii care fac jocurile lor, ci fiecare dintre noi.

Într-un satuc de câmpie, a venit un investitor însotit de secretarul lui. A batut la prima poarta întâlnita în cale si i-a spus proprietarului: "Uite, eu sunt colectionar de broscute. Daca îmi aduci o broscuta, am sa îti dau pe ea 10 euro. Taranul a fugit repede la balta din spatele casei si a luat o broscuta. I-a dat-o investitorului si a primit cei 10 euro. Apoi le-a povestit vecinilor ce afacere buna a facut el. A doua zi, fiecare taran s-a dus la investitor cu câte o broscuta, pe care a vândut-o cu 10 euro.

Dupa câteva zile, investitorul le-a spus satenilor: "Vad ca afacerea merge. De azi, pentru fiecare broscuta am sa va platesc câte 20 de euro."

Taranii, bucurosi nevoie mare, au dat fuga la balta, au cules câte broscute au putut, si i le-au predat investitorului, primind fiecare câte 20 de euro pe bucata. Dupa alte câteva zile, acesta s-a întors acasa la el si l-a lasat pe secretarul sau sa mai adune broscute înca

doua saptamâni.

Înainte de a pleca, le-a spus: "Dragii mei, sunt nevoit sa ma întorc urgent la mine acasa ca sa ma ocup de afaceri. Va promit însa ca la întoarcere, am sa cumpar de la voi broscutele cu 60 de euro bucata". Si a plecat, în uralele satenilor.

A doua zi, secretarul investitorului i-a adunat pe sateni si le-a tinut urmatorul discurs: "Fratilor, m-am gândit la o afacere pentru voi. Seful meu se va întoarce peste doua saptamâni Si va va plati câte 60 pe euro de broscuta. Daca vreti, eu va pot vinde înapoi

broscutele pe care mi le-ati dat, pentru 35 de euro bucata, iar voi le veti vinde cu 60 si veti câstiga astfel câte 25 de euro. Profitul vostru va fi frumusel si fara niciun efort. Ce spuneti?"

Satenii s-au adunat la sfat si au decis ca o asa afacere nu mai prind ei curând. Au pus mâna de la mâna, s-au împrumutat care pe unde a putut si au cumparat broscutele înapoi cu 35 de euro bucata. Secretarul investitorului a luat banii si s-a facut nevazut. Iar

satenii au ramas cu broscutele, cu banii dati si cu datorii la creditori.

David Rockefeller recunoaste ca face parte din conspiratia care a pus la cale globalizarea

David Rockefeller a condus multa vreme Banca Chase Manhattan, este membru al societatii secrete Illuminati si al "Aristocratiei Negre" planetare. Împreuna cu Zbigniew Brzezinski, a pus bazele Comisiei Trilaterale si este unul din cei mai importanti reprezentanti ai asa-zisei "Elite mondiale" care a pus la cale planurile globalizarii mondiale.

În octombrie 2002, David Rockeffeler si-a publicat Memoriile, în care povesteste, printre altele, cum a activat în serviciile secrete militare în timpul celui de-al doilea razboi mondial, dezvoltându-si "abilitatea de a construi o retea de surse de informare si de influenta."

Însa pasajul cel mai interesant din aceste Memorii se gaseste la pagina 405. Rockefeller admite aici ca face parte dintr-o conspiratie secreta internationala, care are ca scop globalizarea.

"Timp de mai bine de un secol, extremisti ideologici apartinând întregului spectru politic s-au folosit de ocazia unor incidente mediatizate pentru a ataca familia Rockefeller si a pretinde ca aceasta are o exagerata influenta asupra institutiilor politice si economice americane.

Unii dintre ei cred chiar ca facem parte dintr-o conspiratie secreta care lucreaza împotriva intereselor Americii. Ne caracterizeaza pe mine si familia mea ca fiind "internationalisti" care conspira la crearea unei structuri politice si economice unice globale, o noua lume, daca vreti..

"Daca aceasta este acuzatia, pledez VINOVAT si sunt mândru de asta."

2 comments :

Anonymous said...

Extrem de interesant. De citit şi recitit. Astfel de articole ar trebui sa circule "din mină în mînă" şi dezbătute. Astfel măcar ne vom lămuri... Mulţumesc
şi... La mulţi ani!
Cele bune
Flavius
Brasov

Anonymous said...

foarte interesant...tot blogul de altfel.
incerc sa "recuperez" astazi, (pt ca am timp) si sa citesc tot..

nu imi place sa folosesc "clisee" de vorbire, asa cum folosesc "baietii" de pe strada, dar nu-mi vine in minte, acum, decat: "suuuupeeeer! coooool!"

un an mai bun, cu sanatate in primul rand...restul - dupa cum vi-l doriti!