Wednesday, March 11, 2009

Duel liberal : Crin Antonescu - Calin Tariceanu

PNL are nevoie o schimbare la varf pentru a-l infrunta pe Traian Basescu la prezidentiale, dupa Congresul din 21 martie unul dintre cei doi combatanti, Antonescu sau Tariceanu, va avea misiunea de a pune capat unei blasfemii haotice care a adus Romania in pragul colapsului moral si politic. Astazi la Sinteza Zilei-ora 21.00 (Antena 3).O dezbatere de idei din care cu siguranta se va desprinde castigatorul alegerilor interne in PNL.Crin Antonescu pleaca in cursa, conform unor surse liberale, cu sanse mai mari decat Tariceanu.Decizia finala o vor lua delegatii la congres.

4 comments :

Anonymous said...

Duelul Tariceanu -Crin e unul pentru imagine.In partid taberele sunt impartite,fiecare sa pozitionat de o parte sau cealalta.Daca CRIN reuseste sa se impuna si castiga batalia ,acceasta confruntare ii aduce cateva procente in confruntarea pentru presedentia Romaniei.Astept sa vad confruntarea,hai Crin da tot ce ai mai bun,trebuie sa fii convingator!

Marius Mina said...

Felipe, Crin va invinge in ambele competitii, atat in cea interna cat si cea cu Basescu.Are ceea ce-i trebuie pentru un invingator.

Anonymous said...

Momentul adevarului, o sa astept confruntarea ca pe o finala de Champions League: cu cativa prieteni, bere, pariuri si mult tutun. :)

Marius Mina said...

Radovane, o sa vedeti in seara aceasta diferenta dintre realism si ipocrizie.Dintre falsitate si originalitate.