Wednesday, July 22, 2009

Liberalii cer anchetarea Elenei Udrea

PNL cere infiintarea unei comisii parlamentare pe modelul Monica Iacob Ridzi si in cazul ministrului Turismului, Elena Udrea, care sa ancheteze modul in care s-au cheltuit banii publici, a anuntat, miercuri, Crin Antonescu.
"PNL cere infiintarea unei Comisii in cazul Udrea, dupa modelul Ridzi, care sa ancheteze in ce masura si in proportie a cheltuit banii publici", a adaugat Antonescu.
Anuntul de miercuri al liderului PNL vine dupa ce, luni, deputatul Bogdan Olteanu a apreciat ca succesul Comisiei Ridzi trebuie dus mai departe prin infiintarea unei Comisii pentru anchetarea Elenei Udrea.


"E adevarat ca mistretii alearga prin curti guvernamentale, si de aceea succesul Comisiei Ridzi trebuie dus mai departe. E vremea unei Comisii Udrea, cu siguranta. N-as spune ca fructul s-a copt, ci ca s-a trecut demult, si a prins miros urat. Iar ca anvergura, vorbim de cel putin un ordin de marime in plus. Eu o propun. Ramane sa vedem cine are curajul sa intre in ea, si cine e in stare sa o conduca", potrivit fostului presedinte al Camerei Deputatilor.Intrebat cine isi va asuma presedintia unei eventuale comisii, Antonescu a susţinut că Ludovic Orban este pregătit să-şi asume acest rol. "Dacă această comisie se va constitui, cum sperăm, noi suntem gata să ne asumăm preşedinţia şi colegul meu Ludovic Orban e gata să-şi asume preşedinţia acestei comisii", a conchis preşedintele PNL.


In replica, Elena Udrea a afirmat ca Bogdan Olteanu este un zero in politica romaneasca, declaratia aparand la cateva zile dupa ce deputatul PNL a afirmat ca ar fi momentul infiintarii unei comisii pentru anchetarea ministurul Turismului.

"Domnul Olteanu este un zero in politica romaneasca. A ocupat o functie in fruntea Parlamentului doar pentru ca era finul lui Tariceanu. Nu am ce discuta cu cei care au intrat in Parlament de pe locul trei si care si-au votat o lege care sa-i puna la adapost, mana in mana cu Hrebenciuc", a declarat Udrea, informeaza Ziua de Constanta.

7 comments :

tony said...

B.Olteanu nu trebuia sa se bage in discutiile cu Udrea.Era mai bun presedinte la comisia Udrea decat Orban.

Marius Mina said...

@Tony, nu cred ca Olteanu vrea sa intre in conflict cu Basescu.Orban , de abia asteapta.

nicole said...

Si totusi PSD-ul tace!? Grozav partid... Udrea are tupeu!

Claudiu Nicusan said...

Astept cu nerabdare batalia. Cred ca acum abia incepe lupta. Antonescu are nevoie de "meciuri" si inca in liga intai cu Base. Iar daca reusesc liberalii sa o scoata pe Udrea din joc incep piesele de la domino sa cada.

Marius Mina said...

@Claudiu, si eu cred ca se rupe pisica in doua

Marius Mina said...

@Nicole, e bine sa taca PSD ul...deocamdata

nicole said...

Nu au nevoie de sprijin in Parlament pentru a se aproba Comisia Udrea? PDL-ul(Base) se va opune!