Wednesday, July 22, 2009

Trupa de campanie a lui Crin Antonescu


S-a definitivat formula de atac liberala care va duce lupta pentru cucerirea Palatului Cotroceni, avandu-l ca varf de atac pe Crin Antonescu , trupa liberala este compusa din doua aripi: Grupul Consultativ Politic, format din Romeo Stavarache , Ludovic Orban , Radu Stroe , Calin Popescu Tariceanu, Teodor Melescanu, Dan Radu Ruşanu si Bogdan Olteanu. Grupul Operativ format din :Marian Petrache, Relu Fenechiu, Florin Alexe , Rares Manescu , Daniel Chitoiu si Dan Motreanu.
Din echipa operativ- administrativa mai fac parte si toti ceilalti vicepresedinti PNL plus presedintii de filiale transformati automat in sefi de campanie la nivel zonal.

"Dacă vă referiţi la strategi în afara acestei echipe, care să le spună celor de acolo ce au de făcut, ei nu există. E o campanie condusă de mine, de colegii mei pe care îi consult periodic în ceea ce priveşte deciziile strategice ale campaniei şi de Romeo Stavarache", a menţionat Crin Antonescu. 

Întrebat la ce nivel este implicat în campanie Călin Popescu Tăriceanu, Antonescu a precizat că implicarea fostului preşedinte al PNL este la acelaşi nivel cu cea a lui Ludovic Orban şi a celorlalţi colegi "care au avut fiecare atribuţii la nivelul conducerii partidului şi sunt dispuşi la nivel consultativ".

"E un grup consultativ, care până la urmă ia deciziile importante, strategice sau mă ajută să le iau", a spus liderul PNL.

3 comments :

nicole said...

Sper sa grabeasca organizarea echipelor de campanie la nivel local. Si sa existe o foarte buna comunicare cu cei de la centru.

Marius Mina said...

Nicole, si eu sper.

nicole said...

Sunt curioasa cum va arata blogul lui Crin Antonescu.