Monday, August 24, 2009

Mircea Basescu confundat cu Maestrul Nicolae Cristescu @ 2






Foto:Antena 3
Cu sprijinul popular pe janta , Traian Basescu incearca cu disperare sa castige suportul Lojelor Masonice .Astfel s-ar putea explica participarea lui Mircea Basescu in combinatie.
In fotografia de mai sus, aparuta in presa in urma scandalului provocat de prezenta lui Mircea Basescu alaturi de Aurel Cazacu si Romeo Oitza in firma Aircraft Defense and Security Exhibition SRL, personajul in costum alb cu ochelari de soare nu este fratele presedintelui ci Venerabilul Maestru Nicolae Cristescu (proprietarul hanului de la intrarea in comuna Tartasesti) membru in Marea Lojă Naţională din România, condusă de Marele Maestru Eugen Ovidiu Chirovici, unde activeaza si Aurel Cazacu dar si cateva personalitati marcante ale PD-L, printre care , Razvan Murgeanu si Sorin Frunzaverde , apropiat al D-lui. Geamanu prin legaturi de rudenie. Se confirma in cele din urma confuzia dintre Mircea Basescu si Nicolae Cristescu , in seara aceasta in emisiunea "Ora de Foc" pe Realitatea Tv, atat Nicolae Ulieru(min 44) cat si Dl.Mihai Daraban , presedintele Camerei de Comert Constanta(min 57 al emisiunii) au facut referire la prezenta alaturi de ceilalti participanti la expozitia de tehnica militara si navala , a D-lui Nicolae Cristescu care , dupa spusele D-lui Nicolae Ulieru ar avea legaturi cu mediul de afaceri speciale. Este greu de inteles cum Presedintele Romaniei nu a fost informat de prezenta acestor personaje intr-o conjunctura atat de sensibila. De asemeni este greu de crezut ca informatii care tin de siguranta nationala nu sunt transmise sefului statului in timp util. Faptul ca Dl. Nicolae Cristescu a preluat o parte din activele firmelor lui Omar Hayssam, imediat dupa fuga acestuia, ar fi trebuit sa constituie un subiect fierbinte pe biroul Presedintelui Romaniei , care probabil va afla tot din presa , ca de fiecare data, atunci cand "adversarii politici" vor sa-i tulbure buna dispozitie.Si mai ciudata este lipsa de reactie a D-lui Mircea Basescu ,care nici pina in acest moment nu a contestat confuzia din fotografia mentionata. Mai multe detalii aici :Basescu, Scenarii si Conspiratii 

5 comments :

calu balan said...

Baai marinarule! Mai lasa-ne cu fufele tale. Ca dragostea trece prin stomac. Si stomacul poporului chioraie. Si nu ne mai place nici blond, nici suvite si nici decolteu adanc. Ca ai promis ca modifici constitutia si in final fufele tale o folosesc pe post de hartie igienica. Si daca s-ar sterge la gura cum spunea cineva in 89 am mai intelege.Si mai intelegem si ce treaba ai facut prin Belgia inainte de 89 dar poate te pensioneaza licuricii mai repede si pe tine. Si ne-am saturat si de succesuri si de armament , chiar si de puii din Brazilia si procesati in Romania si dati peste gard in Olanda la NATO ca doar nu iti inchipui ca suntem prosti si credem ca fratitu o fi terminat chimie alimentara la Galati si d-aia l-au luat director la firma care nu se stie a cui o fi.

http://gandeste.org/puncte-de-vedere/gandeste-bai/5404/

Lupta pentru Romania! Pentru o tara de vulturi nu de struti!

Roxana Iordache said...

Foarte interesant. Dar, din păcate, are în continuare toate şansele de realegere.

P.S. Încearcă să nu vii cu slogane. E suficient să gândeşti sincer ca să-ţi dai seama.

Marius Mina said...

@Roxana, ai spus bine, deocamdata are sanse de realegere.Pina pe 22 noiembrie mai este drum lung si plin de gropi.Cand o sa aflati detaliile activitatilor infractionale ale "clanului" marinaresc , or sa va stea ceasurile , cu cuc cu tot.

nicole said...

Astept "demisia de onoare" a lui basescu si a "gastii" lui.(Nu are tupeu!)
Sper sa nu fie reales monstrul de nesimtire base! Nu pot sa cred ca romanii sunt chiar atat de adormiti!
PS. Cand se impiedica r. anastase, sigur se darama gardul...

nicole said...

Am senzatia ca blogurile si presa nu reactioneaza la fel de bine ca la "scandalul ritzi". Sunt putini cei care infrunta riscurile.Poate sunt subiectiva. Vreau sa-l vad pe base facut praf!