Sunday, August 2, 2009

Vadim Tudor creste in sondaje


Lucrurile sint clare: Mafia pierde partida, pe zi ce trece. Si nimeni, dar absolut nimeni nu se mai uita in gura Sorinilor mincinosi (Sorin Ovidiu Vantu, Sorin Oancea, Sorin Oprescu s.a.).
Iata cum arata cel mai recent sondaj de opinie, realizat pentru uzul Palatului Cotroceni si tinut, evident, secret. Esantion: 1.500 de subiecti. Marja de eroare: + - 2%. Perioada: 20-24 iulie. La intrebarea ,,Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, cu ce partid ati vota?,, s-au dat urmatoarele raspunsuri: 1) PD-L: 28%; 2) PSD: 27%; 3) PRM: 20%; 4) PNL: 16%; 5) PNG: 6%; 6) UDMR: 2%. Iar la Presedintie, Vadim este cu cca 5 procente peste partid, asadar, indiferent ce se va intimpla, el va intra in turul II, mai ales ca socul teribil al crizei lucreaza pentru el.

Publicatia care a lansat la apa studiul de piata al tribunului, a omis sa mentioneze ca masuratorile electorale a u fost realizate exclusiv in filialele PRM unde cu dificultate s-au depistat cca 1500 de membrii capabili sa raspunda coerent intrebarilor sondajului ultrasecret.

2 comments :

nicole said...

Sper sa fie doar un sondaj fals. Sa nu ajunga Vadim la asemenea scor. Dar este un pericol faptul ca multi oameni nu sunt corect informati. Sau voteaza pe cineva vazut la televizor(Vadim, Becali, base).Pentru o parte din romani inca functioneaza zicala: "paine si CIRC".
Priveste la parlamentarii trimisi in Europa!

Titus Tulens said...

daca eram asa de intelectuali si civilizati incat sa avem motive sa ne fie rusine cu vadim si becali nu ajungeam in 20 ani intr-o tara cu milioane de absolventi de facultate incapabili si la un dezastru economic cum n-a mai fost de la WWII. Iar a arunca vina doar pe PDL e ca si cum in dec 89 s-ar fi zis: nu UTC-ul si nici Securitatea ci doar PCR-ul a adus tara acolo unde a adus-o. In concluzie, se lasa noaptea si n-o sa fie bine nici de pielea deontologilor.