Saturday, September 5, 2009

Elena Udrea, mercenarii americani si principiul dominoului



Conform propriilor declaratii de intentie, ElenaUdrea si-a inceput cariera publica in jurul varstei de 15 ani cand si-a oferit serviciile revolutionarilor de Buzau dar i-au fost refuzate din motive medicale. Ea este unul dintre cei care au crezut in schimbarile aduse de revolutie si deschiderea Romaniei catre civilizatie si prosperitate. Ratacind prin tranzitie , Elena Udrea si-a luat din mers , muncind din greu, gradele si diplomele de care o adevarata doamna a politicii obscurantiste avea nevoie. Si-a deschis un cabinet de avocatura asa cum visa in scoala generala. Un loc central, mobilat modern unde odata intrat esti intampinat de zambetul Elenei Udrea , dintr-o fotografie asezata undeva in prim plan pentru a fi admirata, alaturi de brazilianul Rivaldo . "Este un trucaj", raspunde ea de cate ori este intrebata . Un trucaj care i-a marcat existenta si evolutia , un kitch uman care a fost la un pas sa ne ia destinele in spitz , cu bunavointa si concursul slabiciunilor prezidentiale.
Traseista vopsita, a fost la un pas de a-si infige drapelul in zona extrem de sensibila a politicii romanesti, acolo de unde ne-ar fi aruncat de trei ori pe zi cate o flegma intre ochi , pe stomacul gol , in semn de respect pentru specia umana, insotita de sloganul cu care Traian s-a facut mare, "Sa traiti bine".
A traversat etape importante intr-o perioada de timp record , in spagat fortat din gradina cu patlagele rosii a PSD, a aterizat, propulsata de aripa conservatoare a serviciilor prin mijlocasul Theodor ALRO Stolojan via Dorin Cocos & Niro direct in gradina PNL, de unde, simtind mirosul sangelui proaspat, tanara revolutionata in d-ale caviarului si Creme De la Mere cu
extract de aur , a sarit parleazul in bratele celui care peste cateva luni va intra in istorie ca cel mai prost jucator , pe care echipa nationala a Romaniei l-a tolerat vreodata.
A fost la un pas de a-si indeplini visul plusand totul pe o singura carte , la cacealma cand popasurile nocturne ale blondei prezidentiale prin motelurile buzoiene insotita de Cezar Preda confirma regula conform careia implantarea ei in PSD s-a facut cu sprijinul lui Gabriel Oprea, alta aripa nocturna a Elenei Udrea . Fortele oculte din spatele "primei doamne" forteaza soarta simtindu-si amenintata existenta , pressingul exercitat in ultima perioada expus si mediatizat excesiv prin exponenta lor, politicianca de drept comun , Elena Udrea se va sfarsi curand intr-un moment exotic , cu "happyending".
Disperarea si gandul ca totul se va termina mai repede decat a crezut vreodata, a declansat atacul final , scuipand foc imprastiat pe 360 de grade. Iesita de sub controlul lui Basescu , intr-o atmosfera halucinanta , acuza interventia mercenarilor americani( mercenar=militar angajat cu plată într-o armată străină. cel care, pentru bani, se pune în serviciul oricui, luptând pentru interese de orice natură)-in rasturnarea inventatorului Axei Washington-Londra -Bucuresti.
In 2005 , blonda a tinut mortis sa se cunune oficial la New York cu Dorin Cocos sub obladuirea ofiterului starii civile, fostul colonel de securitate Ghe. Dimitrescu, consul general la momentul respectiv, "insarcinat "de Traian Basescu sa sprijine procurarea unor manuale politice de specialitate, ("Politics for Dummies" ) pentru D-na Udrea, ale caror ambitii prezidentiale erau alimentate de insusi ZeusCotrocenicus .
Insa vizitele recente in tarile arabe i-au excitat tulburarile de comportament, pacientei care in calitate de inalt oficial al statului Roman, ar fi capabila sa declare razboi Statelor Unite doar pentru simplul fapt ca i-au deranjat unii putin blana. Si daca prostul nu-i destul de fudul, brigadierul insectarului din Modrogan, Gheorghe Flutur a facut o referire discreta si inspirata pe intelesul tuturor : "Candidatul PNL nu poate fi Obama, chiar daca sta la soare cateva saptamani
".

In urma cu doar cativa ani , intr-o sedinta de lucru la Golden Blitz , Traian Basescu lua in serios agenda politicii externe romanesti :"Decat sa sug **** la un licurici mic, mai bine sug **** la licuricul mare", care iata , a luat in seriosin calcul oferta providentialului si a decis sa-i indeplineasca ultima dorinta.
Nu m-ar mira , ca incepand de saptamana viitoare, D-na Udrea sa-si agite pletele prin zona "pericolului extern" a agenturilor sau chiar a extraterestrilor interesati sa ridice piciorul pe dosarul politic atat de stufos al victimei de Plescoi. Se apropie totusi ora adevarului cand ,Traian Basescu trezit din coma cu socuri electrice de catre consilieri, va realiza pericolul iminent si asemeni lui Dorin Cocos, se va lepada de vicioasa blonda. Riscul este major, pentru ca ea stie multe si fortareata care adaposteste caracatita potocalie , s-ar putea prabusi conform principiului dominoului (All for one /One for all)

Dupa cum, nu m-ar mira ca insusi presedintele, care mai este, sa recurga la orice mijloace posibile pentru a se putea mentine la putere. Pericolul maghiar a fost deja lansat la apa si prelucrat de trompeta de serviciu Vadim Tudor . Dublat de marionetele lui Laszlo Tokes, scula de care Basescu se foloseste atunci cand procentele i se scurg din gura pe asfaltul din poarta Cotrocenilor, astfel incat sa-i asigure o gura de oxigen pentru turul doi (daca-l va prinde). Nu exclud insa posibilitatea provocarii unor conflicte majore in pragul alegerilor , fie pe frontiera , fie in interiorul granitelor Romaniei. Pentru ca Nero de Basarabi este capabil sa sacrifice totul, inclusiv Romania in intregul ei , pentru a-si asigura libertatea, lui si a clanului din care provine . Sunt convins ca odata cu disparitia lui politica , va disparea si formula de laborator (PD-L) conceputa "in vetro", bastardul lui Traian Basescu , surogatul substituit dreptei romanesti.

3 comments :

sandman said...

"flecma" sau flegma? :)

Marius Mina said...

Sandman, flegma sau flecma, depinde de gust... ;-)

tony said...

Marius,
stii cumva daca la inceputul carierei, doamna a avut de-a face cu baietii de la Moravuri?