Thursday, September 3, 2009

Elena Udrea, victima mercenarilor americani


Elena Udrea , revolutionara de la 16 ani , si-a devarsat nemultumirile intr-o conferinta de presa in care contraataca la baioneta fortele oculte care stau in spatele crucificarii sale politice.
"Ludovic Orban preşedintele comisiei Vanghelie dezinformează din nou opinia publică. Am trimis comisiei toate documentele solicitate. Constat că solicitările comisiei exced acest mandat, am permis accesul publicului larg la documentele ministerului. Apoi am trimis şi alte documente, şi am făcut o mare eroare deoarece Ludovic Orban a ieşit la televizor şi le-a folosit ca pe un nou pretext pentru a mă calomnia. Toate contractele ministerului Turismului sunt legale", a declarat Udrea.
"Am formulat o solicitare către Parchetul General pentru a afla dacă există vreo plângere penală vreo sesizare, referitoare la activitatea mea. Răspunsul a fost că nu există aşa ceva. Nu este decât o parte a strategiei PSD şi PNL, cumpărată cu milioane de dolari si mercenari americani, prin care se încearcă crearea unei atmosfere care să aibă o tentă penală în jurul unui ministru PDL, campanie care se desfăşoară cu mijloace mafiote, mercenari care muncesc pe 13 milioane de dolari pentru a susţine PSD şi PNL"(Elena Udrea)

In emsiunea Vorbe Grele ,realizata de Victor Ciutacu, fostul Director al Serviciului de Informatii Externe, Claudiu Saftoiu a declarat ca, dupa toate probabilitatile Traian Basescu nu o mai poate controla pe Elena Udrea care prin iesirile publice aduce grave prejudicii de imagine atat candidatului Basescu cat si partidului pe care acesta il patroneaza, PD-L. Saftoiu a lansat si o ipoteza conspirtaionista din care reise ca Elena Udrea ar fi fost plantata de forte oculte (n.r. securisto-interlope) in sufletul lui Traian Basescu pentru a-l controla.
"Este posibil ca Udrea sa fi fost plantata langa Traian Basescu de forte oculte, sa-i fi descoperit vulnerabilitati si presedintele sa nu mai aiba control asupra ei", a spus Claudiu Saftoiu.

9 comments :

Matilda said...

După ce a jignit isteţimea romînilor, l-a insultat pe Orban, acum îşi permite să-i atace pe ... americani ! Femeia asta nu numai că are tupeu, dar este şi mult mai tîmpită decît părea.

tony said...

Mai rezista o saptamana panarama de Nutzy?

Marius Mina said...

tony, numai cu voie de la D-zeu....

Filip G said...

La tv spunea cineva ca Elena-i o femeie cu coaie.Eu spun altceva rezista pana posesorul coaielor le recupereaza de la NUTZY.

Marius Mina said...

Cam greu , blonda tine cu dintii de ele...

dramoleta said...

Pana la urma tot isi rupe gatul!

vlad rosca said...

Parerea mea este ca s-a dilit de tot.
Nimic din ceea ce face nu are sens !

Marius Mina said...

Vlad, parerea mea este ca isi joaca disperata ultimile carti .Dilita e de mult....

Unknown said...

Eu,domnelor si domnelor,ma rog pentru ea si cred ca nu are nici o vina.Este vorba dupa mine despre un om bolnav care nu-si poate controla reactiile.Boala poate fi provocata chiar de faptul ca a fost promovata pe un post care o depaseste net si vizibil.