Wednesday, September 2, 2009

RADU DUDA se retrage din cursa electorala

Radu Duda a anuntat miercuri ca se retrage din cursa pentru presedintia Romaniei.

"Din gradina Palatului Elisabeta, la 9 aprilie 2009, am anuntat intentia mea de a candida la Presedintia Romaniei. Mesajul de astazi este mai insemnat decat cel din aprilie, fiindca este rezultatul unei experiente inegalabile"

Good point !

Incercand sa aflam
Unde merg procentele lui Radu Duda
Am gasit o explicatie care confirma opiniile mele exprimate public odata cu intrarea in principelui in propria-i cursa:

Până la urmă ceea ce se zvonea s-a întâmplat - Principale Radu Duda s-a retras cu coada între picioare dintr-o cursă prezidenţială în care s-a remarcat doar prin vizita în şatra de ţigani de la Sibiu. Dacă ar fi să ne luăm după profilul alegătorilor care au indicat în ultimele barometre de opinie că ar fi votat cu principele, atunci e de aşteptat ca majoriatea acestora să se orienteze spre candidatul PNL-ului la preşedinţie. Asta înseamnă că în acest moment Crin Antonescu este cu 5-7% peste Mircea Geoană..., dar lupta va fi grea pentru locul al II-lea care ar putea fi câştigător pentru oricare din cei doi despre care vorbeam mai sus.

PS: Îmi aduc aminte de paradoxul în care se află în acest moment PNL şi care a fost plastic descris de consultantul american Sam Patten la recenta Şcoală de vară a PNL de la Mamaia: "PNL la aceste alegeri prezidenţiale are mai mari şanse să câştige turul II decât să intre în turul II!".
Spune Ioska

3 comments :

Lilick Auftakt said...

I-a ajuns. Sper sa-si plateasca si datoriile ca sa nu faca lumea circ.

Filip G said...

Era de asteptat,pacat de casa regala.Nu merita sa i se faca asa ceva.Totusi apreciez gestul.

Marius Mina said...

o sa le platesca