Tuesday, November 10, 2009

Basescu decreteaza iesirea din recesiune, ultimul stinge lumina


Traian Basescu a anutat in aceasta seara intr-o emisiune transmisa de TVR1 ca Romania este pe punctul de a iesi din recesiune(cu picioarele inainte?), in conditiile in care se inregistreaza o crestere a productiei in aproape toate domeniile. " Vom avea o scadere economica sub 8% in trimestrul III, care ne va duce la reluarea cresterii economice în trimestrul I al anului 2010", aceasta declaratie urmeaza unei alte explozii de sinceritate disperata , combinata util cu deviantul sau slogan electoral din 2004 in care promitea, ca in mandatul sau romanii vor trai mult mai bine. Basescu ne-a asigurat ca, "In 15-20 de ani, vom trai extraordinar de bine in Romania, pentru ca suntem o tara cu resurse": avem agricultura, avem lemn, avem mare, avem munte, avem si succesuri ,trebuie doar sa le valorificam.
"Chiar de la începutul anului 2010 vom relua creşterea economica", a declarat mândru Traian Basescu, acompaniat de zambetele delirante ale lui Emil Boc, Vasile Blaga si Elena Udrea.
"În septembrie, faţă de august, am înregistrat o creştere a producţiei cu 21,3%. Avem creşteri în industrie cu 13,2%, în comerţul auto cu 2,8 %, iar în agricultură, faţă de aceeaşi perioadă din 2008, avem o creştere cu 1%", a prezentat cifrele Traian Băsescu, adăugând că în trimestrul al III-lea din acest an, scăderea economică va fi de sub 8%."
Ce a omis insa presedintele Romaniei sa spuna este ca toate cresterile economice la care facea referire se referea strict la prosperitatea in afaceri a famgiliei Basescu, a Elenei Udrea si a clanului portocaliu. Iata-ne ajunsi in situatia extrema in care ne putem intreba realistic daca cel caruia "nu i-a placut dar mai vrea odata" , indeplineste conditiile de sanatate mintala necesare ocuparii unei functii publice. Voi ce credeti?


3 comments :

Toma Necredinciosul said...

Prea mare doza! Tre' scazuta... are deja efecte de supradozaj. Medicii i-au pus gand rau.

Anonymous said...

Sigur pica testul psihologic.
Dar eu l-as intreba: "care industrie"?
Mai verifica "realizarile" dupa nivelul consumului energetic raportat de Videanu?

nicole said...

P.S. Daca nu zboara din functie ajungem sa picam si noi testul psihologic.