Friday, November 13, 2009

Campanie disperata , Basescu rapus de frica.

Foto Haluci-nation.ro
Breaking News :
Traian Basescu nu se da inapoi de la o confruntare fata in fata cu social-democratul Mircea Geoana. Insa ambii refuza categoric o dezbatere in trei sau chiar patru. De ce se teme Basescu si carismaticul Geoana de Crin Antonescu?
Multumesc tuturor celor care mi-au trimis fotografii si materiale video din zona de conflict. Chiar atat de disperati sa fie "gladiatorii" lui Basescu ? In ciuda afirmatiilor publice ale lui Gigi Becali, echipele de "interventie" conduse de finul sau Viorel Tudorache , au luat cu asalt Bucurestiul, in special sectorul 1, unde distrug tot ce este antibasescu si implicit afisele sau banerele electorale ale celor de care Basescu se teme cel mai tare, Crin Antonescu si Oprescu. Invazia de rosu(Geoana) si portocaliu(Basescu) ramane insa aproape intacta. In ciuda apelurilor si invitatiilor facute de Crin Antonescu , contracandidatilor sai ,pentru dezbateri publice televizate, atat Geoana cat si Basescu se ascund refuzand orice oferta in acest sens. Au convenit insa cei doi saltimbanci ai sistemului ticalosit fesenist , sa sa intalneasca doar ei doi , nu cumva sa li se strambe freza electorala si "umflaturile" artificiale din sondajele deontologilor cu dosar. Ei stiu ca orice aparitie si confruntare cu Crin Antonescu le este fatala. Siamezii FSN -isti se feresc ca dracul de tamaie pentru ca duelul cu Crin Antonescu le-ar taia sansele la greu. Doi camarazi rapusi de frica : Basescu si Geoana . De ce va este frica nu veti scapa.
Desigur sunt multi cei carora "inactivitatea" Politiei Comunitare in sectorul 1 ii contrariaza. Ce pot face politistii comunitari cand intervin si stopeaza astfel de manfestari cand faptasii sunt instruiti sa nu poarte acte de identitate? In astfel de cazuri obligatia Politiei Comunitare este sa-i predea Politiei Romane conduse de Vasile Blaga . Odata preluati ei se aleg cu amenzi infime (platite din fondul de campanie al PDL) facandu-se nevazuti pina a noaptea urmatoare , cand isi reiau activitatea .

B-dul Iuliu Maniu Foto Haluci-nation.ro
Bd-ul Bucurestii Noi , Sect.1
Foto Haluci-nation.ro
Scoala generala 178 -Pajura Sect.1- Cu sprijinul directoarei, membra activa PDL
Foto Haluci-nation.ro

Afisaj electoral pro Basescu in parcul de joaca pentru copii -sect.1- Opera echipelor conduse de Viorel Tudorache - Foto Haluci-nation.roBanerele si afisajul lui Oprescu distruse total - Foto Haluci-nation.ro

3 comments :

sandman said...

Ca de obicei, in sect. 1, comunitarii (politistii, nu ciinii) ne maninca banii degeaba.
Sint ca si inexistenti in SUV-urile lor de lux, Suzuky.

Marius Mina said...

Sandman, cred ca le este frica, spun asta bazandu-ma pe date concrete.

hai la REVOLUTIE said...

Sistemul nesimtit tine Romania in criza!
Sistemul nesimtit vrea sa fure alegerile!
Sistemul nesimtit pariaza pe indiferenta ta!
Sistemul nesimtit te vrea nesimtitor la ceea ce se intampla!
Arata-le ce simti!
Arata-le ca ai bun-simt!
Hai la Revolutie!
Inscrie-te in blogosfera bunului-simt si cheama-i si pe ai tai…
www.hailarevolutie.ro