Friday, January 22, 2010

SIELVIAN Ionescu maturat de la Garda de Mediu spre Cotroceni


Presedintele reales in conditii de temperatura si umiditate constanta, si-a inceput cu dreptul mandatul , promisiunile sale de reformare si modernizare a institutiile statului roman incep sa prind contur mai abitir decat rimelul de pe genele false ale Elenei Udrea. Aflu cu adanca tristete ca fostul ofiter al Directiei de Informatii Externe al securitatii comuniste, seful direct pe linie informativa al lui Traian Basescu, pe vremea cand acesta activa acoperit, implantat in agentia de la Anvers, a fost demolat fara mila de sefia Garzii de Mediu. O miscare de bun gust dupa cat a forfetat Dl. Silvian Ionescu la brat cu Sulfinica Barbu bugetul Ministerului Mediului pina a incaput pe manutele de aur ale salvatoarei D-ne Udrea. Bravo ma Basescule, o miscare inteligenta cu care mai aveai vreo doi milimetri sa te vinzi pe taraba cu maruntisuri ca un vector al schimbarii dupa cinci ani, in care n-ai facut altceva decat sa balamucesti tridimensional o tara intreaga. Intodeauna hotul destept schimba locul sa nu i se poata lua urma si conturilor din Elvetia pina in Cayman Islands. Aflu cu surprindere ca Silvian Ionescu nu se va bucura de beneficiile ajutorului de somaj gratie strategiei anticriza a guvernului Boc . Reducerile de personal si dramuirea la sange a banului public , combaterea crizei , concedierea a sute de mii de bugetari , sunt doar primele masuri pe langa explozia taxelor inventate intre doua reprize de popice cu Elena Udrea , in mediu salin.
Celor care au inceput deja sa-i planga de mila lui Silvian Ionescu le sugerez sa-si economiseasca lacrimile pentru mai tarziu. Vor gasi motive serioase pentru a le repune in libertate . Cine credea insa ca Basescu poate scapa usor de cei care l-au propulsat in viata politica ? Probabil o buna parte dintre cei care continua sa inghita nemestecat curajul marinarului rebel care rupandu-si parul din cap in fata sedintelor reunite ale Parlamentului, a condamnat cu degetele incrucisate, regimul criminal si comunist pe deasupra. Securistul de buna credinta Silvian Ionescu , va fi promovat foarte curand intr-o functie de mare forta ocupata in prezent de G-ralul Constantin Degeratu, consilier de stat in Departamentul pentru Securitate Nationala din cadrul Administratiei Prezidentiale.

6 comments :

Anonymous said...

http://catalinstochita.blogspot.com/2010/01/la-psd-reforma-incepe-din-aruba-si-se.html

dramoleta said...

Pai da, ne aflam pe drumul cel bun. Halal reforma! Nesimtiti...

Marius Mina said...

Dramo- pe drumul cel bun sau pe ultimul drum? Sunt putin confuzat la cap pe tema asta. Dar s-ar putea sa fie ultimul, pentru el.

Marius Mina said...

Anonymus, Geoana n-a fost in Aruba, din informatiile mele totul s-a limitat la Florida . De reforma din PSD nu mai pot dormi dupa-amiaza.

Matilda said...

Nu ştiu de ce nu mă mir. E normal ca Silvică să primească o recompensă grasă, materializată într-o funcţie pe măsură. Amintirile din Anvers se pot transforma în arme periculoase...

Marius Mina said...

Matilda, parca numai Silvian..sunt duzine