Saturday, May 15, 2010

Politia Romana iese in strada : "Boc, deschide, Politia!"

Emisiunile de stiri au trecut suspect de repede in revista actiunile de protest ale reprezentantilor Politiei Romane , din capitala. Unii chiar au evitat subiectul sensibil. Independenti si ei ca Oprea, e trendy...
Protestul celor 4000 de politisti s-a desfasurat intre orele 10.00 si 12.00, incepand cu Piata Enescu si continand cu un mars pe traseul Piaţa Victoriei-Bulevardul Magheru-Bulevardul Lascăr Catargiu, apoi Piaţa Victoriei-Bulevardul Aviatorilor.

8 comments :

itzic baseanu said...

Stimate domnule Marius,

Din comentariul dumneavoastra n-a reiesit prea clar: si politistii vor pampersi, ca doamna Tusa PNL-isat?...Eu am crezut ca s-a rezolvat, ca se revine la scutecu' de finet si bumbac, mult mai ecologic,refolosibil si ,sa fim seriosi,nici nu face puradelu' cracanat. Mai mare risu'(lincsu) ,Romania, tara in care se dau pampersi fabricati in Ungaria!...Pe miinile cui a-ncaput si tara asta mai oameni buni?
Pai daca-i asa,este foarte simplu', mai ies citeva mii de bugetari, cu fluiericiuri ca la "Condamnarea comunismului in parlament" si pot folosi formula magica, pe versuri de Vadim Tudor si-un text prelucrat de don profesor Voiculescu prin fundatia dumnealui: "Basescu, Uhuhuuu,/Ia-ti piticu’ si te du!"...Un fel de "Sesam deschide-te"!...Sa vedeti dup-aia ce-or sa curga riuri de euroi prin chimirele romanului!Dar sa nu uite, cu accent pe al doile hu!

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Yep! Marius, rămâne cum am stabilit.
Ne vedem în piaţa Universităţii. Chiombu' o să lipseacă de la întâlnirea promisă, noi nu.
O să lipsească el de la toate întâlnirile, dar nu-i bai, are cine să-i ţină locul
Nici măcar nu mai e nevoie să strigăm "Poliţia e cu noi!", se vede clar.
Cât despre armată, e deja tradiţie.
E cu noi.
Nimic nu ne mai împiedică!
Let's fuck the bastard!

nicole said...

Au inceput protestele pensionarii si politistii. Nu m-as fi gandit ca pot fi ei scanteia. Reactiile romanilor sunt imprevizibile.
Tot surprinzator este si gradul imens de prostie si slugarnicie dovedit de pedelepre. De unde mai au resurse de nesimtire?!!!

Starea NATIUNII said...

Se pare ca incet incet ramanem si fara televiziuni libere.

Anonymous said...

Stai linistit, o sa vezi efecte la urmatoarele actiuni de strada...

Bogdan Marinescu said...

CUM SE NASTE O PARADIGMA
Un grup de oameni de stiinta au pus intr-o cusca cinci maimute si in mijlocul custii o scara, iar deasupra scarii o legatura de banane. Cand o maimuta se urca pe scara sa ia banane, oamenii de stiinta aruncau o galeata cu apa rece pe celelalte care ramaneau jos. Dupa ceva timp, cand o maimuta incerca sa urce scarile, celelalte nu o lasau sa urce. Dupa mai mult timp nici o maimuta nu se mai suia pe scara, in ciuda tentatiei bananelor.
Atunci, oamenii de stiinta au inlocuit o maimuta. Primul lucru pe care l-a facut aceasta a fost sa se urce pe scara, dar a fost trasa inapoi de celelalte si batuta. Dupa cateva batai nici un membru al noului grup nu se mai urca pe scara. A fost inlocuita o a doua maimuta si s-a intamplat acelasi lucru. Prima maimuta inlocuita a participat cu entuziasm la baterea novicelui. Un al treilea a fost schimbat si lucrurile s-au repetat. Al patrulea si, in fine, al cincilea au fost schimbati. In final, oamenii de stiinta au ramas cu cinci mainute care, desi nu primisera niciodata o baie cu apa rece, continuau sa loveasca maimutele care incercau sa ajunga la banane.

Daca ar fi fost posibil ca maimutele sa fie intrebate de ce ii bateau pe cei care incercau sa se catere pe scara, raspunsul ar fi fost:
"Nu stim. Lucrurile intotdeauna au fost asa, aici... ASA ESTE TRADITIA!"
Iti suna cunoscut????

"E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati" -
Albert Einstein

Vilius said...

Mon May 17 1: 08 2010
In Romania comunismul a fost instalat de trupele rusesti si culmea sa stins sitemul bolsevic nebatut de cineva insa ordosala lui din Romania chiar si fara rusi functioneza ca la carte sub alte nume. Ca si hidra cu mai multe capete. Dece?
Cum si cand se va prabusi ?. Nu incerc sa fac pe profetul fiindca este deajuns pentru ori si cine sa caute sa inteleaga dece alte sisteme foste comuniste sau stins pe cand in Romania inca dainueste facand rau fara margini viitorilor romanii “tineretul de azi”. Fostele slugi ale Moscovei au facut o demonstartie in care au aratat de ce sunt instare comunistii impuscand fara noima peate 1000 de oameni tineri neinarmati.
Comunism este un alt nume pentru talharie. Iar talharia poate functiona atat timp cat are victime dispuse sa se lase jefuite dar la un moment dat nu mai sunt victime de jefuit ce de fapt face ca talharul sa ajunga cersetor. Deci necazul cel mare al Romanie e ca mai este de furat dar clipa este aproape cand talahrii ajunsi in pana de victime sa incerce sa fure unii de la altii.
Deci o sa fim martotrii rafuelii fraticide intre talhari. Sa fim cu grije sa nu luam partea cuiva
fiindca va fi o rafuiala fara invingatori. Toti peird totul. Scapa cine poate si pe unde poate dar vor fi putini.
In stirile recente aflam ca aprox 6000 de mineri din Valea Jiului vor sa ajunga cumva la Bucuresti in aceste zile “Cine va fi ministrul transporturilor care le va pune garnituri de trenuri la dispozitie de data asta ?.” Este prima intrebate iar a doua cine ii va conduce de aceasta data iar daca ajung in capitala pe cine vor servi este a traia intrebare.
Politia a fost pe strazi sa isi ceara drepturile, de fapt foarte civilizat dar destul de putenic sa faca ca cei vinovati sa tremure. Vor fi alte grupuri cu doleante tot atat de civilizati?
Suntem aproape de capatul tragediei iar in situatia de acun nu se cer eroi ci rabdare. Ori ce ar minti hotii nu le mai ajuta. Au luat in brate teoria lui Geobels care zicea ca si o minciuna daca este repetata destul de des capata putere de adevar.
In cazul lui Geobels adevarul lui fabricat a fost atat de puternic incat sa impuscat in gura dar nu inainte de a isi otravi copii si sotia nevinovati.
Nu dorim nimanui cu mintea afecata de viciul talhariei o pedepsa atat de grea dar se pare ca talharul trece prin doua stadii ...de la frenezia talhariei la panica desnodamntului ia in amdoua situatii creatura umana se pare ca nu mai poate gandi corect.Chiar atunci cand sunt la indemana solutii cei ce ajung in aceata stare disperata se afla pe calea fara intors.
Ori cum vom vrdea.
Vilius