Tuesday, January 18, 2011

Apel pentru mobilizarea generală a rezerviştilor


"În unire stă puterea noastră"

Domnilor colegi şi camarazi,

Dacă nici acum nu ne trezim şi nu ne unim într-o acţiune concertată inclusiv în stradă la Cotroceni Raia Portocalie ne va învinge şi ne vom merita soarta.

Trebuie să organizam o mobilizare exemplară dacă mai avem în noi spirit de militari şi dacă mai avem demnitate.

Eu cred că avem, iar pregătirea noastră militara şi intelectuală ar trebui să coaguleze o mişcare inteligentă la care să invităm marile agenţii de presă şi CNN, AP, ş.a.

Toţi care avem prieteni şi colegi în străinătate să-i înştiinţăm şi să le explicăm ce se întâmplă la noi şi cu noi cei care am asigurat în decembrie 1989 condiţii ca aceşti nemernici care ne conduc să evolueze şi să ne umilească în aşa hal încât să dispărem ca şi categorie socială.

Noi suntem cei care cu sacrificii am împins această ţară în NATO şi am făcut-o cu profesionalism şi dăruire, şi nu merităm să fim umiliţi de o gaşcă de indivizi rapace care nu mai pot fi opriţi decât de noi dacă suntem uniţi, coerenţi şi perseverenţi.

Domnilor, uniţi reprezentăm o forţă de care acestui ministru de 4 stele Oprea - blestemat fie-i numele alaturi de al stăpânului său de la Cotoceni - îi este frică.

Gen de bg (r)Mandru Ovidiu Mircea

Domnilor camarazi,

Urmare a situaţiei create prin atitudinea criminală a guvernanţilor portocalii privind pensiile militare, vă adresez rugămintea ca, pe lângă demersurile juridice, să se ia în calcul şi o mobilizare generală a tuturor filialelor şi simpatizanţilor pentru o mare demonstraţie de protest care să se desfăşoare în Bucureşti în maximum 30 de zile.

Trebuie să vadă toată ţara şi toate ţările lumii câtă scârbă au acumulat românii inclusiv cei în uniformă vizavi de preşedinte şi guvern.

Apreciez că este suficient să fim prezenţi ca o "mare mută" aşa cum am fost toată viaţa sau, cine ştie, poate această "mare mută" face ceva valuri mediatice şi politice.

Cred că este momentul să ne arătăm forţa şi în stradă chiar dacă ar fi să ne cantonăm câteva zile în Bucureşti aşa cum făceam în aplicaţii.

De asemenea să declanşăm de acum şi agresiv contra campania electorală şi chiar să ne facem compania noastră proprie.

Col. (r) Marian DUMITRESCU

REACŢIA NOASTRĂ RAPIDĂ trebuie :

- să fie concepută ca o operaţie strategică,

- să fie bine organizată şi concertată,

- să se desfăşoare gradat, pe etape, după principiile războiului modern,

- să fie dusă cu folosirea pe scară larga a armei cuvantului şi cifrelor statistice,

- să pună accent pe recurgerea la armele de influenţare în masă,

- să aibă obiective precise pentru fiecare etapă, cu responsabilităţi clare şi judicios elaborate pentru fiecare element al sistemului,

- să se bazeze pe o justă evaluare a raporturilor de forţe, unul din obiectivele prioritare fiind acela de optimizare permanentă a acestui raport în favoarea noastră,

- dobândirea şi intensificarea sprijinului din afara sistemului, atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional,

- planificarea, organizarea şi desfăşurarea acţiunilor să se facă sub stindardul SCMD, cu participarea şi a unor specialişti de încredere din afara Sindicatului...

În principiu, operaţia poate purta denumirea de "Radu cel Frumos (II)", în ideea că urmărim un scop nobil pentru patrie şi popor.

Faze necesare în organizarea şi desfăşurarea Operaţiei:

- constituirea Statului Major de Criză, din lideri şi specialişti cu notorietate şi verticalitate de netăgăduit,

- elaborarea planului Operaţiei, pe etape, între care propun:

- o conferinţă de presă a Statului Major de Criză,

- organizarea unei tabere-avertisment în apropiere de Bucureşti, pe o durată de precizat, cu participarea câte unei grupe din fiecare filială,

- pichetări şi manifestaţii concomitente cu o tabără, în Bucureşti şi reşedinţele de judeţ,

- campanie continuă de strângere de semnături pentru demiterea Băsescului,

- campanie mediatică pe plan intern şi internaţional...

În pregătirea Operaţiei:

- se va elabora un Raport privind evoluţiile pe plan internaţional din ultimele două decenii

- se va elabora un Raport privind Starea Naţiunii

- se va elabora un Raport privind Starea Armatei

- se va pregăti un set cuprinzător de cifre şi date statistice în sprijinul celor două rapoarte, care să poată fi utilizate în cadrul dezbaterilor şi intervenţiilor în mass-media,

- se vor intensifica gradat contactele cu sindicatele civile şi cu elementele active din SISTEMUL APĂRĂRII NAŢIONALE, în scopul atragerii lor în sprijinul Operaţiei,

- se va pregăti un set de materiale de promovare a mişcării în mase,

- se va intensifica participarea rezerviştilor la talk-show-uri şi alte emisiuni pe posturile TV naţionale şi locale,

- se va elabora şi pune în aplicare un plan de acţiune în mass-media,

- se va pregăti baza materiala pentru organizarea taberei-avertisment

(corturi, elemente de popotă etc.).

Supun atenţiei CD şi filialelor (Bcc) - urmând ca după analiză şi decizie să o transmitem şi nesindicaliştilor şi activilor din SAN - această schiţă de acţiune, cu rugămintea de a analiza, a exprima punctele de vedere şi a veni cu propuneri pertinente pentru elaborarea unui Plan de Operaţie - dacă se poate - desăvârşit.

În situaţia că viziunea de mai sus întruneşte sufragiile, sunt gata să-mi pun la dispoziţie experienţa şi priceperea. Având în vedere gradul de ocupare al CD, consider nimerit ca observaţiile şi sugestiile dumneavoastră să-mi fie transmise mie, să le centralizez şi inaintez către CD în termen de - să zicem - 3 zile, respectiv, până miercuri, la prânz.

cotidianul.ro

12 comments :

Anonymous said...

Eu ma ocup de PR cu tanchistii din sectorul 4. Am un fix.
Blonda (inca) de la Medellin

Aurelian said...

Mina...
Capitanul Mina!

Latinul said...

Marius,
tu l-ai dublat pe florin Piersic la saritura in Prapastie?

Horia said...

vrau sa vad cum sare Roxana Iordache si da din urechi ca sa zboare!
:))

Marius Mina said...

Sa n-o vezi pe Udrea cum da din falci

Anonymous said...

Marius,
la New York o sa sari pe geam?

Radu Humor said...

"Unde-s pumnalele,
unde-s pistoalele,..."
unde-s grenadele,
sau "Molotoavele", dar mai intai, unde sunt oamenii - romanii adevarati ?!

Itzicbaseanu said...

Rezervistilor, stati asa ca viu si io, ca si io am depus juramantul militar si m-am legat da glie s-o apar da dujmanii din interior si exterior, ca halucinatu' da Marius!

Da fiti atenti si tineti minte:

"Rateu: Capsa lovita dar nu se produce percutia sau capsa nelovita"...Nu dezarmati ca: "Capsa defecta(tembela n.m)varful percutorului rupt sau arcu'percutorului slabit." Nu dezarmati, t'i-ai dreacu' da pomanagii, Mars, cu "arma la reparat"!...Ca daca "tubu tras nu este extras dupa tragere", ori se" schimba extractoru'" ori se "curata murdaria"!...Ba da tot nu sunteti prost destul, uite: "luati pusca de uluc cu mana "stanga",cu catarea spre "stanga", tinand baioneta cu drepta (prostii 'reacu'!-in dreapta baioneta ba lefegiilor!)si-o bagi cu inelu' pe mansonu' tevii ba ghenerali!...Hai, Mars de-nvatatzi pentru maine "glontu de razboi", ca va dau extemporal, da pungasi ce sunteti, ca l-ati vazut numai in poze?...Baaaaa, si-vavtati dracu "indiciile de demascare" si mai ales "culoarea" obiectivelor" si "conturul caracteristic" 'ti-ai dreacu da racani neinstruiti, ca mai vreti si "trai neneaca", pa banii mei da azi, ma, iudelor pungase, pai ce-ati juratara voi ma paraliticilor da coloana vertebrala da onoare?... Ia, ca vaz ca va duceti la Cotroceni, ia sa vaz io ce stiti voi despre cercetarea unui "tufaris" (ca acolo sunt "tuie" ba ghenerali far da razboi)?...Stiti pa dracu', da pensie vreti, ai?..."Tu-va-n pricepere da racani neinstruiti!...Pai ce vreti voi ba, vreti "razboi" cu TARA?...Pai ati uitat dictonu' : "NIMIC NU ESTE PREA MULT PENTRU NOI, CAND E VORBA DE TARA SI NEVOILE EI"!...NU V-AR FI RUSINE GHENERALI, FACUTI PA GHENUNCHE, GHENERALI FARA TRUPA!...iA SA SPUNETI VOI CE OBLIGATIE ARE "SOLDATU"" SI "GHENERALU" , "...inainte de iesirea dintr-o padure...", aaaauuuud?...Pai da ce n-aud?...Pai atunci ce catati voi la Cotroceni, in "Padurea aia", de n-ontelegeti!...Via mama voastra rezervisti cu ghiotura!...Ca sa nu va faceti da tot rasu', io va zic: "MARS!...LA LOOOOOC CO...MANNNNNNNN...DA!...

Itzicbaseanu said...

Mobilizatii pomanagii saysara:

"Trebuie să vadă toată ţara şi toate ţările lumii câtă scârbă au acumulat românii inclusiv cei în uniformă vizavi de preşedinte şi guvern."

Hai sa moara mamaili voastre, da scarbavnici, chiar asa?...Ba, pai voi, ce puii mei vreti, pentru voi cei cateva sute de nevolnici pomanagii, sa sa-mputa Romania de scarba?...Sictir da boi ce vreti sa va afirmati pa plan mondial, pai nu va este rusine, "scarba'-n sufletele voastre, ma cacati bolnavi!...Sa va f..., ia, care faceti cu mine ca exercitiu: "pasul de manevra"?...Sa va vad, ...nu vad nimic, hai atunci la concurs,pa pensie, tinta piept (pieptul vostru gogonat de prostie). Ia sa va ... pe-ndelete, sa-mi demonstrati ca meritati pensiile, sa executati "Descoperire si acoperirea avanfd arma in diferite pozitii"!...Pai ce "MILITARI" VA CACATI PA VOI CA SUNTETI BA, pomanagiilor...hai mai astept mult, ia ziceti voi cate tipuri de gloante cal 7,62, se folosesc in armata,ps timp de razboi,ai?... De unde luati voi pensie miseilor?...Auziti ba, meletari, da ce-i aia Balistica ba?...Sa va fie rusine!...Inainte de 89, erati care securisti, care militieni, care militari, uite ba ca azi nici dracu'(Doamne iarta-ma!) nu va mai deosebeste, azi toti va facurati pensionari militari!...Hai sa va f..., chiar asa, chiar atat de nesimtiti sunteti?...Ia sa va vad,ca io ca szlotent r5ezervist v-am citit pa toti!...Conchid: Sa va fie rusine militarosilor lefegii, Tara are nevoie de voi, nu nevoile voastre, au nevoie de Tara!...Idiotilor, sictir, cacti rteziduali din armata!...

Ion said...

radu humoare,

romanii adevarati sunt peste tot.
Mai exista si ciocioflenderi ce se agita in prostia lor. :)

Marius Mina said...

ItzigBaseanule, a dracu' natie spurcata esti, bag seama ca te cam frige la talpi cand simti ca vi se apropie funia de par. O sa va duceti sa nu vi se mai vada nici fumul de la esapament, daca mai aveti vreo sansa sa scapati nejudecati

Radu Humor said...

Hai mai @Ion, ca tot @Itzic esti !
Spune drept mai, ca nu-ti fac nimic.
Si nu mai tremura asa ca iese totul din tine, pistruiatule !