Friday, March 25, 2011

Elena Udrea , Wikileaks , Saucy Persona sau Pisica-n Cizme (Video)

In telegramele Ambasadei Americane catre centru, ajunse in posesia Wikileaks, Elena Udrea este expusa ca „un personaj «saucy» (sugestiv din punct de vedere sexual, impertinent, incitant, lipsit de respect, puicuţă cu ceva stil - argou, cochet, obraznic, neruşinat, dârz, vesel, voios), care a dus la dese speculaţii referitoare la natura relaţiei ei cu Băsescu". Intr-o alta telegrama, informatia transmisa apare mult mai radicala: „Ministrul Elena Udrea şi fostul ministru Monica Iacob-Ridzi, a căror reputaţie este că au fost iubitele lui Băsescu" , relateaza publicatia Kamikaze.
Este clar acum de ce a faultat-o discret , ca pe Tg Ocna, D-na Udrea pe concurenta Monica Iacob Ridzi? Pentru ca, din imaginile de mai jos reiese faptul ca blonda de Plescoi are carnet de membru PD cu numarul 25 . Apropos, lista cu fondatorii PD-ului o mai are cineva ?
Imagini compilate din arhiva PRO TV (Acasa TV)

20 comments :

Matilda said...

I s-a dat prea multă importanţă blondei din Pleşcoi, iar ea a ştiut să profite. Din toate punctele de vedere. Mi-e scîrbă...

Marius Mina said...

Numai tie, Matilda?

Unknown said...

unde-i articolul despre Ciorbea?

SimP said...

Mariuse,

aparuse la un moment dat pe "Soim" un articol despre biografia elenei udrea. O splendoare de borfeta! Fara jena, fara bun simt. O "putoare" cu acte in regula. Ce saucy? Asta poate in tinerete. Acuma nu-i decat o zgripturoaica sifonata si expirata cu o gusa mai ridata decat a unui curcan.

SimP said...

Mariuse,
succesul ei nu-i al nostru.

codeus said...

Sigur o are cineva, si mare surpriza sa nu fie nici macar Basea membru fondator, darmite Matroana. dar cine stie se "juca" si asta ca EBa cu "ceva" prin curte pe la Modogran inca de cand confunda p...cu biberonul ))))

Itzicbaseanu said...

Ba Mariuse, ce-aveti ma cu TARA asta, eu credeam ca dezbateti infrangerea NATIONALEI ROMANII, de catre B II H, mi se pare mai edificator in raport cu de ce suntem noi, nu de azi de ieri ci decand vizionez "reprezentativa" ROMANII expunandu-se!...PAI nu poate ba Mariuse nici UDREA, asta sa va futa pa toti, ca sa fiti voi toti LABAGII "APULICI" satisfacuti!...DA-O naiba da treaba,VOI SUNTETI ROMANI, SA U LABAGII NESATISFACUTI?...C-acu' vine vorba adevarata despre WILIWLIKS

SimP said...

"SimP said...
Mariuse,
succesul ei nu-i al nostru.

March 28, 2011 3:35 AM"
Comentariul asta nu imi apartie. Apartine probabil aceleiasi "admiratoare a doamnei Udrea" de la radio. Se pare ca daca nu borfeta, macar securistii de serviciu fac diversiuni pe bloguri.
Cat despre "succesurile" borfetei, nu cred ca un om normal ar vrea sa le "imparta". Sa fie numai ale ei!
Si alea cu prostitutia si alea de risipit bani pe ministerul Turismului (care a "cheltuit" mai mult decat a "castigat" deci e pe MINUS), pentru ca e bine sa fie numai ale ei si procesele penale care o asteapta. Noi vom sta in fotolii si vom aplauda verdictele!
"De ce ii e frica nu scapa", da?

Marius Mina said...

Da, SimP , sunt destui oligofreni care asta fac 24X24

Vezi cazul prostovanului Itzig care moare dupa veveritza corvetului

SimP said...

@itzic
"PAI nu poate ba Mariuse nici UDREA, asta sa va futa pa toti, ca sa fiti voi toti LABAGII "APULICI" satisfacuti!."

Da' de ce nu poate, ha? Pe vremuri "fixa" o garnizoana pe noapte. Ba Itzicule, ti-am zis io, s-o ofilit borfeta. Nu mai poate.

Anonymous said...

Am retinut ca fosta "prostituata studioasa" are un scop nobil: sa "evolueze ascendent" profesional, fara a preciza la care din profesii se refera.Ma mai macina o intrebare: cum o fi oare sa evolueze "descendent" profesional"? Va reveni la profesia initiala ?

nicole said...

foarte activi admiratorii woodrei! :))

Arion said...

Itzic basestianu
nu e fratele lui Marius Mina? Ala din PD-L?
SimP...-mea, te-ai lamurit?

nicole said...

in viitorul apropiat ii doresc woodrei sa poarte dungi verticale. si admiratorilor ei.

Marius Mina said...

Arioane, ti-a dat Petrica pontul ? Vezi sa nu-l inghiti cu tot cu sursa ;-))

SimP said...

Arioane, nu m-am lamurit de loc. Am altceva de 'lamurit" amu: Ba Arioane, ce-o putut fi in capu' lu' ma-ta cand ti-o aranjat lavita aia din serei? Nu s-o gandit ca i pica de-acolo si ti franje ceafa aia de taur?
Mariuse, asta-nghite tat, nu se vede?
Apropo, georgica, scuze mai nou esti cristi, te-ai porcit de tot. Ce va baga aia in mancare la serei de v-ati umflat in halul asta?

nicole said...

Foarte activi "admiratorii woodrei".Dupa ce le-am urat politicos lor si woodrei sa intre in puscarie , multiple "probleme tehnice" ma impiedica sa intru pe net. Sa cred in coincidente?

Strull said...

Basescu face tot ceea ce este posibil pentru a desfiinta Antena 3 si Realitatea TV deoarece sunt singurele posturi de televiziune care se opun cu vehementa politicii criminale ale regimului Basescu-Boc. Ca si in celelalte multe cazuri, Basescu profita de faptul ca si-a subordonat tot aparatul de stat instaurand o dictatura prezidentiala in vederea eliminarii opozantilor politici care nu este in concordanta cu prevederile Constitutiei Romaniei. Acest securist criminal o sa plateasca scump tot raul pe care l-a facut poporului roman si am convingerea ca nu peste mult timp va plati cu varf si indesat pentru tot ceea ce a distrus cu buna stiinta.

Anonymous said...

Ceva ce nu a spus nimeni... multumim pentru compilatie!

Nu stiam filmuletul. Si e bine sa ramana.

Restul... as vrea sa vorbim mai mult de latura profesionala. Acolo doare cel mai tare. Cat timp ne tinem de chilotii duduii, stam in zona de cancan. Pe parte profesionala insa argumentele sunt grele. Uita-te la ce tocmai a lansat, chestia cu bucurestiometrul. Acum vrea sa afle ce probleme are orasul asta? Mi se pare de o ipocrizie absoluta.

SimP said...

@ atitudini:
Ai dreptate, "de latura profesionala" asta ar trebui vorbit doar ca m-am blocat la pronuntie. Cand vorbesc de udrea nu pot pronunta "laTUra" decat cu accentul pe a 2a silaba.