Thursday, April 26, 2012

Elena Udrea a fost data afara de BasescuInceputul saptamanii Basescu i-a convocat pe cativa dintre liderii PDL la Cotroceni, sa discute despre motiunea de cenzura a USL si ce fac daca aceasta va fi votata. Desi nu fusese invitata, Elena Udrea s-a dus si ea la adunarea nocturna, fara sa ii dea vreo clipa prin cap ca va urma ce va urma. Basescu a dat-o afara din sala unde se strinsesera pedelistii. “Nu esti pe lista, nu intri”, i-ar fi spus fostul protector blondei pe care altadata o primea in miez de noapte la Palat.

Luni seara, la restaurantul Ambasada Casa Motilor din Saftica. Era petrecere de Sfantul Gheorghe, dar au venit toate luminile partidului, de la Videanu si Udrea, la Blaga si Berceanu, si chiar si… MRU. MRU cel care sta numai la biblioteca si se hraneste cu spirit si praf de mucegai de pe rafturile de carti, a tinut sa participe la betivaneala pedelista, ba chiar, potrivit unor participanti, s-a facut ca nu este deranjat de muzica lautareasca atat de diferita de acordurile fine ale lui Bach si Handel care se asorteaza cu mucegaiul de pe carti. Si n-a strambat din nas nici cand pedelistii au incins hora traditionala pe “pusca si cureaua lata”. Sursele mentionate sustin ca MRU s-a straduit cu tot dinadinsul sa para baiat de comitet si a socializat cu fiecare parlamentar PDL in parte, ca, vorba ceea, nu se stie cati dintre ei nu se vor muta la party USL.
Emil Boc a fost insa ciuca umilintelor, Vasile Blaga facandu-l de fata cu toata lumea “prost” si “tampit”. Ca de obicei, Boc a inghitit si nu a zis nimic.

No comments :