Friday, August 17, 2012

MAI anunta finalizarea minirecensamantului - date finale , mingea ajunge in curtea CCR

Motto: Fantomele Gestapoului bantuie Romania reincarnate in procurori basisti

In situatia in care Curtea Constitutionala va ignora aceste date in luarea deciziei de validare a referendumului din 29 iulie se va confrunta cu probleme de o gravitate fara precedent. In conditiile date, refuzul de a lua in calcul numarul real al cetatenilor cu drept de vot inscrisi in listele electorale permanente ar putea declansa o criza politico-sociala fara precedent in Romania si situatia poate degenera rapid. In mainile a noua judecatori numiti politic se afla , incepand de luni, 21 august , soarta unui popor umilit, furat si calcat in picioare de regimul infractional, Basescu. Optimismul meu in ceea ce priveste decizia CCR este rezervat dar sper ca ratiunea va invinge ordinul de executie sumara a 8.5 milioane de romani . In caz contrar, colaboratorii regimului aflat in descompunere vor fi fortati sa solicite azil politic la resedinta ambasadorului Gitenstein . Ma tem insa ca nici atotputernicul nu-i va putea proteja de furia multimii.

pesurse.ro : Surse din cadrul Ministerul Administraţiei şi Internelor au declarat pentru pesurse.ro că recensământul instituţional comandat de Guvern este încheiat. Datele rezultate au fost transmise în centrala MAI şi urmează a fi procesate în acest week-end sub supravegherea ministrului Mircea Duşa. În ciuda boicotului PDL, majoritatea covârşitoare a administraţiilor locale au transmis datele solicitate de guvern.

Iniţial guvernul solicitase ca datele să fie transmise spre centrală până în 24 august, dar după decizia Curţii Constituţionale care a devansat termenul de judecare a valabilităţii referendumului din 29 iulie, strângerea acestor date a fost accelerată.

Potrivit surselor... numărul persoanelor decedate găsite pe listele electorale la nivelul întregii ţări este foarte mare. Impresionant este de asemenea şi numărul persoanelor încadrate în celălalte categorii care se găsesc în adresa care a fost trimisă în teritoriu ca urmare aprobării în guvern a momorandumului adoptat cu această ocazie - vezi mai jos criteriile.

Datele finale vor fi transmise luni către Curtea Constituţională. Potrivit informaţiilor noastre există o mare probabilitate ca tot la începtul săptămânii viitoare MAI şi INS să prezinte şi primele date oficiale referitoare la populaţie aşa cum reies ele din Recensământul naţional al persoanelor şi locuinţelor efectuat anul trecut.

Marţi cei 9 judecători ai Curţii Constituţionale a României se vor pronunţa asupra valabilităţii referendumului naţional din 29 iulie. Potrivit Legii referendumului... o decizie se poate lua doar cu două treimi în favoare. Asta înseamnă că e nevoie de minim 6 judecători pentru o soluţie sau alta.

Adresa transmisa de ministrul delegat pentru administratie
S-au efectuat verificări ale datelor referitoare la:
♦ Persoanele decedate
♦ Persoanele care şi-au pierdut dreptul de a vota
♦ Persoanele care au obţinut statutul de cetăţean român cu domiciliul în străinătate dovedit prin deţinerea unui paşaport cu menţionarea ţării de domiciliu
♦ Persoanele care au pierdut cetăţenia română
♦ Persoanele al căror act de identate a expirat şi nu a fost reînnoit
♦ Persoanele care şi-au schimbat domiciliul fără a fi radiate din lista localităţii rezidenţei anterioare
♦ Persoanele care se identifică la un domiciliu într-un număr ce nu se corelează cu suprafaţa locuibilă şi numărul de camere ale imobilului
♦ Persoanele care şi-au schimbat numele prin căsătorie, divorţ, pe care administrativă
♦ Pentru persoanele cu reşedinţa / domiciliul în străinătate.



GEST DE CURAJ - O avocata si un profesor american au depus plangere penala pe numele lui Traian Basescu pentru tradare, complot si comunicare de informatii false si o avertizeaza pe Laura Kovesi ca pe perioada suspendarii, acesta nu are imunitate

3 comments :

Inculpatul Basescu said...

Tradare - Art. 155 - Cod penal - (Fapta cetateanului roman sau a persoanei fara cetatenie, domiciliata pe teritoriul statului roman, de a intra in legatura cu o putere sau cu o organizatie straina ori cu agenti ai acestora, in scopul de a suprima sau stirbi unitatea si indivizibilitatea, suveranitatea sau independenta statului, prin actiuni de provocare de razboi contra tarii sau de inlesnire a ocupatiei militare straine, ori de subminare economica sau politica a statului, ori de aservire fata de o putere straina, sau de ajutare a unei puteri straine pentru desfasurarea unei activitati dusmanoase impotriva sigurantei statului, se pedepseste cu detentiune pe viata sau cu inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi. )

Florian said...

Acum cateva minute, am postat pe blogul lui Ponta urmatorul mesaj, care deocamdata este la moderare:

Daca luni, 20 august, demarezi procedurile de destituire a Laurei Kovesi si a lui Daniel Morar, CSM isi va putea da avizul (fie el si negativ) in sedinta de miercuri 22 august. Motive sunt destule, si voi mentiona doar doua:
- interogatoriile facute din poarta in poarta, fara citatii;
- cei care au primit totusi citatii, au fost citati in calitate de martori, deci normal era sa li se ceara informatii despre fapte savarsite de terte persoane. Ei insa au fost anchetati despre propriul vot, deci este vorba de un abuz (citati ca martori, dar anchetati ca faptuitori).
Daca nu vei demara pe 20 august procedurile de demitere a celor doi, in calitatea de ministru interimar al justitiei pe care o detii, va fi clar pentru toata lumea din ce tabara faci parte. Si voi avea grija sa raspandesc mesajul de mai sus pe cele mai citite bloguri politice care sustin USL.


Roxana Iordache said...

Marius, CCR validează referendumul.

În rest, nu ştiu de ce tot vehiculaţi voi informaţii false.

Procedura de revocare a Procurorului General e foarte simplă şi rapidă, n-are nevoie de avizul CSM, necesar doar la numire şi doar consultativ.

Deci, procedura, pas în doi: ministrul Justiţiei propune, preşedintele ţării dispune revocarea.

Atât. Mai terminaţi cu prosteala contra lui Ponta, că îi faceţi jocul lui Băsescu big time.

USL guvernează cel puţin 4 spre 8 ani. :)

Crin la Cotroceni până când va iniţia un alt proiect. :)))

Totul la lumina zilei.