Saturday, April 20, 2013

Ponta , mesaj "cifrat" pentru organizatiile PSD din tara: "Fiti pregatiti in orice moment sa preluati tot "


Lucrarile congresului SRI au luat sfarsit. Nu s-au inregistrat victime colaterale . Misiunea a fost indeplinita cu succes. Micutul Che a fost reales cu unanimitate de voturi electronice si electrostatice . Un sobor de preoti sub acoperire au oficiat sfanta liturghie conform noului statut . Masa , dansul si felicitarile la cantina Grivita Rosie

Dupa ce si-a vazut congresul botezat , ginerele preafericitului Sarbu  trage semnalul de alarma  in plina viteza a rapidului USL. Carlanul a transmis un  mesaj "cifrat" pentru organizatiile PSD din tara " PSD şi PNL merg SEPARAT la europarlamentare. " .
 In organizatiile teritoriale mesajul a fost transmis de ceva timp.  : "Fiti pregatiti in orice moment sa preluati tot " . Tensiunea intre liberali si pesedisti  e in continua crestere la nivel local. Se asteptau semnalele clare pentru  fractura. Acum cand gasca infractionala de la Cluj  controlata si reprezentata la varf de Ilie Sarbu si tradatorul Ioan Rus  s-a instalat cu succes   in fruntea PSD , vor ataca frontal spre multumirea nasului de la Cotroceni si  grupurilor din servicii care ii mai sustin in demersul tradarii nationale pe care l-au declansat. Cum vor reactiona cei care nu s-au prins in hora  tradarii? , Urmeaza zile fierbinti, inarmati-va cu rabdare, tutun si  forta de reactie rapida.
 Revin cu amanunte .

Secventa din filmul congresului Matrix al PSD(Video)  - Senatorul PSD Valer Marian  : " gărzi tunse scurt sau rase pe cap (skinheads) ale președinteluipremier Victor Ponta mi-au interzis astăzi accesul în perimetrul de vot de la congresul PSD, motivând că au ordin de sus și spunându-mi că nu pot să spună de la cine, când le-am cerut să-mi explice care sunt motivele și cine este persoana care a dat dispoziție în acest sens. Episodul a fost filmat de consilierul meu locotenentul Gheorghe Alexandru și a provocat mirarea mai multor delegați, inclusiv a unor colegi parlamentari, în condițiile în care m-am prezentat, eram primul înscris pe lista de delegați a Organizației județene Satu Mare a PSD, aveam ecusonul de delegat la gât și insigna de senator pe reverul sacoului, și le-am prezentat mandatul de vot, cartea de identitate și legitimația de senator. Probabil că Ponta s-a speriat după ce alaltăieri am anunțat într-o conferință de presă că voi încerca să iau cuvântul la acest Congres. Orișicum, nu intenționam să votez pentru funcția de președinte al PSD, ci doar pentru funcțiile de vicepreședinți. În urma acestui episod, fără precedent în analele PSD și ale tinerei democrații autohtone, Ponta nu mai reprezintă pentru mine mare lucru. În ultimile luni am aflat motivele pentru care, după cum mi-ați mărturisit mie și altor colegi de la Satu Mare cu câțiva ani în urmă, nu ați fost de acord la început să vă devină ginere și ați cedat doar după doi ani de plânsete ale fiicei și soției dvs. Acum îmi explic pe deplin afirmația unui alt naș celebru al ginerelui dvs., generalul reevaluat vicepremier Gabriel Oprea :  „Victor Ponta nu are niciun Dumnezeu”.  Mai curând de cât crede, Ponta va trebui să dea seama în fața gărzilor naționale autentice în rândurile cărora a fost declarat deja proscris.
"

Scrisoare deschisă către tata socru al PSD ( Sârbu Ilie) – despre metehnele fantomelor de la conducerea PSD               

Pe cai, arma la picior !

2 comments :

Dancu said...

N-a spus Popa Sarbu Sapca, atunci cind s-a facut guvernarea PDL - PSD ca el este artizanul acestei struto-camile?

De Rossi said...

Nici pe-asta n-am spus-o noi, ci tot unul din interiorul organizatiei ... Totul e-atat de pestilential in Romania, incat singura solutie, de multe ori, nu apare decat cea a purificarii cu aruncatoarele de flacari, pentru a distruge complet mizeria existenta si disparitia actualei clase penale, dupa care sa urmeze renasterea tarii precum pasarea Phoenix, din propria-i cenusa ... In spatele tuturor congreselor, conferintelor sau conventiilor nationale, de toate culorile, cu falduri stralucitoare, stridenta de mijloace tehnice, chiolhanuri pantagruelice, toalete de lux, laude, ode si osanale desantate, tone de minciuni deversate cu carul, nu se ascunde decat o imensa putreziciune a tarii si a natiunii ...