Friday, September 5, 2008

Basescu impinge PDL spre Harakiri

Pe vremuri luptatorii japonezi preferau sa-si urgenteze sfarsitul cu propriile arme decat sa-si recunoasca infrangerea sau sa cada prizonieri in gherele adversarului.
Sepuku se numea procedeul prin care acestia isi puneau capat zilelor. Traian Basescu a adoptat aceeasi tehnica onoranta.
Prin strategia exprimata public in ultimile zile, partidul lui Traian Basescu isi anihileaza metru cu metru sansele de a inregistra un scor care sa-i confere garantia sansei de a prealua guvernarea in urmatorii 4 ani.
Dupa prima miscare sinucigasa cu PRM, Basescu da ok-ul pentru o noua runda de automutilare politica a avortonului produs in laboratoarele serviciilor(de salubritate).
Cooptarea unor membrii PNG si repartizarea a 15 colegii pe listele PDL pentru oamenii lui Becali.Cu mentiunea ca Gigi nu poate candidat in niciunul dintre aceste colegii.
Observ cu stupoare si satisfactie in acelasi timp, cum Basescu isi devoreaza cu salbaticie capodopera atunci cand disperarea cuprinde varfurile tentaculelor caracatitei PDL.Shogunul de la Cotroceni le vrea sacrificate pentru a-si salva propria piele.
Niste pasarici neastimparate din curtea Cotrocenilor mi-au soptit ca de fapt Basescu are de gand o strategie care sa-i asigure un scor competitiv in alegeri, candidatura INDEPENDENTA.
Un fel de Oprescu mai mic si mai prost imbracat...

Elena Basescu joaca sotronul la Bruxelles ...
Andrei Badin speculeaza la sange succesurile mezinei familiei prezidentiale:
Elena Băsescu este stagiar la Parlamentul European, la cabinetul eurodeputatului Monica Iacob Ridzi, ea urmând să aibă această calitate până în noiembrie, când Ridzi ar putea fi aleasă deputat, iar Elena Băsescu va rămâne în echipa acesteia sau va fi stagiar al altui europarlamentar.Secretarul general al organizaţiei de tineret a PDL, Elena Băsescu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că, din septembrie, este stagiar la cabinetul europarlamentar al Monicăi Iacob Ridzi."Mă duc două săptămâni pe lună la Parlamentul European. Prima dată am fost plecată luni. În prima săptămână am învăţat despre instituţii europene, politici europene, proceduri ale Parlamentului European, am asistat la şedinţele de grup ale PPE", a arătat Elena Băsescu. Fiica preşedintelui a adăugat că locul său de muncă nu este la cabinetul Monicăi Ridzi, ci că îşi păstrează job-ul part time, de economist al firmei Luxten.
E clar ca domnisoara Elena Basescu vrea sa includa succesurile in cv-ul sau. Neavand experienta politica necesara incearca sa o obtina prin subterfugii de genul celei nascocite de Monica Iacob Ridzi, sefa tineretului democrat libera, acolo unde domnisoara cu succesurile este secretar general.Interesant este ca domnisoara Basescu recunoaste in declaratia pentru Mediafax ca inca lucreaza la firma Luxten, de unde ia cam 10.000 de euro pe luna. Si-o fi luat concediu fara plata de la Luxten pentru a merge doua saptamani pe luna la Bruxelles? Poate vedem si noi cererea respectiva...

1 comment :

Lilick Auftakt said...

...asa cum pe vremuri isi incendia navele. :)