Tuesday, January 6, 2009

Guvernul Elena Udrea , un avorton fara breton


Dupa ce erau la limita supravietuirii actorii romani sunt pusi pe butucii subzistentei de un ministru iresponsabil (am crezut ca mai rau decat fostul "culturist" al lui Vantu nu se poate, vad ca se poate), un individ care demonstreaza ca este doar un accident genetic in familia regretatului Alexandru Paleologu. In fapt, trag concluzia ca toata garnitura de legume politice fierte in oala Cotrocenilor, nu sunt decat niste poame deshidratate pe care Basescu le consuma si scuipa pe jos dupa bunul plac. Majoritatea personaje fara calitati vertebrale,mai flexibili decat papusile gonflabile.Singurul lor punct forte va fi "consumul fondurilor europene", in rest, trecem de la borduri la proiecte de mediu si infrastructura dupa modelul Bechtel(ca doar nu degeaba degenaratul primar de Ctza si-a pus valetul la Mediu), nu degeaba Basescu numeste dupa bunul plac ministri si secretari generali ai guvernului din gradina familiei Cocos-Udrea etc.
Profesionisti in delapidari si talharia nationala cu o experienta abundenta in guvernul Nastase, au preluat parghiile puterii pregatiti pentru o noua incursiune in visteria nationala.Conturile din Elvetia si Off-Shore sunt gata sa primeasca marfa proaspata de pe meleagurile mioritice.
Aud din surse "intime" ,ca simpatica Roberta Anastase, fosta Miss "Universal"(magazinul satesc) si-a montat la intrarea in biroul Presedintelui Camerei Deputatilor, un post fix al serviciului care asigura protectia demnitarilor.Nimeni numai intra fara sa fie verificat la sange si doar cu acordul sefei cu picioare luuungi pina-n gat.Traian Basescu a inzestrat Romania cu un guvern de spalat puntea si banii publici. Emil Boc primind dublu rol de scula si bascula in tragi comedia nationala "Zbor deasupra unui cuib de Boci". Criza economica e dupa colt, procentele de popularitate ale "suspendatului la misto" sunt in cadere libera . Orice contracandidat care poate pune cap la cap un mesaj coerent ii va strica planurile de viitor actualului rezident flotant de la Cotroceni.

Andrei Badin explica pe larg ecuatia guvernarii "UDREA-Basescu"

Se vorbeste de cateva saptamani ca familia Dorin Cocos-Elena Udrea viza sa puna mana pe Secretariatul General al Guvernului (SGG), acolo unde in special la RAAPS Duduia are interese de foarte mult timp. S-a spus chiar ca Elena Udrea visa sa fie secretar general al guvernului Boc. Probabil Duduia a realizat ca este mult mai bine sa controleze SGG prin intermediari. Asa ca a obtinut numirea in fruntea SGG a Danielei Andreescu (foto), fost consilier la Cotroceni si omul sau de casa. Andreescu facea lobby pentru afacerile familiei Cocos-Udrea atunci cand lucra la Ministerul Muncii la Oficiul pentru Munca in Strainatate, domeniu din care familia Duduii a tras sume cu multe zerouri.

Si ca sa fie sigura ca la Palatul Victoria nu se intampla nimic fara a controla direct acest lucru, Elena Udrea a mai gasit o solutie:

BUCUREŞTI (MEDIAFAX) - Ministrul Turismului, Elena Udrea, va avea biroul la Palatul Victoria, in timp ce instituţia pe care o conduce va avea sediul pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală, oficialul motivand lipsa de spaţiu din clădirea in care va funcţiona ministerul. Sediul Ministerului Tursimului va fi in Bulevardul Aviatorilor 50A, aşa cum a fost stabilit şi in hotărarea de guvern privind înfiinţarea instituţiei, dar, in lipsa spaţiului adecvat, cabinetul meu şi departamentul de comunicare al Ministerului Turismului vor funcţiona in sediul Guvernului. Cum organigrama ministerului prevede un număr mai mare de posturi decat personalul pe care l-am preluat de la fostul Minister al IMM-urilor, in perioada următoare vom organiza concursuri pentru posturile vacante, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, ministrul Turismului, Elena Udrea. Ea a arătat că, deocamdată, viitorul sediu al ministerului se află in curs de amenajare. Ministrul Turismului a mai afirmat că lucrează deja la două proiecte, respectiv premiile pentru turism ecumenic, care vor fi decernate la Suceava in perioada 14-15 ianuarie, precum şi participarea Romaniei la Targul Internaţional de Turism de la Stuttgart, programat pentru 17-25 ianuarie.

Administratia Bocilor la treaba :


8 comments :

Lilick Auftakt said...

Cat l-am injurat eu pe Basescu... dar nu imi imaginam ca daca va pune mana pe toata puterea va face haosul asta incredibil care e acum in tara.

Marius Mina said...

@Lilick, remember: "Solutia Letala Basescu"

Anonymous said...

Sunteti un om destept si curajos.
Daca Romania ar avea mai multi oameni ca dvs. am trai mai frumos .

Anonymous said...

UIite, asta-i grav, nu ca actorii batrani sunt trimisi sa stea acasa, ca sa isi ingrijeasca nepotii!
Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a declarat astazi ca la ora 8.53 a fost sistata livrarea gazelor prin statia Mediesu Aurit, prin care intrau 2,5 milioane metri cubi gaze pe zi si se va trece la scenariul stabilit marti pentru aceasta situatie.

Anonymous said...

Exemplu de mesaj coerent de candidat (neo)liberal : A liberal is a man too broad minded to take his own side in a quarrel.

Marius Mina said...

@Riddick, no shit? Why don't you stop blowing...the wind?

Anonymous said...

theliberalslies.blogspot.com ,nu vreau vreun Obamessiah p-aci...

Anonymous said...

sincer, nu am vazut o imagine mai sugestiva pentru zodia Scorpionului decat aceasta!
cat despre acel sau acest Zbor deasupra .... , raman de identificat personajele; medicul si cucii sunt usor de recunoscut..... restul ?????????!?
as adauaga un :) , dar nu prea pot!
cu respect,