Saturday, April 4, 2009

Scheletii din dulapurile DNA

De ce a fost executat Decebal Traian Remes ? via Ioska Buble
In cadrul audierilor de la Comisia de Agricultura a Camerei Derutatilor, deputatul PSD Culiţă Tărâţă a declarat ca fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remeş a fost executat de mafia imobiliara din Baneasa (in cazul Statiunii Pomicole Baneasa unde a refuzat sa semneze actele de retrocedare către un moştenitor dubios). Ceea ce a spus el a fost imediat confirmat de actulul ministru al Agriculturii, Ilie Sârbu care a declarat că presiuni cu privire la acea retrocedare a simţit şi el in cazut precedentului mandat la Ministerul Agriculturii.

3 comments :

George Serban said...

L-am cunoscut bine pe Remes. Am fost colegi in Parlament si, apoi, in conducerea AP. Sunt sigur ca toata povestea a fost o facatura a DNA asa cum a fost si cea cu ministrul Atanasiu. Era metoda constitutionala a lui Basescu de a schimba ministri incomozi. M-a surprins si intr-un caz si intr-un celalalt usurinta PNL de a-l expedia si, in felul acesta, de a lasa impresia ca si-a asumat vinovatia lor.

Marius Mina said...

G.S si mie mi s-a parut ciudata usurinta cu care au renuntat la lupta.Probabil cineva avea interese in proiectul respectiv.

Anonymous said...

Daca esti "Remes", esti atent ce dracu' vorbesti la telefon, cu cine te intalnesti si la cine te poate filma si inregistra in ograda. Daca te prind "serviciile" inseamna ca nu ai ce cauta in postul respectiv. Pentru ca esti proo... naiv!
R.L.