Saturday, April 4, 2009

Maleficul Domn Basescu, candidatul repetent

Strategia pe care Traian Basescu o transforma in realitate incepand cu arestarea lui Popoviciu , avand ca tinta specifica, arhivele "Doi si un sfert". Coroborat cu "accidentul "arestarii lui Gigi Becali , motiv pentru decapitari suplimentare, dar care prin interventia eroica a sefului statului va fi eliberat. Un "publicity stunt" pe care laboratoarele l-au produs in speranta ca vor mai putea colora comercial cateva procente din imaginea zdrentuita a a unui cabotin politic in regresie, care fura startul unei campanii prezidentiale cu o agresivitate fara precedent . Tehnicienii Cotroceniului lucreaza disperati fiind constienti ca numai prin santaj si informatii clasificate mai pot trage sperante sa-si mentina stapanul in stare functionala, incearca , cu riscul de a provoca mari convulsii in societatea romaneasca , toate variantele posibile.
Urmeaza o noua saptamana tulbure si plina de surprize , cu demisii in randul ministrilor PSD, probabilitatea maxima fiind legata de numele lui Cristian Diaconescu, din motive de antipatii si dosare prezidentiale pierdute prin Austria.Un eveniment care nu va produce socul scontat pentru ca Mircea Geoana, mireasa cu port-jartier rosu a lui Basescu , va reactiona la fel de ferm ca atunci cand seful statului se adresa in direct lui Andrei Badin cu "Bai caraghiosule" sau cand fratele primului om in stat ii promitea cavouri lui Mugur Ciuvica , tot in direct, provocand deliciul unei natiuni naufragiate. Arestari spectaculoase care vor rascoli pina la refuz subconstientul national, nume ca Sorin Ovidiu Vantu sau Dan Voiculescu sau Sorin Rosca Stanescu apar pe listele de "executie ", demnitari sau fosti demnitari, personaje cu notorietate pregatite din timp pentru carnagiul televizat al regizorului de culise Traian Basescu. Arhitectii si scenografii n-au omis insa varianta incingerii spiritelor pina la ruperea certificatului de casatorie al mariajului FSN-ist, inflamand situatia catre o noua "suspendare" propusa de "recidivistul" in materie Mircea Geoana, omul care l-a mai ajutat odata pe Basescu in 2007 , care inainte de referendumul suspendarii nu cantarea mai mult de 35% in sondajele de opinie. Dupa referendum, cifrele s-au modificat radical in favoarea "victimei", ridicandu-l la 65% cota de incredere. Numai ca de aceasta data orice motiv de "intoarcere la popor" ii poate da sansa carismaticului sa provoace si sa combine anticipatele pentru prezidentiale. Singura sansa de salvare a maleficului Domn Traian Basescu si a impozitului de solidaritate propus de campionul incompetentei nationale , Emil Boc.

9 comments :

Garcia Muerte said...

"Mircea Geoana, mireasa cu port-jartier a lui Basescu..."

Marius, esti genial. :) Apropo, stii faza de la Albesti - Maramures, nu?

Saracul de Geaona, daca a ajuns sa fie asociat cu Basescu vom avea de-aface cu o lupta fraticida la prezidentiale.

Marius Mina said...

@Garcia , nu stiu faza, care e?

Garcia Muerte said...

http://www.presaonline.com/stiri/stiri-locale/satenii-din-albesti-catre-geoana-o-sa-l-votam-pe-basescu-da-547198.html

Marius Mina said...

@Garcia
Doar nu credeai ca Mircica s-a dus acolo sa-si faca campanie pentru el....
E baiat muncitor si foarte flexibil, executa ordinul intocmai.

raluca sandru said...

Marius, fără glumă, se îngroașă mizeria. De azi dimineață, umblă vorba prin București, că luni vor fi săltați trei ziariști foarte importanți și un politician din categoria greilor. Am crezut că e o exagerare- pe fondul demenței băsesciene, din ultimele două săptămâni.
Acum, pe site la Antena 3 și la Realitatea, văd ca Vanghelie a ieșit azi, la ambele televiziuni, și a anunțat exact asta: că luni vor fi 4 arestări spectaculoase, trei jurnaliști și un politician.
P. S. Am înțeles că unul din jurnaliști ar fi cineva pe care îl cunoaștem bine, știi tu cine....- nașu.

Marius Mina said...

@Raluca
Am auzit si eu dar sa speram ca nu are atata tupeu , si-ar semna actul de deces politic la cate stie ala de el.

Marius Mina said...

@Raluca
E clar ca joaca ultima tura de ruleta ruseasca....Omul este o cacealma incarnata.Va risca totul, si va da pina la urma regatul pentru un bilet la business class catre nowhere.
Il sprijinim.....

raluca sandru said...

Crezi Marius? Ar fi bine să nu se ajungă chiar la o asemenea porcărie! Ar fi too too much!
Mie mi-e teamă, sincer! Am un sentiment atât de nasol, mai ales când am auzit că unul din cei vizați ar fi nașul, știi că mi-a fost șef doi ani, și că, cel puțin pentru mine, a fost cel mai bun șef din presă.
Repetentu' malefic e într-o fază avansată de nebunie, și nu mai raționează, joacă totul pe o carte.
Am înțeles că un alt ziarist dorit a fi băgat la mititica, ar fi din Antenă.
Dacă se va întampla așa- ferească Dumnezeu!, e clar ne cam ia dracu, aici, în Românica.

Marius Mina said...

@Raluca , ma tem ca-l supraevaluati pe schizofrenicul asta.O sa vezi ce tarnacop in dinti isi trage singur....