Wednesday, September 9, 2009

Basescu, Basescu mondialu', internationalu'


Semnalele sunt clare si la dispozitia oricarui dezinteresat care continua sa mai creada ca idolul blondelor isterizate in tranzitie , mai are vreo sansa sa ne polueze existenta inca cinci ani.
Reprezentantele diplomatice occidentale in Romania si-au transmis mesajele incepand cu pierderea pur intamplatoare a unor documente clasificate, refuzul acceptului vizitei la Washington , acolo unde Basescu este cotat cu "acest nou Milosevici" al Europei. Absenta "providentialului" de la Cotroceni de la aniversarea Americii de 4 iulie , inca un pumn de bomboane pe coliva politica a celui care inca nu crede ca perioada de incubatie si convalescenta a virusului "Traian Basescu" , se termina odata cu doza de soc administrata in ziua votului din 30 noiembrie 2009. Pentru ca oricat de capabil te-ai considera privindu-ti performantele in oglinda, nu poti supravietui niciodata dupa bunul plac si in total dezacord cu regula bunului simt . Cand corabia ia apa, te lasa si nervii dar si serviciile, atunci realizezi tardiv, ca soarta iti este batuta in cuie de cosciug politic. Chiar si atunci cand te bucuri de sprijinul direct al lui Bercea Mondialu'.
Basescu imparte autografe admiratorilor

4 comments :

tony said...

Prima Doamna !
Cum se poate asa ceva?

Marius Mina said...

Se poate cand esti disperat ca te duci la puscarie si orice vot conteaza

nicole said...

Se pare ca cei doi se simt bine in satra. Din noiembrie pot merge linistiti la "prietenii lor din satra" ca nu fac nota discordanta nici prin comportament.

nicole said...

Am o nedumerire. E corect sa accepte salba care i-a fost oferita cadou? Caltabosul se pare ca le statea in gat!