Monday, September 7, 2009

PNL il reclama pe Flutur la Consiliul de Combatere a Discriminarii


Dupa binecunoscuta formula "Pestele de la cap se-mpute" , lideri PDL si inalti oficiali ai Statului Roman se lanseaza in declaratii si acuzatii publice care ar putea inflama si mai mult decat sunt, relatiile internationale ale Romaniei. Placut surprins de faptul ca semnalul tras de mine in articolul " Elena Udrea, mercenarii americani si principiul dominoului " a avut ecou , am luat la cunostiinta ca , un liberal cu ceva sange in instalatie , Bogdan Olteanu il va reclama pe Gheorghe Flutur la Consiliul National de Combatere a Discriminarii, dupa ce acesta a afirmat ca liderul PNL Crin Antonescu nu va fi ca Obama nici daca se va bronza cateva saptamani.
"Nu a gasit altceva de spus mai inteligent decat sa se lege de rasa si culoarea oamenilor. Ar fi o gluma proasta, cu conditia sa fie spusa de un artist de la Boema. Spusa de un lider al guvernarii, e o discriminare, o incalcare a legii si o declaratie nationalista ieftina", a comentat Bogdan Olteanu pe blogul sau.
"Ca voi sesiza Consiliul National de Combatere a Discriminarii e clar; e treaba lor sa analizeze ce masuri legale se impun. Dar as merge un pic mai departe si i-as bate obrazul. Parca nu se face, domnule Flutur!".
Macinat probabil de atitudinea mai putin amicala fata de Nicholas Taubman, revine la sentimente prietenoase fata de aliatul nostru principal din NATO. Pacat ca reactia D-lui Olteanu se rezuma doar la afirmatiile incarcate de instabilitate ale lui Gheorghe Flutur cand doar cu zile in urma Elena Udrea acuza interventii ale unor mercenari americani (
mercenar=militar angajat cu plată într-o armată străină. cel care, pentru bani, se pune în serviciul oricui, luptând pentru interese de orice natură) in politica romaneasca. Afirmatiile sensibile cu incarcatura rasista au facut subiectul unor dezbateri intense incepand cu seful statului roman care dadea tonul "competitiei" cu "Tiganca imputita " lovind fara mila , cu zambetul caracteristic afisat la vedere in gros plan, in aspectul fizic sau starea de sanatate a unor cetateni romani ,jurnalisti, respectiv in Corina Dragotescu aflata in chemoterapie , Ovidiu Zara-"Gaozarul" de la Constanta, remarcile sale obraznice din prime time ,"in sfarsit, vad si eu un armean bun"(?!), copy & paste din citatele lui Mengele , sunt doar cateva din "brandurile" care i-au marcat proiectele si doctrina lui Traian Basescu . Nu este de mirare ca astazi, echipa de zgomote alimentata de comportamentul si atitudinea sefului statului , lanseaza atacuri publice la adresa unor profesionisti, cetateni americani sau chiar mai sus, in 1600 Pennsylvania Avenue .
Semnalele au incoltit odata cu absenta de la aniversarea Americii cand nervos din cale afara ,Basescu si-ar fi motivat gestul prin faptul ca Statele Unite nu aveau inca un ambasador numit oficial in Romania.Ironic sau nu , presedintele Romaniei ar trebui sa stie ca insarcinatul cu afaceri al Statelor Unite la Bucuresti fie el si ultimul puscas marin prezent in resedinta ambasadorului, este REPREZENTANTUL OFICIAL al SUA pe teritoriul Romaniei.
Daca m-as gandi la eventualitatea masinatiilor produse de Traian Basescu pentru salvarea imaginii proprii prin anihilarea completa a Elenei Udrea , m-ar acuza iar unii sau altii, vizitatori cu abonament la Palatul Cotroceni, de instigare la teorii conspirationiste.

2 comments :

Emanuel Botezatu said...

Sper ca acest Consiliu sa isi faca treaba. Basescu si oamenii din jurul lui invart cutitul in rana imaginii externe a Romaniei care si asa a avut destul de suferit din cauza lor.

Paula said...

PDL e plin cu oameni fara bun simt, care nu au nici o rusine. Astia ne fac tara e ras !