Thursday, February 25, 2010

Basescu grav bolnav ?

Ofiţer SPP: "Sunt probleme cu preşedintele"...(IOSKA BUBLE)


Incercam sa descifrez motivul pentru care se incearca cu disperare, atat de catre PSD-ul lui Ponta cat si de PDL-ul lui Basescu, matrasirea lui Mircea Geoana din varful Senatului Romaniei? In mod normal , in cazul decesului sau suspendarii presedintelui in exercitiu, seful senatului devine presedinte interimar.In ambele cazuri, metastaza mafiota propagata de Traian Basescu in administratia tarii, trebuie protejata prin desemnarea in rolul sefului statului, fie el si temporar, a unui personaj docil si dependent de acest sistem. Caracatita portocalie cu concursul PSD , pregateste pentru a doua pozitie in stat , doua amfitrioane supuse, cu juramantul depus in genunchi in fata Basescului, Anca Boagiu si Roberta A Nastase.

Dupa cateva scurgeri de informatii din zona zoster a Cotrocenilor, mai multe surse printre care si Inpolitics , confirma o teorie vehiculata destul de accentuat in ultimile saptamani.

Traian Basescu nu a mai participat, azi, la investirea oficiala in functie a presedintelui Ucrainei, desi prezenta sa la Kiev fusese anuntata inca de la inceputul saptaminii si confirmata de oficiali ucraineni precum vicepresedintele Partidului Regiunilor, Serghei Liovocikin. Ieri, potrivit unei informari de presa a MAE, vizita a fost amanata, cu precizarea ca “la data de 24 februarie 2009, in baza consultarilor, partile au convenit continuarea pregatirii vizitei oficiale in Ucraina a presedintelui Romaniei, cat mai curand, la o data care va fi stabilita pe canale diplomatice”. In informare nu se fac, conform Mediafax, alte precizari. In locul presedintelui, la Kiev a fost trimis azi nu Mircea Geoana, numarul doi in stat, ci numarul trei, adica Roberta Anastase.



Contactata de Inpolitics, Roberta Anastase nu a putut explica, in aceasta seara, nici motivul pentru care a fost trimisa in locul presedintelui, nici pe acela pentru care i-a fost preferata lui Mircea Geoana. Nici consilierii prezidentiali Peter Eckstein si Catalin Avramescu, la randul lor contactati de noi in aceasta seara, nu au putut explica abandonul presedintelui, in timp ce purtatorul de cuvant al Cotrocenilor, Valeriu Turcan, nu a putut fi contactat sub nicio forma. Acest lucru este in masura sa dea apa la moara zvonurilor tot mai insistente ca seful statului ar fi suferind, informatiile accelerandu-se in ultimele saptamani, pe masura ce aparitiile in public ale presedintelui s-au rarit pana spre estompare totala. Surse din grupul europarlamentarilor romani care au venit, zilele trecute, de la Bruxelles, in acelasi avion cu presedintele au declarat, pentru Inpolitics, ca acesta avea ”o paloare cadaverica si era foarte slab”. De asemenea, au aparut informatii ca, in cadrul vizitei oficiale pe care o va face in Japonia, in urmatoarele zile, Basescu va face o escala la Jakarta, unde ar exista o clinica foarte performanta in ceea ce priveste afectiunea de care sufera. Un alt element straniu este brusca programare a congresului PDL in martie, de unde pana recent era stabilit abia in toamna. De asemenea, se remarca o apriga batalie a pedelistilor pentru confiscarea functiei de presedinte al Senatului de la PSD, lideri precum Adrian Nastase ori Ioan Mircea Pascu sugerand ca la mijloc ar putea fi vorba de temerea PDL ca, in cazul vacantei functiei prezidentiale, primul om in stat ar putea deveni un pesedist. Una peste alta, poate nu ar strica, pentru spulberarea tuturor zvonurilor din ultima perioada, ca administratia prezidentiala sa dea publicitatii, asa cum se practica in statele democrate, buletinul de sanatate al presedintelui.

Pe 15 februarie 2010, Traian Basescu si presedintele interimar al Republicii Moldova- Mihai Ghimpu urmau sa inaugureze punctul de frontiera Lipcani dar actiunea a fost contramandata de catre presedintele Romaniei fara explicatii.

21 comments :

Anonymous said...

Right! Cam asta ziceam şi eu. Prea se agită disperaţii şi se dau de ceasul morţii, la toate nivelele, mai ales la Senat.
Au intrat în anul morţii, ce mai!
Degringolada şi panica sunt după colţ!
Se lasă cu fugăi pe tărâmuri fără tratate de extrădare, cu răfuieli publice, cu linşaje. Mediatice, deocamdată.
The show must go on!
Anul tigrului se anunţă sângeros...

mihai said...

Asta ziceam si eu. Inpolitics si-a pierdut din credibilitate, in tara, ca si Hotnews. Se stie foarte bine care este treaba cu ele.

Prima data cand mi-a venit stirea cu Basescu bolnav de cancer, nu am mediatizat-o pentru ca nu se putea confirma. Era in perioada cand nu vroia sa mai candideze inca o data. De atunci, pe parcursul campaniei, s-a mai reluat de cateva ori. De la inceputul anului, Vadim o mediatiza permanent. Sa nu uitam ca Vadim declara imediat dupa fuga lui Hayssam ca acesta fugise prin Otopeni, lucru care dupa ani de zile s-a confirmat.

Matilda said...

Toate actiunile pedelistilor denota o mare disperare. O eventuala problema de sanatate este o posibila explicatie.

Ada Rus said...

Am auzit şi eu din diverse surse că Băsescu ar fi bolnav. Un om normal şi-ar exprima regretele. Cum nu trăiesc într-o ţară normală, nu am pretenţia la normalitate. Ca atare, nu pot fi altfel decât sinceră: nu mă încearcă nicio parere de rau.

Anonymous said...

Ştii ce-i nasol?! Da' nasol, nasol?!
Că nemernicul ăsta a reuşit nu numai să învrăjbească o naţie întreagă, pe segmente, dar a reuşit ceea ce doar Ceauşescu mai reuşise (în timpul vieţii mele), şi anume să ne învrăjbească pe noi cu noi înşine...
Adică să ne aducă în starea de ură pe care o descrie Ada, în care să ne pierdem orice urmă de compasiune, de milă, de înţelegere pentru aproapele...
Să-i dorim răul în aceeaşi măsură în care el ni l-a făcut nouă...
Dacă nu într-o măsură mai mare!
Nu-i mai dăm Cezarului ce-i al Cezarului, nu mai întoarcem celălalt obraz, nu-i mai dăm şi cămaşa atunci când ne ia haina!
NU, noi vrem să-i răspundem cu aceeaşi monedă, dacă nu mai rău!
Pe mine, cel puţin, sentimentul ăsta de ură mă macină, mă epuizează, mă dezgustă.
Dar nu-i pot rezista!
De unde se vede cât de diabolic este nenorocitul ăsta de preş., şi cât de vulnerabili suntem cu toţii în faţa diavolului...
Nu că n-aş mai fi încercat sentimente apropiate în epoca de aur Iliescu-Năstase, care sper să nu se refacă pe ruinele prăbuşirii băsescianismului...
Sau, Doamne fereşte, să nu se insinueze în rândurile liberalilor...
Că puterea corupe. Direct proporţional cu gradul de absolutism!
Ştiau ei, regii Românilor, de ce afirmau neîncetat:
Nihil sine Deo!
Răul nu dispare cu dispariţia unei persoane. Dovada suntem noi înşine...
Doamne, apără-ne!
Vade retro, Satano!

Unknown said...

Nu vorbim de un om, Traian, bolnav. Noi vorbim de un sistem ticalos, de o nemernicie care stapaneste tara.Si care, intamplator sau nu, este condusa de Basescu.

Traian o sa dea seama, ca noi toti, in fata Domnului, pentru toate, inclusiv pentru juraminte.

Basescu trebuie sa dea seama inaintea noastra, ca'i place ori ba. Ca ne foloseste sau nu.

Marius Mina said...

@All, de data asta am impresia ca ceva se misca in Danemarca. Toate datele confirma o anumita stare a lucrurilor de natura sa ingrijoreze caracatita cu cap de udrea.

SimP said...

Sa incerce cu vrajitoarele lui vanghelie. "ca la boalele lui" nu merge cu medicamente... Numa' io cat l-am blestemat... apai altii! he he!
N'are nici pe draqu! Teatru... strange mila ca vin vremuri grele pentru guvernanti... Trazni-l-ar! nu ma pot abtine...

Theodora said...

De fapt care ar putea sa fie suferinta lui Basescu?
Sper ca PSD-ul sa nu cedeze functia de presedinte al Senatului.

Teo Negura said...

Ce header misto ti-ai tras, Marius! Sa fiu sincer? pai n-am cum sa fiu altfel: nu ma bucur, dar nici nu-mi pare rau. Chiar deloc. Si sper ca vaporul sa nu naufragieze. Cred c-am spus tot.

Marius Mina said...

Merci Teo, am gusturi bune , n-asa?

Gala said...

Nu cred ca e adevarat...Si daca ar fi,nu sunt blestemele nimanui,este ura si raul pe care le-a semanat in toti acesti ani...Am convingerea ca fiecare primeste mai devreme sau mai tarziu,ceea ce a oferit...

Marius Mina said...

@Gala, nu pot sa te contrazic.

Plano10 said...

Boala nu prea are legatura cu fonctia si cu blestemele.
Mi-ar parea rau ca dosarul Flota sa se inchida pentru disparitia subiectului activ al infractiunii...

Anonymous said...

dosarele fac parte din circul politic, nici Base cu flota sau casa din Mihaileanu, nici Nasty cu matusa sa, nici Iliescu cu revolutia nmu vor fi inchisi. Este un joc nenorocit care da apa la moara unei prese care nu ar avea cu ce sa atraga. Inrairea populatiei provine tocmai din dezvaluirile celor 20 de ani, de la revolutia furata la tot felul de dosare. Toti de prin fruntea tarii au fost manjiti cu ceva, sau au fost neputinciosi si au lasat tara de doua ori mai rau decat au luat-o (C-escu). Metastaza adusa de Base ? Ceilalti au fost mai indulgenti ? Geoana, daca va ajunge presedinte interimar, va sta o luna, pana la noile alegeri si daca Base este pe final de ce pararesc atatia corabia PSD. Nici un partid de mafioti (Miki, Razvan) nu poate obtine 2 % la eventuale alegeri. Ar fi interesant un Diaconescu ca interimar, dar in mod normal Geoana ar trebui sa aibe mari sanse la alegerile apropiate, dupa care si-ar aduce PSD ul la putere.

Anonymous said...

Ce bolnav domnilor ? Pai in seara asta 28/02 a fost cu nevasta la carciuma iar la iesirea a facut misto de cei de la Antena 3 !

SANDI

Marius Mina said...

Sandi, n-as vrea sa fiu in pielea lui Basescu

Vilius said...

Vilius zice:
Presedintele este victima miluitorilor fiindaca a fost miluit cu alcohol mult si des. Nu stia nefericitul ca ori si ce molecula de acohol este sparta de enzimele produse de ficat care in proces devine sfarmicios si ireparabil eventual canceros. Dar cu timpul miluitul lor a ajuns acoholoic si vroia mai multa mita lichida si tot mai concentrata. Cum mituitorii nu au buzunare fara fund au inceput sa cumpere alcohol ieftin produs artizanal unde in sticle ornamentate frumos ajung doua tipuri de alcohol "metilic si etilic". Primul otravitor iar al doiele nociv si el doar in mari cantitati. Din nefericire nu numai presedintele si-a ruinat sanatatea ci si foarte multi barbati lasand multe vaduve si multi orfani. Astai situatia la noi dela presedinte la opinca. Vom pierde un presedinte mituit cu troscau dar cei ce poarta opincile sunt de neinlocuit. A venit timpul ca lumea sa stie ce se afla in rachiu inainte de a ajunge in sicriu.
Vilius taranist de la Igris

Anonymous said...

Multumesc pentru un blog interesant

Vilius said...

Vilius zice ca...
Ne intrebam cu toti ce au fostii nomenclaturisti auto declarati revolutionari cu Geoana care se trage din aceias obarsie. L-au facut prostanac cand pe langa el sunt turme de idioti cari manca si ei o paine buna in toate posturile imaginabile. Lui Base ii este mai frica ca nu cumva Geoana sa ajunga Presedinte daca el se duce mai devrema la intalnirea cu sustarul genial Carpatian. Traesc de peste 1/2 de secol in US of A iar cand Geoana era oficial aici se vorbea ca se intelegea prea bine cu sefimea gazda de aici. Treaba exterm de periculoasa si care se cere sa fie operata cat se poate de cu grije si se parea ca era si cu avizul unor revolutionari fosti politruci. Stia si Base + Ilici de treaba asta. Iar cand Geoana inainte de alegeri sa dus la Moscova iarasi nu a fost de capul lui. Deci politrucii nosti sunt inpartiti in doua tabere. Pentru nefericirea lor nu stiu ce vor (in afara ca doresc sa se schimbe dar sa ramana la fel) Ilici a dreso odata, mai pot fi pacaliti romanii inca oadata?. Fostii politruci rebotezati revolutionari nu au solutie si sunt in panica. Dar acum a sosit momentul apelor tulburi creiat de criza economica mondiala. Repet fostii nu stiu ce este de facut nu stiu cum sa actioneze au nevoie de balci si Geoana sa nimerit sa fie la indemana. Daca nu ete paine cel putin balci sa fie. Ei cu Geoana cu tot sunt la magina prapastiei. Iar ce se petrece in Grecia este un joc de copii in comparatie cu ce se va petrece in alte parti din Europa de rasarit unde populatia de prea multa vreme este jefuita.
Ce va trebui sa facem noi spectatorii? Nici noi nu stim.
Am fost multi cu gura cascata la revolutia furata, multi am asistat in aceias postura la alegrile furate.
Doamne trimite pe cineva sa ne trezesaca si sa ne uneasca. Promitem Doamne ca vom schimba postura.
Avem nevoie de conducatori!
Vilius pentru diaspora casata.

Vilius said...

Vilius zice:
Vedem ca prea o lungeste noi nu ii stricam voia si zicem tinei Doamne boala lui pana o face economia pui. Iar fostii politruci azi revolutionari sa nu piarda vremea si sa invete sa cante prohodul clar cineva se duce samarul sau magarul.
Vilius National Taranistul de la Igris.